Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Yeni Yatırımlar Yapıyorsunuz Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Kasım 2023, Salı

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızdaki sorunları kısa zaman içerisinde çözüme kavuşturmaya çalışmalısınız. İlişkinize yönelik adımlar atamadığınız sürece her şeyin daha da karmaşık olabileceğini unutmayın. Aktif adımlar atabileceğiniz bir gün.

Daha bilinçli adımlar atmanız gerekmekte. Başarıya ulaşmak için uygun koşullara sahipsiniz. Herhangi bir sorunla karşılaşacak olursanız da temkinli olmaya çalışın.

Parasal durumunuzu zorlayabilecek her ne varsa ondan da uzak durmanız gerekiyor. Hata yapmadığınız takdirde her şeyin istediğiniz gibi olma ihtimali de var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gezegenlerden alacak olduğunuz etkiden olumlu anlamda yarar sağlama şansınız var. Düşündüklerinizi uygulamak için uygun zamandan geçiyorsunuz. Fikirleriniz doğrultusunda hareket ederken zorlanacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Genel olarak her şeyin daha da iyiye gitme ihtimali bulunuyor.

14 Kasım 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Aslan burcu için yaratıcılığınızı ve liderlik yeteneklerinizi ortaya koyma şansınız olabilir. İlerlemek istediğiniz projelere odaklanabilir ve hedeflerinize doğru ilerlemek için gereken adımları atabilirsiniz. Kendinize güveninizi yükseltmek için yeni beceriler öğrenmekte de fayda var. İlişkilerinizde ise biraz daha anlayışlı olmanız gerekebilir, karşı tarafın duygularını gözetmek önemlidir. Ayrıca enerjinizi dengede tutmak için egzersiz yapmaktan veya hobilerinize zaman ayırmaktan faydalanabilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

14 Kasım 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatınızı gerçekler üzerine şekillendirseniz de hayal kurmaktan asla vazgeçmiyorsunuz. Hayalleriniz hayattaki en büyük destekçiniz. Kendi işinizin sahibiyseniz farklı alanlara yatırım yapmak isteyebilirsiniz. Adımlarınızı atarken dikkatli olmanızda fayda var. Evli Aslan burcuysanız, eşinizle daha fazla vakit geçirmeye özen göstereceksiniz.

14 Kasım 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir şeylerin eksikliğini hissedebilirsiniz. Bunları tamamlamak, duygusal ve ekonomik olarak rahat etmek isteyebilirsiniz. Ancak her şeyin sizinle alakalı olmayacağını, bazı şeylerin sizin çabanızın dışında geliştiğini bilmelisiniz. Bugün kendinizi daha fazla yormamak adına mola vermeyi, kendiniz için yeni bir şeyler almayı ve keyifli zaman geçirmeyi ihmal etmeyin. 

14 Kasım 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız şeylere zaman ayırabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili kararlar alırken acele etmeyin. İşlerinizi tamamlamak için fırsatınız olacak. İlişkinizde iletişimle ilgili sıkıntılarınız olabilir. Ortaklı konulara dikkat etmelisiniz. Sorumlu olduğunuz konularda harekete geçebilirsiniz. Gün içinde sevdikleriniz için harcama yapabilirsiniz.

14 Kasım 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi eksiklik duygusu ile yüzleşirken görebilirsiniz. Dostlarınızla aranızda anlaşmazlıklar çıkabilir. Özellikle çatışma odaklı olmaktan uzak kalmalısınız.

14 Kasım 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün etrafa harika bir ışık saçabilirsin. İnsanlar gözlerini senden alamayabilir. İlgileri üstünde toplayabilir, yeni hayranlar edinebilirsin. Aşk konusunda bir şeyler daha rahat ilerleyebilir senin için. Bu güzel enerjiyi değerlendirmek için kendini eve kapatmaman en iyisi.

14 Kasım 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ailenizle liderliği ele geçirmek ya da evinizde yeni bir başlangıç yapmak için mükemmel bir zaman. kendinizle ve iç dünyanızla uyum içinde olun. Yeni ev projelerine başlayabilir veya hayatınızı daha iyi organize etmek için kararlar alabilirsiniz. Ailenizle yeniden bağlantı kurmanız gerekiyorsa bunun için mükemmel bir zamandır. Kariyer veya yaşam yolundaki belirsizlikler, değişiklikler veya tutarsızlıklar konforunuzu bozabilir. Kabul etmediğiniz duygusal değişim ve heyecan ihtiyaçlarının olabileceğini ve direncin gereksiz acılara yol açabileceğini düşünün. Ne kadar erken iletişime geçerseniz, kararlarınız o kadar bilinçli olur.

14 Kasım 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Farkında olmadan partnerinizin duygusal değişimlerinizden etkileniyorsunuz. Aranızda bazı istenmeyen olaylar gelişebilir. İdealleriniz konusunda gerçekleştirmek istediğiniz atılımlarınız için, bazı gecikmeler yaşayacaksınız.

14 Kasım 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yolunuzda ilerlemeniz ilk başta düşündüğünüzden daha zor bir hal alıyor. Biri sizi planınızdan vazgeçirmeye hatta engellemeye çalışıyor olabilir. Pes etmeyin – bunu bir meydan okuma ve irade sınavı olarak görün. Ya planlarınızı savunarak ileri doğru bastırın, ya da fikirlerinizi mevcut koşullara uyarlayın. Hangisini seçerseniz seçin, hedefinizin gerçekçi olup olmadığı ve sonuna dek ilerlemenize değip değmeyeceği açığa çıkacak.

14 Kasım 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün aşk, çocuk, hobi, tatil konularıyla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Seyahat, eğitim gündeme gelebilir. Size harika bir gün dilerim.

14 Kasım 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz kişininyaşamında karşılaştığı bazı sorunlar özel yaşamınızı olumsuz yönde etkileyebilir. Bu konuda anlayışlı bir tutum içerisinde olmaya özen göstermelisiniz. İş hayatınız hareketli bir döneme giriyor. Çevrenizden alacağınız bazı eleştiriler sizi yönlendirecek. Tarzınızı değiştirmeyi düşünebilirsiniz. Maddi konulardaki bazı sabit fikirli davranışlarınız para kaybetmenize neden olabilir. Çevre şartlarına uyum sağlamaya çalışmalısınız.

14 Kasım 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 21' 41" R
Ay
Boğa
07° 05' 51" R
Merkür
Başak
19° 51' 14" R
Venüs
Terazi
27° 15' 10" R
Mars
Yengeç
09° 20' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 46' 40"
Satürn
Balık
15° 04' 15"
Uranüs
Boğa
27° 06' 12"
Neptün
Balık
28° 31' 10"
Plüton
Oğlak
29° 44' 49"
Chiron
Koç
22° 15' 58"
Lilith
Terazi
09° 14' 40"
True Node
Koç
06° 37' 39"
Son Güncelleme : 20/09/2024 23:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>