Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Destek Görüyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Haziran 2024, Salı

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 80%

Beklenmedik adımlar atmaya yatkınsınız. Tam olarak nasıl hareket etmeniz gerektiğine karar veremeyeceğiniz anlar da olacaktır. Bu gibi durumlarda biraz geriye çekilmeli ve iç sesinizi dinlemelisiniz.

Daha sabırlı olmalısınız. Her şeyin hemen olmasını arzu ediyorsunuz ancak bunun sandığınız kadar kolay olmayacağını da bilmeniz gerekmekte. Biraz beklemede kalmalısınız.

Maddi olarak daha temkinli olmanız gerekiyor. Gereğinden fazla harcama yapmaya yatkın olduğunuz bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İstediklerinizi elde etmek sizi motive edebilir. Ama bazen kazanç kayıplardan da doğabilir. Koşulları kendinize değil, kendinizi koşullara adapte etmeye çalıştığınızda bu kayıpları olgunlukla karşılayabilirsiniz. Duygusal kararlarda bunu uygulamanız önemli olacaktır.

11 Haziran 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, Aslan burcundaki insanlar için beklenmedik sürprizlerle karşılaşabileceğiniz bir gün olabilir. İletişimde olduğunuz kişilerle net ve açık bir iletişim kurmaya özen göstermelisiniz. Enerjinizi doğru yönlendirdiğiniz takdirde, hedeflerinize daha hızlı ilerleyebilirsiniz. İlişkilerinizde anlayışlı olmaya özen göstermek, karşılıklı güveni pekiştirecektir. Kendinize ve sezgilerinize güvenerek doğru kararlar alabilirsiniz.

11 Haziran 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İnsanlarla olan iletişim günden güne iyileşiyor. Yeni tanışacağın insanların tecrübelerinden faydalanmak isteyebilirsin. Ağzından çıkacak sözcüklere daha dikkat etmelisin. Uzun zamandır vazgeçmek istediğim kötü alışkanlığın için bugün keskin kararlar alıyorsun. Bu konuda ailenin sana destek vermesi büyük önem taşıyor.

11 Haziran 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İleriye dönük harcamalar aslında birer yatırımdır. Bunun farkında olduğunuzda, kaybettiğinizi değil kazanmak için hazırlandığınızı da fark edebilirsiniz. Anlık heyecanların sizi maddi ve psikolojik sıkıntıya sokmamasının karşılığını, her zaman heyecanı yüksek bir hayat yaşayarak alabilirsiniz. 

11 Haziran 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Hassas olduğunuz konulara daha duygusal yaklaşabilirsiniz. Başarılı olduğunuz konulara odaklanabilirsiniz. İstikrarlı bir başarı için işlerinizin yönünü netleştirmek isteyeceksiniz. İletişimde olduğunuz kişilerden destek görebilirsiniz. Kardeşlerinizle ilişkiniz güçlenebilir.

11 Haziran 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizlerle ilgilenen çok olsa da konsantrasyonunuzun odağında işiniz ve uğraşılarınız olacağı için önünüzü pek göremeyebilirsiniz.

11 Haziran 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Parasal konularda atacağın adımlar senin için daha önemli olabilir. Sıkıntıya girmemek ve daha sağlam adımlar atmak için kendini biraz zorlayabilirsin bugün. Ancak güzel başarılar ve kazançlar seni bekliyor olacak.

11 Haziran 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, deneyimlerinizle duygusal olarak uyanık ve bağlantılı hissetme konusunda daha güçlü bir ihtiyaç uyandırıyor. Bir şeyleri fazla düşünmek yerine, önemli sonuçlara ve kararlara varmak için sezgilerinize uyum sağlıyorsunuz. Yaşamınızda daha fazla tatmin arıyorsunuz ve bugün onu bulmaya daha yatkınsınız. Birinin inançlarınızı ve fikirlerinizi anlaması harika bir duygu olabilir. Hem dinlemeye hem de paylaşmaya yönelik açıklık ve isteklilik, ilişkiye fayda sağlayabilir ve onu güçlendirebilir. Bugün bazı içsel huzursuzluklar olabilir ancak bu hem eğlenmenize hem de kendinizi üretken kılmanıza yardımcı olur.

11 Haziran 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sizi destekleyen arkadaşlarınızın yardımıyla birçok organizasyon çalışmalar içinde olacaksınız. Yolculuklarla ilgili yapacağınız planlarınızı ertelemek isteyebilirsiniz. Bugün hırslı yönlerinizi dengeli kullanmalısınız.

11 Haziran 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Doğal bir uyum içinde olduğunuzdan, grup ortamlarındayken taviz vermeniz gerekmeden ve serbestçe hareket edebileceksiniz. Bu gücü eğlenceli sosyal aktivitelerde kullanabilir veya işyerinizde başkalarıyla birlikte çalışarak verim sağlamak için kullanabilirsiniz.

11 Haziran 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün kendinize zaman ayırabilirsiniz. Ayrıca sosyal çevrenizle, ilişkilerinizle ilgili güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

11 Haziran 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün duygusal yapınızı zorlayacak kararlar alabilirsiniz. Üstün yetenekli kişilerle birlikte çalışmaktan hoşlandığınız gerçek. Fakat bu tarz kişilerin orijinal düşüncelerine de saygı göstermelisiniz. Sizin alışkanlıklarınıza bağlı oluşunuz, onlara ters gelebilir. Özgürlüğünüzün sınırlarını esneterek işlerinizi yönlendirmelisiniz.

11 Haziran 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 50' 56" R
Ay
Akrep
09° 18' 44" R
Merkür
Aslan
28° 16' 29" R
Venüs
Terazi
11° 33' 57" R
Mars
Yengeç
01° 54' 43" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 03"
Satürn
Balık
16° 02' 30"
Uranüs
Boğa
27° 14' 22"
Neptün
Balık
28° 52' 15"
Plüton
Oğlak
29° 54' 18"
Chiron
Koç
22° 44' 60"
Lilith
Terazi
07° 49' 19"
True Node
Koç
06° 41' 50"
Son Güncelleme : 08/09/2024 03:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>