Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Dikkatleri Üzerinize Çekiyorsunuz Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ekim 2023, Pazartesi

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 90%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik problemler gündeme gelebilir. Gerekli olan adımları atmanın yollarını aramalısınız. Birlikteliğinize zarar verebilecek her ne varsa ondan da uzak durmaya çalışın.

Şartlar ne kadar karmaşık olsa da üstesinden gelebileceksiniz. Kendinize güvendiğiniz sürece her şeyin istediğiniz gibi olabileceğini de unutmamanız gerekmekte. Kontrolü tamamen elinizde bulundurmalısınız.

Maddiyatla ilgili konularda ufak tefek sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Kişisel sınırlarınızın farkında olmalı ve harcamalarınızı da ona göre dengelemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafında çapkın insanlar var, onlardan korumalısın. Zira aşık olduğunda çok acı çekebilirsin. Eğer sen de çapkınlık yapıyorsan unutma ki ilahi mutluluğa ulaşmanın yolu bu değildir. Sana gerekli olan uzun süreli, acı vermeyen aşk ve sevgiler olduğunu bilmelisin. Her daim mutlu sona ancak böyle ulaşabilirsin.

9 Ekim 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları, bugün, seyahat planları yapma veya yeni deneyimlere açılma fırsatınız olabilir. Farklı kültürleri keşfetmek veya eğitim amaçlı seyahatler düşünmek ilginç olabilir. Dünya görüşünüzü genişletin.

9 Ekim 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, dikkatleri üzerinize çekme isteğiyle dolusunuz. Çalışan bir Aslan burcuysanız, yaratıcılığınızı kullanarak projeleri canlandırabilir ve liderlik yapabilirsiniz. İş yerinde, takım arkadaşlarınızı motive ederek ortak hedeflere ulaşabilirsiniz. İlişkisi olan bir Aslan burcuysanız, sevgilinizin kıskançlıkları artık sizi bunaltabilir. Yol ayrımına gitmeyi düşünebilirsiniz. Akşam saatleriniz planladığınız gibi gitmeyebilir.

9 Ekim 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İyi bir çalışan ya da lider olmanın faydalarını her zaman görebilirsiniz. Ancak bu yetilerinizi ne kadar geliştirebildiğiniz, ne kadar kullanabildiğiniz daha önemli olacaktır. Ekonomik beklentileriniz için sizden de beklenen bir şeyler olduğunda bundan geri durmamalısınız.

9 Ekim 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelebilirsiniz. Bazı konularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Eşinizle ilişkileriniz keyifli olabilir. Birlikte zaman geçirmek için programlar yapabilirsiniz. Gün içinde karşınızdaki ile empati kurmaya çalışın. Güçlü tavrınızı ortaya koyacağınız işlere girmek isteyebilirsiniz. İşleriniz için mücadele etmeniz gerekebilir.

9 Ekim 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Temkinli olduğunuz hususunda dikkatli davrandığınız bir gündesiniz. İş konusunda çalışmanız gereken kişilere diplomatik olmanız gerektiğini hatırlayın.

9 Ekim 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İhtiyaçlarını belirleyip bunları gidermek için uğraşmak seni gün boyu meşgul tutacak. Dikkatini dağıtacak her şeyden uzak olmakta yarar var. Senin için önemli olan şeyleri belirlemek geleceğin için yararlı olabilir.

9 Ekim 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, şimdi duygularınız anda ve yüzeyde ancak gün ilerledikçe kusurlara ve hayal kırıklıklarına odaklanma nedeniyle korktuğunuz şeyi kendinize çekme ihtimaline dikkat edin. Yaratıcı hedeflerin veya zihinsel ilgilerin peşinde koşma ve fikirleri paylaşma konusunda oldukça tutkulu hissedebilirsiniz. Bir inanca veya bakış açısına, sizi tüketecek veya rahatsız edecek, sağlıklı etkileşimlere engel olacak kadar sıkı tutunmamaya çalışın. Bir fikirden, programdan veya yöntemden taviz vermek istemeyebilirsiniz ancak esnek olmak ve geçici de olsa akışına bırakmak muhtemelen sizin için daha iyidir. Yıpranmış sinirleri sakinleştirmenin yollarını arayın ve perspektif kazanmayı hedefleyin.

9 Ekim 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün yaşama pratik bir şekilde bakıyorsunuz. Gücünüzün farkındasınız ve başlangıçlar için yeterli cesarete sahipsiniz. Maddi konularla ilgili güzel fırsatlar gündeme gelecek. Yaşam kalitenizi artıracak projeler peşindesiniz.

9 Ekim 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem kendi içinizde hem de yaptığınız işlerde büyük bir rahatlık içindesiniz. Başkaları da bunun farkına varacak ve bu rahatlığınız yakınınızdaki kişilere de bulaşacak. Sizinle aynı kafa yapısındaki kişilerle bağlantı kurmak için bu fırsattan yararlanın. Planlarınızı başkalarının fikirlerini de katarak zenginleştirin ve bu odaklanmış enerjinizle harekete geçin. Eskiden ulaşılmaz sandığınız hedefler artık çok yakınınızda olacak.

9 Ekim 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün enerjik olarak güne başlıyorsunuz. Seyahat edebilir, eğitim konularına yönelebilirsiniz. İş hayatınızda ani gelişmeler sizi gerginleştirebilir. Gününüz şahane geçsin.

9 Ekim 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınız yavaş yavaş yoluna giriyor. Sosyal aktivitelere eğiliminiz sorunlarınızı unutturacak boyutta fakat gerçeklerden kaçmak gibi bir düşünceniz de olmasın. İşlerinizde ve rutin sorumluluklarınızı yerine getirmekte duyarlı, dikkatli davranın. Düşüncelerinize katılmayan kişilere karşı tepkili davranmaktan uzak durun. Başkalarını kıskanabilir ve kendinizi onların yerinde olmayı hayal edebilirsiniz. Beklediğiniz bir para veya maddi değer varsa ona kavuşma ihtimaliniz çok yüksek.

9 Ekim 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 59' 09" R
Ay
Boğa
16° 28' 34" R
Merkür
Başak
21° 02' 28" R
Venüs
Terazi
28° 01' 54" R
Mars
Yengeç
09° 42' 03" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 55"
Satürn
Balık
15° 01' 26"
Uranüs
Boğa
27° 05' 36"
Neptün
Balık
28° 30' 06"
Plüton
Oğlak
29° 44' 27"
Chiron
Koç
22° 14' 24"
Lilith
Terazi
09° 18' 55"
True Node
Koç
06° 38' 05"
Son Güncelleme : 21/09/2024 14:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>