Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Sağduyulusun! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Haziran 2024, Cumartesi

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 80%

Bugün, aklınızda olmayan ancak uzun zamandır tanıdığınız bir kişiyle yakınlaşma ihtimaliniz olacak. Birlikteliğiniz varsa, sorun teşkil edebilecek bu durumdan olabildiği kadar uzaklaşmak zorundasınız. Duygularınızı açığa çıkarmak isterken kendinizi olmadık şartlar içerisine sokma durumunuz da olacak.

Kendinizi geliştirmeye çalışacaksınız. Araştırmalara verecek olduğunuz önem üst seviyelere çıkıyor. Hoşunuza gitmeyen durumlarla karşılaştığınızda tadınızın kaçmaması adına motivasyonunuzu üst seviyelerde tutmak adına uğraş vermelisiniz. Gün içerisinde keskin dil kullanmaktan kaçınmalısınız.

Toparlanmaya ve şartları istediğiniz düzeyde kontrol etmeye çalışacaksınız. Anlam veremediğiniz inişler ve çıkışlar aklınızın karışmasına neden olacaktır. Sorunların ve sıkıntıların ciddi olabileceğini unutmamalı, süreç içerisinde kendinizi her türlü olumsuzluğa da hazırlamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Teknolojik ürünler konusunda desteğe ihtiyaç duyabilirsiniz. Mevcut ya da yeni alacağınız ürünlerinizle neler yapacağınıza dair fikir almak, hem zamana ayak uydurmak hem de yeni hedefler koyabilmek için size ilham olabilir. El becerisi ve hayal gücü gerektiren işlerde başarılı olabilirsiniz; bugün yeteneklerinizi deneyimleştirecek araştırmalara da zaman ayırın.

15 Haziran 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, Aslan burcu için ilişkiler açısından destekleyici bir gün olabilir. İletişim becerilerinizi kullanarak sevdiklerinizle daha derin ve anlamlı bağlar kurabilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak içsel huzuru keşfetmek için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Enerjinizi olumlu yönde kullanmak, hem kişisel hem de profesyonel hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olabilir. Olumlu düşüncelerle dolu olun ve gelişmelere açık olun. Uzun süredir ertelediğiniz konuları ele almak için de harekete geçebilirsiniz.

15 Haziran 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çocukları olan bir Aslan burcuysan birtakım konuları daha ince eleyip sık dokuman gerekebilir. Çocuklarının güvenliği ve sağlığı senin için her zamankinden daha önemli bir hal alıyor. Yakın zamanda çıkacağın tatil için birtakım aksaklıklar olabilir ama yine hiçbir şeyin keyfini kaçırmasına izin vermeyeceksin.

15 Haziran 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizi manipüle eden insanların farkına varabilirsiniz. Aslında düşünmediğiniz, o histe bulunmadığınız durumların hayatınızda yer edinmesinden duyduğunuz rahatsızlığı gözardı etmeyin. Emeğiniz ve zamanınızı sağlığınıza, kontrollerinize veplanlarınıza ayırın.

15 Haziran 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gruplar ya da arkadaşlarla ilgili bir konu sizi daha fazla meşgul edebilir. Aşkta ve ilişkilerinizde daha sakin düşünmelisiniz.

15 Haziran 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kalbinizin sesini dinleyerek hareket edin ve fazla verdiğiniz her yerde almaya odaklanarak kendinize hizmetinizi arttırın.

15 Haziran 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hem şans hem de güzel enerjiler seninle olacak. Halletmek istediğin konularda cesur adımlar atabileceksin. Kendinden emin bir şekilde yoluna devam edebilir ve mutlu olacağın kararlar alabilirsin bugün.

15 Haziran 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gözlerinizdeki çocuksu heyecan, insanlara sizde şeytan tüyü olduğunu düşündürüyor. Yakınlarınızın size olan bağlılığını suiistimal etmeyin. Daha sağlıklı ve uzun soluklu ilişkilerin püf noktası vefalı olabilmektir. Sevdiklerinizi kırmayın.

15 Haziran 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşamın her adımında bir yerlere, bir konuya kendi çabanızın hakim olmasını istiyor, emek vermeden bir şeylere sahip olmak istemiyorsunuz. Size ispatlanmayan fikirlerle gelmelerinde nedenler aramak sizde alışkanlık halini aldı.

15 Haziran 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve sosyal becerileriniz her zamankinden daha güçlü. Bunu kullanarak olayları kontrol altına almalısınız. Hem işyerinde hem dışarıda başarı sizi bekliyor olacak. Özel hayatınızda samimi ve sıcak davranışlarınız birçok avantaj sağlayacak. Çevrenizdekiler bundan büyük mutluluk duyarak size sevgi dolu davranışlarda bulunacak. Siz de onlara duyduğunuz sevgiyi gösterebilirsiniz.

15 Haziran 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün yakın çevre, eğitim, kardeşler ve seyahatlerle ilgili sosyal çevrenizle birlikte kararlar alabilirsiniz. Gününüz harika geçsin.

15 Haziran 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinizi ifade ederken, ketum davrandığınız için, çevrenizde bir giz oluşturuyorsunuz. Ay'ın bulunduğu konum, parasal konulara daha fazla ağırlık verdiğinizi gösteriyor. Kazançlarınız konusunda duygusal tatminler sağlayacağınız işler yapmak istiyor, taviz vermek istemiyorsunuz.

15 Haziran 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 40' 34" R
Ay
Koç
26° 39' 07" R
Merkür
Başak
18° 33' 07" R
Venüs
Terazi
26° 23' 52" R
Mars
Yengeç
08° 57' 02" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 06"
Satürn
Balık
15° 07' 21"
Uranüs
Boğa
27° 06' 51"
Neptün
Balık
28° 32' 20"
Plüton
Oğlak
29° 45' 14"
Chiron
Koç
22° 17' 40"
Lilith
Terazi
09° 10' 00"
True Node
Koç
06° 37' 14"
Son Güncelleme : 20/09/2024 06:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>