Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Gergin Bir Ruh Halindesiniz Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ekim 2023, Cuma

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, ilişkiniz için en doğrusunu yapmaya çalışmalısınız. İçten içe kendinizi uzaklaştırıyorsunuz ve bu da birlikteliğiniz açısından karmaşıklık yaşanmasına neden olabilir. Daha kontrollü ve bilinçli olmanız gerekmekte.

Zorlukları geride bırakmaya çalışmalısınız. Çabalarınızın karşılığını alacaksınız ancak bunun için biraz daha zamana ihtiyacınız olabileceğini de unutmamanız gerekiyor. Odaklanmanız gereken bir süreçtesiniz.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Fırsatlar üzerinde etkinlik gösterme şansınız var ancak bunun sandığınız kadar kolay olmayacağını da bilmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kişisel sorunlarınızı ve sıkıntılarınızı geride bırakmalı, yapmanız gerekenlere odaklanmalısınız. Harekete geçmek için doğru zamanda olduğunuz bir süreçten geçiyorsunuz. Koşullar ne kadar karmaşık olursa olsun, siz kendinize inandığınız ve güvendiğiniz sürece her şeyin üstesinden gelebileceğinizi unutmamalısınız.

13 Ekim 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları, bugün ailenizle daha fazla vakit geçirmek ve sevdiklerinizle iletişim kurmak için fırsatlar bulabilirsiniz. Aile hayatınızda destekleyici bir rol üstlenebilir ve sevdiklerinizin yanında olabilirsiniz. Geçmişte yaşadığınız bazı olayları konuşarak anlaşılmazlıkları giderme fırsatı yakalayabilirsiniz. İş hayatınızda ise bugün detaylara odaklanmanız gerekebilir. Sorumluluklarınızı yerine getirerek, projelerinizde başarı sağlayabilirsiniz.

13 Ekim 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizdeki arkadaşlarınızın sizi eleştirmesini hoş karşılamayacaksınız. Arkadaşlarınızla aranıza mesafe koyabilirsiniz. Evlilik hazırlığı içerisinde olan bir Aslan burcuysanız, yaşanan bazı pürüzler partnerinizle tartışma yaşamanıza neden olabilir. Bugün, gün içerisinde tansiyon düşüklüğü yaşamanız sağlığınızı daha fazla önemsemeniz gerektiğini hatırlatabilir. İlişkisi olanlardansanız, ilişkinize yönelik yapılan eleştirileri göz ardı etmek isteyeceksiniz.

13 Ekim 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi kıyınızda olup biteni görmek için karşı kıyıya geçmelisiniz. Bugün yaşadıklarınıza ve duyduklarınıza bu gözle baktığınızda, değerlendirme yapmanız daha kolay olabilir. Hiçbir koşulu, vicdanınızdan ve iyilik çabanızdan üstün tutmayın.

13 Ekim 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde iletişimden kaynaklanan yanlış anlaşılmalar olabilir. Yakın çevrenizdeki değişikliklerden etkilenebilirsiniz. İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda sabırlı olmanız gereken zamanlar var. Gün içinde yeteneklerinizi daha fazla kullanmaya başlayabilirsiniz. Kendinizi göstermek isteyeceğiniz işlere yönelebilirsiniz.

13 Ekim 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal meselelerden uzaklaşmak isteyeceksiniz. Kendinizi oldukça enerjik hissedeceğiniz bugünlerde verimli bir çalışma ortamı sağlayamayabilirsiniz.

13 Ekim 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşlerin arasında kendine zaman yaratmak tekrar canlı hissetmeni sağlayacak. Eğlence konusunda her fırsatı değerlendirmek isteyebilirsin. Arkadaşlarınla daha çok zaman geçirmek günü daha çekilebilir kılacak.

13 Ekim 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Artık hayatınızda güçlü bir enerji hareketi var. Büyük revizyonlar ve sonraki girişimler yeşil ışık yakmanızı bekliyor. Hayatınızda önemli bir değişiklik başlatma potansiyelinin farkına varın. Bilinmeyenden uzak durmayın. Bu riskin gerekliliğini anlıyorsunuz. Yeni fırsatların içeri girmesine izin vermek için kaos gerekli olabilir. Bazen öfke insana aptalca şeyler yaptırır. Sorunu çözmenin tek yolu iletişimdir, dolayısıyla şu anda sessiz kalmak yalnızca zaman kaybetmek ve öfkeyi beslemektir. Bugün iletişime geçmeniz ve havayı temizlemeniz gerekiyor. Gururunuzu unutun, kimin haklı kimin haksız olduğunu unutun. Siz ikiniz, sadece aynı fikirde olmamayı kabul etmek zorunda kalacak farklı insanlarsınız.

13 Ekim 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kişisel olayları bir kenara bırakarak yaşantınızla ilgili özel kararlar almalısınız. Aşk hayatınızın size yaşattığı bazı sorunları, gurur meselesi yapabilirsiniz. İnatçı tavırlarınızla çevrenizi kızdırabileceğiniz bir dönem.

13 Ekim 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinizdekiler size her zamankinden daha olumlu bir şekilde yaklaşıyor. Bu elverişli dönemi, ekibinizle birlikte zor işlere girişip başarmak için kullanın. Ekibinizde oluşacak dinamik sayesinde en çetrefilli işlerin bile kolayca üstesinden geleceksiniz.

13 Ekim 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Zarar görmüş bir ilişkiyi düzeltmek için adım atmak genelde “doğru” ve “iyi niyetli” bir davranış olarak görülür. Ama bu her zaman böyle olmak zorunda değildir. Bazı ilişkiler toksiktir ve aslında hayatınızdan çıkmaları yararınızadır. Bugün, böyle bir barış çubuğu uzatmayı planlıyorsanız, bir kez daha düşünün.

13 Ekim 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaşadığınız aşktan veya aileyle ilgili bir konudan dolayı duygusal anlamda düş kırıklığı yaşayabilirsiniz. Bu durum sizin içinize kapanmanıza neden olacak ve içinizde arkanıza bakmadan her şeyi bırakıp gitme arzusu yükselecek. Önemsemeniz gerekengörüşmeleriniz var. Zamanlama konularında gösterdiğiniz eksiklik, çok değerli ayrıntıların elinizden kaçmasına neden oluyor. Sabırsız davranışlar istediğiniz sonuçları almanıza engel olabilir. Parasal bir haberle ferahlıyorsunuz.

13 Ekim 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 56' 42" R
Ay
Boğa
15° 52' 08" R
Merkür
Başak
20° 57' 49" R
Venüs
Terazi
27° 58' 51" R
Mars
Yengeç
09° 40' 39" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 46"
Satürn
Balık
15° 01' 37"
Uranüs
Boğa
27° 05' 38"
Neptün
Balık
28° 30' 10"
Plüton
Oğlak
29° 44' 29"
Chiron
Koç
22° 14' 30"
Lilith
Terazi
09° 18' 38"
True Node
Koç
06° 38' 03"
Son Güncelleme : 21/09/2024 13:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>