Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Rahatlamak İstiyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Haziran 2024, Pazar

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 70%

Biraz daha kontrollü olmaya çalışın. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başardığınız sürece her şey daha da iyiye gidebilir. İlişkinizi yoluna koyabileceğiniz bir gündesiniz.

Odaklanma açısından bazı sorunlar gündeme gelebilir. Çabalarınızın karşılığını almak için uygun zamandasınız. Odaklanmayı başardığınız sürece her şey daha da iyiye gidebilir.

Maddi durumlardan meydana gelen tutarsızlıkların önüne geçmeye çalışmalısınız. Etkin adımlar atmak için zamana ihtiyacınız var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kariyerinizde açık olun, fırsatları kaçırmayın. Dengeli ve sorumluluk sahibi hareket ederek başarıya ulaşabilirsiniz. Becerilerinizi geliştirin, istikrarlı çalışmanın karşılığını alacaksınız.

9 Haziran 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal olarak yoğun hissedebilirsiniz. İçsel dengenizi korumak için zaman ayırmak ve duygularınıza odaklanmak iyi olabilir. İletişim konularında dikkatli olmanız gerekebilir, çünkü yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Kendinize ve duygularınıza zaman ayırarak dengenizi sağlayabilir ve günü daha olumlu bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

9 Haziran 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır ilişkisi olmayan Aslan burcuysan, artık sorunun sende olduğunu düşünmeye başlıyorsun. Bu konu hakkında yakın bir arkadaşından fikir almak isteyebilirsin. Seni rahatlatacak konuşmalara ihtiyacın var. Spiritüel konular ilgin gün geçti artıyor. İnternet üzerinden araştırmalar yaparak bu konuda kendini geliştirmek istiyorsun.

9 Haziran 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bilginizi test etmek, hangi aşamada olduğunuzu görmek isteyebilirsiniz. İlerlemeniz, geliştirmeniz gereken konuları bulduğunuzda sizi geriye düşüren durumları etkisiz hale getirebilirsiniz. Umursamazlık değil, umursamaya değecek gündemlerinizin olması sizi kurtarır.

9 Haziran 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sezgileriniz sizi oldukça hassas kılıyor olabilir. Ailevi konularla ilgilenmek gereği de olabilir.

9 Haziran 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde hazırlıklı olmazsanız her konuda yenilmez olmadığınız gerçeği ile yüzleşmenizi gerektirecek durumlar olabilir.

9 Haziran 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün içinden geçenleri söylemen gerekecek. Bazı fikirlerini çevrendekilerle paylaşman, yaşanan olaylarda bazı değişimler yaratabilir. Kendini daha iyi ifade edebileceğin ve insanlarla ilişkini daha sağlam tutacağın bir gündesin.

9 Haziran 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sınırlar sizi daha iyi planlar yapmanıza yetecek kadar yavaşlatabilir ve muhtemelen en iyisi budur. Şimdi geri çekilerek ve alan açarak birine daha yakın olmanız mümkün. Sorumluluklar ve görevler zihninizde büyük görünebilir. Şu anda ortaya çıkan sorunlar yalnızca sizi gerekli düzeltmeleri yapmanıza yetecek kadar yavaşlatır. Kolaya kaçmamak da önemlidir çünkü bu zorlu zamanlarda en iyi sonuçları elde etmek için kurallara ve ayrıntılara daha fazla dikkat edilmesi gerekir. Bir ilişki hakkında gergin duygular ortaya çıkabilir ve hemen sonuca varmamak en iyisidir; yargılamadan önce olayların kendi akışına ulaşmasına izin verin.

9 Haziran 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mantıkla duygu karmaşası yaşayacağınız bir dönem başlıyor. Sosyal bağlantılarınız ve becerileriniz hareket kazanacak. kararlarınıza arkadaşlarınız destek verecekler. Verilen sözlerin yerine getirilmesine özen göstermelisiniz.

9 Haziran 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar takım çalışmasında özellikle verimlisiniz ve hatta bundan zevk bile alıyorsunuz. Bu yaratıcı çalışma ortamını devam ettirmeye bakın, çünkü birlikte çalıştığınız takdirde herkes kendi kişisel hedeflerine çok daha hızlı ulaşabilecek. Özel hayatınızda bile, tek başına kalmak yerine gruplarla daha rahat edeceksiniz. Bu hisleriniz aşk hayatınızda da ilerleme kaydetmenizi ve romantik anların tadını çıkarmanızı sağlayabilir.

9 Haziran 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün duygusal olarak içe çekilebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Ailenizle zaman geçirmek ruhunuzu besleyecektir. Gününüz şahane geçsin.

9 Haziran 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Düşüncelerinizi hiç kimseyle paylaşmak istemiyorsunuz. Güçlü sezgilerinize güveniyor ve çevrenizdeki olayları irdelemekten hoşlanıyorsunuz. Geçmiş deneyimlerinizden yola çıktığınız zaman, daha az hata yaptığınızı bildiğiniz için kişisel isteklerinizi arka plana atabiliyorsunuz.

9 Haziran 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 51' 44" R
Ay
Akrep
09° 28' 38" R
Merkür
Aslan
28° 17' 34" R
Venüs
Terazi
11° 34' 58" R
Mars
Yengeç
01° 55' 13" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 08"
Satürn
Balık
16° 02' 26"
Uranüs
Boğa
27° 14' 22"
Neptün
Balık
28° 52' 14"
Plüton
Oğlak
29° 54' 17"
Chiron
Koç
22° 44' 58"
Lilith
Terazi
07° 49' 24"
True Node
Koç
06° 41' 51"
Son Güncelleme : 08/09/2024 03:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>