Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Sosyal Medyaya Önem Veriyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mayıs 2024, Perşembe

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 70%

Bugün, ufak tefek sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Huzuru ve mutluluğu elinizde bulundurma şansınız var ancak bunun için biraz daha mücadele etmeniz gerekmekte.

Etkin adımlar atmanın yollarını aramalısınız. Karmaşık durumların üstesinden gelmeniz gerekmekte. Sınırları çok fazla zorlamaktan kaçının.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha dengeli olmaya çalışın. Adım adım ilerlemeniz sizin açınızdan daha doğru olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Mantıklı ve sağduyulu bakış açınıza ihtiyaç duyulabilir. Çevrenizin ilgisini bu yönde çekmek, sizde bir güçlülük etkisi oluşturabilir ama yanlış anlaşılmamak için bu etkiyi doğru kullanmalısınız. Harcamalarınızı azaltmak ve gerekliliklerin dışına çıkmamak, ayın ilerleyen günlerinde sorun yaşamanızı engelleyecektir.

16 Mayıs 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, Aslan burcuna mensup olanlar için duygusal anlamda hareketli bir gün olabilir. İletişim sorunları yaşayabilir, önemli konularda yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsiniz. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz ancak sabırlı ve anlayışlı bir tutum sergileyerek bu durumların üstesinden gelebilirsiniz. Bugün, özellikle sağlığınıza dikkat etmenizde fayda var. Spor yaparak stresinizi atabilirsiniz. İş hayatında ise sabırlı ve kararlı bir şekilde ilerlemeye devam edebilirsiniz, başarılı olacaksınız.

16 Mayıs 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini sakin hissedebilirsin. Aile içinde sürekli negatif yorum yapan kişileri nazik bir dille uyarmak isteyeceksin. Çevrende negatif söylemlerde bulunan kişileri barındırmak istemeyeceksin. Aile içinde otoriter tavrın güçleniyor. Yeni mezun bir Aslan burcuysan, sosyal medyayıhaline getirmek isteyebilirsin.

16 Mayıs 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yoğun temponuza bir ara vermeniz gerekebilir. Gerek kendi isteğiniz gerekse sosyal çağrılar, size bakış açınızı anlık da olsa değiştirerek farklı ve başka şeyler düşünme fırsatı verebilir. Denenmemişi denemek kolay değildir ama asıl zor olan farklı koşullarda devam edebileceğinize de inanmaktır. 

16 Mayıs 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bütçenizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Kişisel yeteneklerinizi kullanacağınız işlere yönelebilirsiniz. İş hayatınızda başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Gün içinde kendinizi dağınık hissedebilirsiniz. Bugün maddi kaynaklarınızla ilgili yeni başlangıçlar yapmayın. Parasal konularda kopmalar olabilir.

16 Mayıs 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yetkinliğinizi artırmak için yeni fırsatlar ve keyif almanın yeni yollarını arayacaksınız. Eğer ilişkiniz stres altındaysa, işleri halletmenin zamanı gelmiştir.

16 Mayıs 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün birçok şeyi halledebilecek bir kuvvet bulacaksın kendinde. İş, aşk, arkadaşlıklar, aklına her ne gelirse… Birçok konuda güzel adımlar atmak kendini yenilmez hissettirebilir. Bu güzel enerjiyi önem taşıyan konulara yöneltmelisin bugün.

16 Mayıs 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İstediğiniz konforu yakalamaya bugün bir adım daha yakınsınız. Duygusal kararlar almadığınızda daha doğru ilerleyeceksiniz. Yaratıcılığınıza ve orijinal fikirlerinize güvenin. Yaratıcılığınızı ön plana çıkartmak sizi hayallerinize bir adım daha yaklaştıracak.

16 Mayıs 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, çevrenize karşı sevecen ve anaç duygular içindesiniz. Arkadaşlarınızın her türlü sorunlarına çare bulma çabası içinde olacaksınız. Dostlar arası kırgınlıklara aracılık yapabilirsiniz.

16 Mayıs 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar bir kriz durumu yaşayabilirsiniz. Olayı daha da büyütmemek için elinizden geleni yapın. Olabilecek tatsız tecrübelere ve bunların yaratacağı hislere ılımlı ve sağduyulu bir şekilde yaklaşırsanız, sıkıntınız kalıcı bir hasar bırakmadan uçup gidecektir. Sağlığınıza dikkat edin.

16 Mayıs 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün maddi kaynaklarınız ve kariyerinizde ani beklenmedik gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

16 Mayıs 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Başarılı çalışmalar yapmak istemenize rağmen, edebileceğinizden fazla zorladığınızdan, gerçeklerden kaçıyorsunuz. Sizin dışınızda olan konularda bile yetenekleriniz ortada. Gerçek dostlarınızla, sizi çıkarları için kullananları ayırın.

16 Mayıs 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 24' 42" R
Ay
Koç
22° 35' 03" R
Merkür
Başak
18° 02' 59" R
Venüs
Terazi
26° 04' 03" R
Mars
Yengeç
08° 47' 54" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 05"
Satürn
Balık
15° 08' 33"
Uranüs
Boğa
27° 07' 06"
Neptün
Balık
28° 32' 47"
Plüton
Oğlak
29° 45' 24"
Chiron
Koç
22° 18' 20"
Lilith
Terazi
09° 08' 13"
True Node
Koç
06° 37' 05"
Son Güncelleme : 20/09/2024 00:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>