Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Ego Savaşlarına Dikkat Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ekim 2023, Salı

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 60%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızdan yana herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız. İstenmeyen bazı olumsuzluklar gündeme gelse de üstesinden gelebilirsiniz. Kişisel sorunlarınızı tamamen ilişkinizden uzak tutmanız gerekiyor.

Sizi mesleki olarak rahatsız edebilecek her ne varsa ondan uzak durmanız gerekiyor. Hata yapmadığınız takdirde başarıya adım adım yaklaşabileceğinizi de aklınızda bulundurun.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda kendinizi daha şanslı hissetmeye başlıyorsunuz. İçinde bulunduğunuz durum ne kadar karmaşık olsa da üstesinden gelme şansınız var. Dengeli olmanız gereken bir süreçtesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün senin içinve aşkla sıcaklık, başarı, parlama, neşe ve aydınlık geliyor. Kontrollü olursan, pozitif ve canlı bir yaşam döngüsü geliyor. Güneşin hayat veren pozitif güçlerini mutlulukla kabul et. İhtiyacından fazlası kadar alışveriş yapmamak için özen gösterebilirsin. Güzel hediyeler alabilirsin kendine mesela, bu senin mutlu olmanı sağlayacaktır. Sen kendine cömertçe davranırsan evren de sana cömert davranır.

10 Ekim 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları, bugün enerjinizin yüksek olduğu bir gün yaşayabilirsiniz. Kendinizi fiziksel olarak aktif hissedebilir, spor veya egzersiz yapma isteği duyabilirsiniz. Ayrıca yaratıcılığınızı ortaya çıkarmak için de uygun bir dönemdesiniz.

10 Ekim 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır görüşmediğiniz arkadaşınızla telefon görüşmesi yapabilirsiniz. Bu görüşme, aranızdaki bağların yeniden güçlenmesini sağlayacak. Telefonunuz aniden bozulabilir, bilgilerinizi yedeklemenizde fayda var. İlişkisi olan bir Aslan burcuysanız, ilişkinizde ego savaşları içerisine girebilirsiniz. Aşk bir savaş değildir, bunu unutmamalısınız. Akşam saatlerinde davetsiz bir misafir kapınızı çalabilir.

10 Ekim 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Becerileriniz ve bu sayede kazanabildiğiniz çevrelerin sizin için önemini düşünebilirsiniz. İyi niyetinizi korudukça ve odağınızı değiştirmedikçe karşılaştığınız her insanın size bir katkısı olacaktır. Böylece doğal bir seleksiyon oluşturabilir, olumsuz ya da faydasız olan her türlü gelişmeyi de kendi yörüngenizden çıkarabilirsiniz.

10 Ekim 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel anlamda daha ön planda olmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Hassas olduğunuz konular ön plana çıkabilir. Bazı konularla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Karşıtlıklar meydana gelebilir. Sorumlu olduğunuz konuları düzeltmek için daha fazla çalışmanız gerekebilir. Duygusal olarak ani çıkışlar yapabilirsiniz.

10 Ekim 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde flört aşamasında olan Boğa'lar partnerlerine karşı sade ve olumlu bir tutum sergileyerek gönlünü kazanmakta başarılı olabilirler.

10 Ekim 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevdiğin kişinin canı bir şeye sıkılabilir ve bunu da seninle paylaşmak istemeyebilir. Bir şeyleri bilmemek de senin canını sıkabilir. Ama her ne olursa olsun yapıcı kalıp bir şeylerin iyi tarafından bakmayı öğrenmen gerekecek bugün.

10 Ekim 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Siz çalışırken ortalıkta dolaşmayı seven insanlara karşı pek sabrınız yok. Birisi ne demek istediğini açıkça söyleyemiyor ve bu konuda net olamıyorsa, bunu öğrenmek için büyük bir çaba göstermemekte haklısınız. Yakın zamanda sizi güzel sürprizler bekliyor, bu nedenle henüz yeni ve heyecan verici bir şeye başlamadıysanız endişelenmeyin çünkü hala bolca zamanınız var. Arkanıza yaslanıp sadece iyi şeylerin olmasını beklemeyin; sahneye çıkın ve bunları kendiniz gerçekleştirin. Evren, size ancak talep ettiğiniz ve kabul ettiğiniz kadarını verir.

10 Ekim 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşamınızı ön plana çıkaracak ve kişisel özelliklerinizi ortaya koyacak çalışmalar içindesiniz. Bazı olayları yeniden irdelemenin zamanı geldi. Yaratıcılığınızı kullanmak için elinize geçen fırsatları değerlendirmelisiniz.

10 Ekim 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çevrenizdeki insanları motive edebilirsiniz. Ama kendi ihtiyaçlarınızı da göz ardı etmeyin, çünkü hedefleriniz bugün her zamankinden daha belirgin bir şekilde ortaya çıkacak. Enerjiniz bulaşıcı ve başkalarının da dikkatini çekeceksiniz. Fikirlerinizi coşkuyla kutlayıp eğlenmemeniz için hiçbir sebep yok. Ama bunu alışkanlık haline getirmeyin. Şu anda kendinizi formda hissetseniz de, hayatın zevklerine fazla kapılırsanız sağlığınız zarar görebilir.

10 Ekim 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Seyahat ve eğitim konuları ön planda, işte ani gelişmelere hazır olun. Gününüz harika geçsin!

10 Ekim 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bazı sürprizlerle gününüze renk ve heyecan katılacak, her saati ile bambaşka bir gün geçireceksiniz. Sevginizi karşı tarafa ifade etmede zorluk çekebilirsiniz. Partnerinizi tanımanın önemini bilmeniz, sağlıklı bir beraberlik ve karşılıklı güven sağlayacak. Şimdiye kadar yaptığınız ya da yapmayı düşündüğünüz bir işi yeniden değerlendirebilirsiniz. Bazı ödemelerinize erken hazırlanmamanız, sonradan zorlanmalara neden olabilir. Sağlığınıza karşı da sorumluluklarınız olduğunu unutmayın.

10 Ekim 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 56' 18" R
Ay
Boğa
15° 46' 04" R
Merkür
Başak
20° 57' 03" R
Venüs
Terazi
27° 58' 20" R
Mars
Yengeç
09° 40' 25" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 45"
Satürn
Balık
15° 01' 39"
Uranüs
Boğa
27° 05' 39"
Neptün
Balık
28° 30' 11"
Plüton
Oğlak
29° 44' 29"
Chiron
Koç
22° 14' 31"
Lilith
Terazi
09° 18' 35"
True Node
Koç
06° 38' 03"
Son Güncelleme : 21/09/2024 13:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>