Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Alışkanlıklarını Değiştiriyorsun! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Haziran 2024, Pazar

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 80%

Yeniliklere verecek olduğunuz önem üst seviyelere çıkıyor. Duygularınızın sizi yanlış yönlendirmemesini istiyorsanız hızlı hareket etmekten kaçınmalısınız. Birlikteliğinizin temeli sağlam oluştuğu sürece herhangi bir sorun ve sıkıntı ile karşılaşmayacaksınız. Aksi halde birlikteliğiniz sürekli sallantıda olacaktır.

Çalışmalarınız ve sorumluluklarınız açısından ne yapmanız gerekiyorsa onu yapmaya odaklanmalısınız. Yansımaları kontrol etmekte zorlanacağınız anlar olabilir. Akşama doğru arzu ettiklerinize ulaşma şansınız biraz daha yüksek olacak. Değerlendirmelerinizi buna göre yapmanız sizin açınızdan daha iyi olabilir.

Finansal durumunuz söz konusu olduğunda gereğinden fazla iyimser düşünceler altında olmamalısınız. Gerçekleri göremediğiniz takdirde doğru noktalara odaklanmakta sorun yaşayabileceğinizi aklınızın ucundan çıkarmamalısınız. Paylaşımlarda bulunurken kendinizi gereğinden fazla zorlamamaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal ortamlarda bazı sorunlar gözünüze çarpabilir. İlişkiler konusunda netlik kazandırmak istediğiniz durumlarda, yapıcı bir tutum sergilemeniz önemli olacaktır. Çevrenizde de bu tutuma ihtiyacı olan kişiler olabilir; bugün aklı başında bir gözlem yapma görevi size düşebilir.

16 Haziran 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

"Bugün duygusal olarak dengede kalmak önemli olabilir. İletişim konularında dikkatli olmalı ve karşınızdakine anlayışlı bir şekilde yaklaşmalısınız. Evde veyayerinde yapmanız gereken işlerde odaklanma sorunu yaşayabilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak stresi azaltmak ve içsel dengeyi sağlamak için faydalı olacaktır." Umarım sana faydalı olmuştur! Eğer başka bir sorunuz varsa çekinmeden sorabilirsiniz.

16 Haziran 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal medya aracılığıyla öğrendiğin bilgilerin gerçek olmadığını anlayacaksın. Artık sosyal medyaya eskisi kadar bağlı kalmayacaksın. Bugün evde ailenle vakit geçirmek isteyeceksin. Arkadaşlarının tekliflerini kibarca geri çeviriyorsun. Kitap okuma alışkanlığı edinmek için kendine yeni kitaplar almak isteyebilirsin.

16 Haziran 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizde açık olun, fırsatları kaçırmayın. Dengeli ve sorumluluk sahibi hareket ederek başarıya ulaşabilirsiniz. Becerilerinizi geliştirin, istikrarlı çalışmanın karşılığını alacaksınız.

16 Haziran 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizde hareketlilik, ziyaretler ve konuşmalar dikkat çekiyor. Kardeşlerle ilgili konularda daha dengeli bir tavır içinde kalmaya bakın.

16 Haziran 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde arkadaşlarınızı kıramayacağınız ve katılmanız gereken etkinlikler söz konusu olabilir. biraz kafa dağıtmak iyi gelecektir.

16 Haziran 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün dikkatini vermen gereken önemli bir konu veya ilgini bekleyen bir arkadaşın olabilir. Bazı konulara fazlaca odaklanarak diğer konuları ihmal etmemelisin. Etrafında olan bitene dikkat etmen gereken bir gün olacak.

16 Haziran 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugün hırsınızı ve sorumluluklarınızı yerine getirmek ve mesleki ilgi alanlarınızı ileriye taşımak için harekete geçme ihtiyacınızı artırıyor. Yaşam yolunuzdaki hedefleriniz, kariyeriniz veya itibarınızla ilgili konuların şaşırtıcı ve heyecan verici şekillerde değiştiğini görebilirsiniz. Muhtemelen bu, hedefleriniz hakkında ne hissettiğinizle ilgilidir. Kendinizi lider veya yönetici konumunda bulabilir veya kendi hızınızda bağımsız çalışmayı tercih ettiğiniz için otoriteyle baş etmekte zorlanabilirsiniz. İhtiyaçlarınızı konuşmak önemli olsa da bunu abartmamaya çalışın aksi takdirde gereksiz çatışmalara davetiye çıkarabilirsiniz.

16 Haziran 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Uzun zamandır zihninizden geçen fikirleri yakın çevrenizin de desteği ile artık hayata geçirebileceksiniz. Gerçekçi hayaller kurduğunuz sürece attığınız her adım olumlu sonuçlar doğuracak. Ayaklarınız yere sağlam bassın. Eğitimle alakalı konularda yeni başlangıç yapabilirsiniz.

16 Haziran 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizin hedeflerinizle çevrenizdekilerin hedefleri örtüştüğünden, bu dönemde yapacağınız her türlü işbirliği verimli olacak. Fiziksel enerjinizi ve zekânızı özellikle takım çalışmalarına yönlendirin. İkili ilişkileriniz de bu dönemde uyumlu ve verimli bir şekilde ilerleyecek.

16 Haziran 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün yakın çevre, eğitim, kardeşler ve seyahatlerle ilgili sosyal çevrenizle beraber kararlar alabilirsiniz. Ancak finans, özel hayat veya sağlıkla ilgili ani sorunlar yaşayabilirsiniz. Gününüz harika geçsin.

16 Haziran 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Açık fikirli olduğunuzu bilenler, bugün içine kapanık ve gizemli davranışlarınızı yanlış yorumlayabilir. Araştırmacı yapınızın ön plana çıkmasıyla, derinlemesine düşündüğünüz bir gün içindesiniz. Planlarınızın doğru uygulanmak için, kendi içinize kapamış olabilirsiniz.

16 Haziran 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 41' 03" R
Ay
Koç
26° 46' 36" R
Merkür
Başak
18° 34' 02" R
Venüs
Terazi
26° 24' 28" R
Mars
Yengeç
08° 57' 19" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 08"
Satürn
Balık
15° 07' 18"
Uranüs
Boğa
27° 06' 51"
Neptün
Balık
28° 32' 19"
Plüton
Oğlak
29° 45' 14"
Chiron
Koç
22° 17' 39"
Lilith
Terazi
09° 10' 04"
True Node
Koç
06° 37' 14"
Son Güncelleme : 20/09/2024 06:52

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>