Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Gerçeklerler Elbet Gün Yüzüne Çıkar Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Eylül 2023, Cuma

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, sınırları kontrol etme arzunuz var. İlişkinize vermiş olduğunuz değeri net olarak belli edebildiğiniz sürece her şey daha da iyiye gidecek. Toparlanmaya başlayabileceksiniz.

Mesleki olarak kendinizi biraz olsun toparlamaya çalışmalısınız. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atmanın her açıdan önemli ve belirleyici olabileceğini unutmayın.

Parasal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. İstediklerinize adım adım ulaşma şansınız var ancak bunun için biraz daha beklemede kalın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ekonomik koşullarda iyileşme haberleri alabilirsiniz. Emek verip sonrasında karşılığını görmek sizi motive edebilir. Şansınızı ya da sınırlarınızı zorlamak hoşunuza gitmese de bazı kolaylıkların bu zorlukların içinden çıktığını unutmamalısınız.

15 Eylül 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları, bugün aile ve ev konularıyla ilgilenebilirsiniz. Evde düzenlemeler yapmak veya aile üyeleriyle vakit geçirmek için fırsatlarınız olabilir. Ayrıca, duygusal dengeyi korumak ve hassas konuları dikkatli bir şekilde ele almak önemlidir.

15 Eylül 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Haftanın son gün sizin için hareketli geçiyor. İş yerinize yeni başlayan bir kişi hakkında sizi şaşırtacak gerçekler öğrenebilirsiniz. Harekesin emeğiyle bir yerlere gelmediğini anlamanız uzun sürmeyecek. Sevgilisinden yeni ayrılmış Aslan burcuysanız, hayatınızı birini almak için acele etmeyeceksiniz. Öncelikle dinlenmek ve rahatlamak istiyorsunuz.

15 Eylül 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Motivasyon sizin için su gibi hayati bir konu olabilir. Ruhsal olarak içe dönük bir gün yaşadığınızda da kendinizi yüksekte taşıma isteği, en zorlu konuların üstesinden gelmenize yardım edecektir. Hakkınızda söylenenlere, bir şekilde önünüze düşen bilgilere itimat etmemek bunların kaynağı olan insanları da hayatınızdan uzaklaştıracaktır.

15 Eylül 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda daha mücadeleci olabilirsiniz. Sizi uğraştıran konular gündeme gelebilir. Gelecek yönünde beklentilerinizde değişiklikler olabilir. Başarılı olmak istediğiniz konularda çaba ortaya koyabilirsiniz. Kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz bir gündesiniz. Yeni fikirlerinizle ilgili paylaşım içinde olabilirsiniz.

15 Eylül 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızı istediğiniz şekilde yaşamalısınız. Kendi isteklerinizi daha ön planda tutmak için dostlarınızla konuşmak ve yardım almakta fayda olması da mümkün.

15 Eylül 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Günü birlikte verimli geçirmek için bir arkadaşından yardım isteyebilirsin. Sana vereceği destek sayesindekonularında oldukça rahatlamanı sağlayabilir. Bu sayede kendine daha fazla zaman ayırıp yapman gerekenlere yoğunlaşabilirsin.

15 Eylül 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, para konumunuz ve öz değeriniz odak noktasında ve bu size yeni bir enerjisi getiriyor. Bugün, olumlu değişiklikler yapabileceğinize dair güçlü bir duyguya sahip olduğunuz için finansal, güvenlik ve yerel konularda bir öncü gibi düşünüyorsunuz. Kısıtlayıcı çevreden kurtulmanıza yardımcı olacak bir fırsat ortaya çıkabilir. İşler kişiselleşiyor, özellikle duygusal açıdan yüklü bir dönemdesiniz. Sezgilerinizle temasa geçmek için kritik bir kavşak. Bugün, daha fazla özgüven ve kendini tanımayla yeni bir güç döngüsüne başlayabilmeniz için yarım kalmış işleri halletmenin yollarını düşünün. Bugün yeniden bir araya gelmek için sessizlik ve yalnızlık anlarına daha fazla ihtiyacınız var ve bunu yapmak için her fırsatı değerlendirmelisiniz.

15 Eylül 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal ilişkilerinizin sizde yarattığı güven duygusuyla hareket ediyorsunuz. Görüşmek istediğiniz dostlarınızı bir araya getirebilirsiniz. Uygun çalışmalar içinde olan arkadaşlarınızla ilginç fikirler geliştireceksiniz.

15 Eylül 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün takım çalışmalarında özellikle verimlisiniz. Diğer bir deyişle, en çetrefilli fikirleri bile hayata geçirebilecek gücünüz var. Hemhem özel yaşamınızda başkalarından özellikle kuvvetli bir destek göreceksiniz. İlişkilerinizi güçlendirmek için, hoşlandığınız insanlara bunu belli edin. Hayatınızın aşkıyla karşılaşma ihtimaliniz de var, bu yüzden gözlerinizi dört açın!

15 Eylül 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün para, kazançlarla ilgili şans sizinle olacak. Çalışma hayatı ve kaderinizde ani güzel gelişmeler sizinle olacak. Gününüz şahane geçsin.

15 Eylül 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Son günlerde sevgilinize kırıcı davranıyorsunuz. Fakat sevginizi ortaya koyarak, duygularınızı açıkça paylaşmayı denerseniz birlikteliğinizde değişim yapmayı başarabilirsiniz. İş yerinizde çalışkanlığınızdan dolayı size yeni sorumluluklar verilebilir. Çok çalışmak zorunda kalacağınızla ilgili olumsuz düşünceler üretmemelisiniz. Bu beraberinde yeniteklifleri de getirebilir. Fatura ödemelerinizin tarihlerini tekrar gözden geçirirseniz cezalı ödemelerden kurtulabilirsiniz.

15 Eylül 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 23' 11" R
Ay
Boğa
22° 24' 44" R
Merkür
Başak
21° 48' 09" R
Venüs
Terazi
28° 31' 51" R
Mars
Yengeç
09° 55' 45" R
Jüpiter
İkizler
20° 50' 20"
Satürn
Balık
14° 59' 39"
Uranüs
Boğa
27° 05' 12"
Neptün
Balık
28° 29' 25"
Plüton
Oğlak
29° 44' 14"
Chiron
Koç
22° 13' 23"
Lilith
Terazi
09° 21' 38"
True Node
Koç
06° 38' 22"
Son Güncelleme : 22/09/2024 00:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>