Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Pürüzlerle Başa Çıkıyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Mayıs 2024, Salı

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 80%

Beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun hareket etmeyi başarabildiğiniz sürece pek sorun yaşamayacaksınız.

Mesleki olarak biraz daha dengeli olmaya çalışın. İstediklerinize ulaşmak için uygun zamandasınız. Sorunları ve sıkıntıları ortadan kaldırmaya odaklanın.

Gelir ve gider arasındaki sorunları yavaş yavaş ortadan kaldırma şansınız var. Harcamalar konusunda biraz daha sabırlı olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı alışkanlıkları değiştirmeniz hem sağlığınız hem de ruh haliniz için faydalı olabilir. Olmayacak beklentilerin bir süre sonra bir hırsa dönüşmesi, sizi amacınızdan ve iyi enerjinizden uzaklaştıracaktır. İş hayatınız ve ikili ilişkilerle ilgili konularda yeni kararlar almanız gerekebilir; artık yeni şeyler konuşma vakti gelmiş olabilir.

14 Mayıs 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, Aslan burcundakiler için kariyer hayatlarında dikkatlerini toplamaları gerekebilir. İş yerinde odaklanma ve disiplin en önemli faktörler olacak. Aynı zamanda, ilişkilerinizde iletişimde dikkatli olmanız gerekebilir, çünkü yanlış anlaşılmalar olabilir. Bugün, kendinize zaman ayırarak dingin ve huzurlu bir atmosfer yaratabilirsiniz. Kendinize özen göstermek ve duygusal dengeyi korumak da önemli olacaktır.

14 Mayıs 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Teknolojik aletlerle ilgili birtakım aksaklıklar yaşayabilirsin. Aksaklıkların seni olumsuz etkilememesi için telefonundaki ve bilgisayarındaki bilgileri yedeklemen senin için önemli olabilir. İlişkisi olan Aslan burcuysan, partnerine bir sürpriz yaparak onu mutlu etmek isteyebilirsin.

14 Mayıs 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Herkesin fikrine saygı duymakla bu fikirleri ciddiye alıp bunlara göre hareket etmek farklıdır. Kendinizi etkisi altında hissettiğiniz bir durumun başarınıza, mutluluğunuza, konumunuza katkısının olmayacağını unutmamalısınız. İyi yönde olan ve sizi pişman etmeyen hamlelerinizi devam ettirmelisiniz.

14 Mayıs 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelebilirsiniz. Bazı konularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Eşinizle ilişkileriniz keyifli olabilir. Birlikte zaman geçirmek için programlar yapabilirsiniz. Gün içinde karşınızdaki ile empati kurmaya çalışın. Güçlü tavrınızı ortaya koyacağınız işlere girmek isteyebilirsiniz. İşleriniz için mücadele etmeniz gerekebilir.

14 Mayıs 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uç noktalarınızı keşfedeceğiniz bir sürece girdiğiniz için dikkatli olmanızda fayda var. Sizler sakin olduğunuz için problem yaratmaz.

14 Mayıs 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendi fikirlerini geliştirmek ve daha fazla insan ile muhatap olmak için kendini aşman gerekecek. Sosyal ortamlara daha fazla girmek ve farklı konularda, farklı insanların fikirlerini öğrenmek gününün daha iyi geçmesini sağlayabilir.

14 Mayıs 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugün bir miktar ilhamla dolsanız da enerjiler artık daha çok pratik meseleleri ve planları destekliyor. Değerli projelere veya yatırımlara ilişkin kararlarınız son derece sağlam. Yardıma, tavsiyeye veya desteğe ihtiyacınız varsa, bunu aramanın tam zamanı. Zorlu finansal veya ilişki konularını ele almak veya yönetmek ve işle ilgilenmek iyi bir odak noktası olabilir. Bazen başkalarının sorunlarınıza dahil olmasına izin vermek yardımcı olabilir ve bugün de o zamanlardan biri olabilir. Daha güçlü bir istikrar ve netlik hissine sahipsiniz. Yeni ilişkiler kurmak, etkileşimde bulunmak ve canlı hissetmek istiyorsunuz.

14 Mayıs 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Değerli zamanınızı boş yere harcamak istemediğiniz için, bugün çevrenize duyarsız davranacaksınız. Egoistlikle suçlanabilirsiniz. Bildiğiniz yolda ilerlemeye devam etmelisiniz. Çevrenizin, hakkınızdaki söylemlerine aldırmamalısınız.

14 Mayıs 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerindeki çalışmalarınız bir sınamadan geçecek. Kapasitenizi gösterebildiğiniz sürece endişelenmenize gerek yok. Özel hayatınızda da test ediliyorsunuz ve bu sefer kendi bakış açınızı savunmanız gerekecek. Bazı kararların verilmesi zor olsa da, gerçekte ulaşmak istediğinizin ne olduğunu asla aklınızdan çıkarmayın. Her türlü sağlık sorununuzla dinlenerek başa çıkabilirsiniz. Hayat bir yarış değil – kazanmak için hep bu kadar sıkı savaşmanıza gerek yok.

14 Mayıs 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün enerjik olabilirsiniz. Ancak aşk, tatil, çocuk veya hobilerinizden dolayı harcamalarınız artabilir. Gününüz şahane geçsin.

14 Mayıs 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Mantığınızın sizi yanıltmasına izin vermek istemiyorsunuz. Bugün araştırmaya yönelik çalışarak, ince işler peşinde koşacaksınız. Duygusal ilişkinizde, endişelere kapılmadan, onunla birlikte en doğru yolu bulmalısınız.

14 Mayıs 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 59' 50" R
Ay
Akrep
11° 07' 49" R
Merkür
Aslan
28° 28' 23" R
Venüs
Terazi
11° 45' 10" R
Mars
Yengeç
02° 00' 11" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 56"
Satürn
Balık
16° 01' 48"
Uranüs
Boğa
27° 14' 20"
Neptün
Balık
28° 52' 00"
Plüton
Oğlak
29° 54' 10"
Chiron
Koç
22° 44' 41"
Lilith
Terazi
07° 50' 19"
True Node
Koç
06° 42' 05"
Son Güncelleme : 08/09/2024 06:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>