Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Duygusal Konular Ön Planda Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Mayıs 2024, Cuma

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 70%

Bugün, beklenmedik sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. İlişkinizde sorun yaratan her ne varsa ondan da uzak durmayı başarabilirsiniz. Sakinliğinizi korumanız gereken bir gün.

Yoğun süreçten geçiyorsunuz. Enerjinizi en doğru şekilde kullanmanız gerekmekte. Hata yapmadığınız sürece her şey istediğiniz gibi olabilir.

Maddi koşulların değişim gösterme ihtimali var. Sınırlar yavaş yavaş genişlemeye başlayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yerel çalışmaların, küçük fikirlerin bırakacağı etkiyi tahmin etmek kolay olmayabilir. Belli bir çerçevede kalsanız bile çerçeve sayısını arttırmak konusunda bir çaba göstererek fark yaratabilirsiniz. Kendinizi ve fikirlerinizi bir noktaya sabitlemekten vazgeçmeniz gereken bir gün olabilir.

10 Mayıs 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, hayatınızda önemli olan konuları netlik kazandırma ve odaklanma zamanı olabilir. İç huzurunuzu sağlamak için meditasyon veya yoga gibi rahatlatıcı aktivitelere yönelebilirsiniz. İletişim konularında dikkatli olmalı ve doğru ifadeler kullanmaya özen göstermelisiniz. Kendinize zaman ayırarak, içsel denge ve dinginliğinizi korumaya özen göstermelisiniz.

10 Mayıs 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın bir arkadaşından seni şaşırtacak bir hamle görebilirsin. Arkadaşlığınızı sorguşayacağın bir dönemden geçiyorsun. İlişkisi olan bir Aslan burcuysan, partnerinle romantik bir plan yapabilir ve ilişkinizi daha derinlemesine keşfedebilirsiniz. Her geçen gün birbirinize daha da bağlanıyorsunuz.

10 Mayıs 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlık sorunlarınızı kafanıza fazla taktığınız için alternatif çözümler arayabilirsiniz. Deyim yerindeyse bütün tuşlara basmak isteyebilir fakat bunu yaparken kendinize zarar verebilirsiniz. Bedeninizin ve kalbinizin ihtiyaçlarını doğru anladığınızda, hayatınıza neyi dahil edip etmeyeceğiniz netleşecektir; kendinizi zorlamayın.

10 Mayıs 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Geleceğinizle ilgili planlar yapabilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız destekler ilerlemenizi kolaylaştıracaktır. Sorumlu olduğunuz konuları tamamlamak isteyebilirsiniz. Yaşadığınız olaylarda önünüzü görmekte zorlanabilirsiniz. İşlerinizde sıkışmalar olabilir. Gün içinde harcamalarınızı abartmamaya özen gösterin.

10 Mayıs 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaşlarınızla aranızda iletişim ve dedikodu odaklı sorunlar çıkabilir. Mesleki alanda güzel haberler söz konusu. Bugün söz vermekten ve sorumluluk almaktan kaçının.

10 Mayıs 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafındaki insanlar senin hevesini kırmak ve bazı konularda sana patronluk taslamaya çalışıyor olabilir. Ancak bugün kendi işine bakar ve etrafındaki insanlarla olabildiğince az muhatap olursan güzel bir gün geçireceksin.

10 Mayıs 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, şimdi arkanıza yaslanıp eğlenme arzusuyla dolusunuz. Yine de meşgul bir zamandan geçiyorsunuz çok fazla boş zamanınızın olması pek mümkün değil. Ayrıca fikirlerinizi paylaşmaktan her zamankinden daha fazla keyif alacaksınız. Özellikle gün ilerledikçe dikkatinizi özel bir şeye yöneltmeyi tatmin edici buluyorsunuz. Bu, uzun vadeli hedeflerle ilgili olarak zihninizi genişletmek ve keşiflere açılmak için mükemmel bir zaman. Hedeflerinize ulaşmak ve projelerinizden ve planlarınızdan keyif almak veya bunların tadını çıkarmak için harika bir formdasınız.

10 Mayıs 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevdiklerinizle işbirliği içerisinde ve ruhsal anlamda kendinizi iyi hissedeceğiniz ortamlarda bulunabileceğiniz keyifli bir gün. Yeni insanlarla tanışmak, şans getirecek başlangıçlara adım atmak için uygun zamanlar. Bugünü iyi değerlendirin.

10 Mayıs 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün olayların gidişatı sizi fazla hayal kırıklığına uğratmasın. Planlarınıza rağmen pek ilerleme kaydedemeyebilirsiniz. İşler istediğiniz gibi gitmeyince suçu başkalarına atma kolaylığına kaçmayın. Gerçekçi olmayan beklentileriniz yüzünden hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Yine de vazgeçmeyin ve halen elinizde olan fırsatlardan faydalanın. Her şeyi zorlayarak oldurmak yerine, biraz daha mütevazı davranın.

10 Mayıs 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün sosyalleşebilirsiniz. Ancak finansal alanda bazı aksilikler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

10 Mayıs 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Uzak yollarla ilintili olarak eğitim çalışmalarınız gündeme gelebilir. Şehir dışında yapılacak çeşitli seminer ve tanıtım aktivitelerine katılabilirsiniz. Seyahae çıkarken, yakın çevrenize karşı gizemli bir hava takınıp, açıklama yapmamayı tercih edeceksiniz.

10 Mayıs 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 23' 47" R
Ay
Balık
05° 48' 52" R
Merkür
Başak
12° 22' 42" R
Venüs
Terazi
22° 17' 53" R
Mars
Yengeç
07° 02' 43" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 37" R
Satürn
Balık
15° 22' 22"
Uranüs
Boğa
27° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 37' 54"
Plüton
Oğlak
29° 47' 24"
Chiron
Koç
22° 25' 41"
Lilith
Terazi
08° 47' 41"
True Node
Koç
06° 38' 02"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>