Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Destek Görüyorsun! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Haziran 2024, Çarşamba

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 80%

Bugün, karşı cinsin ilgisini ve alakasını üzerinize çekebilirsiniz. Çekiciliğinizin üst seviyelere ulaşacağı bugün içerisinde birlikteliği olmayanları yeni bir heyecan beklemekte. Rahat tavırlarınız sayesinde dilediğiniz gelişmelerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Ancak unutmamanız gereken bir şey var, o da yeni bir ilişkiye başlarken acele etmemek.

İşbirliği içerisinde olduğunuz kişilerle gizli kapaklı konuşmalar gerçekleştirebilirsiniz. Beraberyaptığınız bazı kişilerle bundan kaynaklı olarak aranızda beklemedik tartışmalar gündeme gelebilir. Her ne olursa olsun, günün tamamında biraz dikkatli olmaya çalışmalısınız. Aksi halde istenmeyen durumlar gündeme gelebilir.

Maddiyatla ilgili konularda kendinizi daha iyi hissetmeye başlıyorsunuz ve bu da normalden daha fazla harcama yapabileceğiniz anlamına gelmekte. Ayrıca, sıkışıklık yaşadığınız bazı anlarda da yakın dostlarınızdan parasal destek talep edebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile içi konularla fazla ilgileniyor olabilirsiniz. Bir hırs ya da takıntı noktasına gelmesine müsaade etmeden hareket etmelisiniz. Kontrol edemeyeceğiniz durumlara daha fazla zaman ayırmak yerine bu zamanı ailenizle, sevdiklerinizle ya da sizi keyiflendiren etkinliklerle geçirebilirsiniz.

19 Haziran 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Aslan burcundaki insanlar için iletişim becerilerinizi konuşturabileceğiniz bir gün olabilir. İletişim yoluyla çözüm bulabileceğiniz konuları gündeme getirebilirsiniz. Kendinizi ifade etmekten çekinmeyin ve içsel gücünüzü ortaya koyun. Ayrıca, bugün sevdiklerinizle ilişkilerinizi güçlendirmek için zaman ayırmanız faydalı olacaktır. Ufak sürprizler ve jestlerle sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. Enerjinizi pozitif ve yapıcı şekilde yönlendirmek için günlük egzersizler yapabilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

19 Haziran 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ergenlik çağında çocuğu olan Aslan burcuysan, çoğunun hırçın tavırları gün geçtikçe artıyor olabilir. Çocuğunun bu tavırlarına dur demenin yollarını arayabilirsin. Yakın akrabalarınla olan iletişimin güçleniyor. Zor zamanlarında akrabalarından destek almak seni bir nebze olsun rahatlatıyor.

19 Haziran 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik koşullarınızla ilgilenmeniz gerekebilir. Ani kararlar verdiğiniz, planlı hareket etmediğiniz ya da edemediğiniz durumların bazı neticelerini görebilirsiniz. Ödemelerinizin sizi sıkıştırmaması adına harcamalarınızda bir öncelik sıralaması yapmanız, kısıtlamaya gitmenizde fayda var.

19 Haziran 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi ifade etmek isterken karşınızdakiyle tartışmamaya özen gösterin. İlgilendiğiniz konularda risk alabilirsiniz. Öğle saatlerinde kendinizi dağılmış hissedeceğiniz zamanlar olabilir. Keyif aldığınız şeyler için dikkatsiz harcama yapabilirsiniz. İlerleyen saatlerde yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Kendi iç dünyanıza dönebilirsiniz.

19 Haziran 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinize karşı anlayışlı olmanız sizi önemli gelişmelere taşıyacaktır. Bu sebepten her zaman durum zorlayıcı olsa da sevgi yolunu seçmek güzeldir.

19 Haziran 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İçinizden geçenlerin hayatınızda bir şekilde var olması sizin için bir kırılma noktası olabilir. Hayatınız boyunca bunu doğru yerde kullanmak istiyorsanız zihninizi ve bilinçaltınızı olumsuz, kötü niyetli ve duygulardan arınmış olan her şeyden temizlemelisiniz.

19 Haziran 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, daha çok sessiz zamanlardan, özel anlardan ve hatta belki de geçmişten zevk ararsınız. Gün, duygularınızı analiz etmeyi kolaylaştırarak keşfetmenizi teşvik eder. Biraz aksamanın tadını çıkarmak için güzel bir dönem olabilir. Aşk hayatınızda, duygularınızda bazı gizemli yanlar olabilir. Yeni deneyimlerin ve sevgilerin hayatınıza girebilmesi için eski veya modası geçmiş tutumlardan kurtulmayı hedefleyebilirsiniz. Şimdi duygular konusunda her zamankinden biraz daha kararsız olabilirsiniz. Neyse ki ilerleyen saatlerde ilişkilerinizi baltalayan bazı gizli sorunlarla temasa geçiyorsunuz.

19 Haziran 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Fikirlerinizi ortaya atarak onay almak istediğiniz kişiler varsa bugün şanslı bir gün. Yaratıcılığınızı elinizden geldiğince sergileyin. Farkınız fark edilecek. Daha sonra atacağınız adımlar için bugün yaptıklarınız zemin hazırlıyor.

19 Haziran 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerindeki çalışmalarınız bir sınamadan geçecek. Kapasitenizi gösterebildiğiniz sürece endişelenmenize gerek yok. Özel hayatınızda da test ediliyorsunuz ve bu sefer kendi bakış açınızı savunmanız gerekecek. Bazı kararların verilmesi zor olsa da, gerçekte ulaşmak istediğinizin ne olduğunu asla aklınızdan çıkarmayın. Her türlü sağlık sorununuzla dinlenerek başa çıkabilirsiniz. Hayat bir yarış değil – kazanmak için hep bu kadar sıkı savaşmanıza gerek yok.

19 Haziran 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün ev ve aile konularında ani kararlar almanız gerekebilir. Gününüz harika geçsin.

19 Haziran 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, verdiğiniz sözleri yerine getirme konusunda zorlanacaksınız. Arkadaşlarınızın aktivitelerine katılmak için, birçok geçerli nedeniniz var. Çeşitli bahaneler yaratarak, kendi kabuğunuza çekilmemelisiniz. Kazançlarınızın gelişmesini, güçlü dostların elbirliğiyle, sağlayacaksınız.

19 Haziran 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 38' 08" R
Ay
Koç
26° 01' 38" R
Merkür
Başak
18° 28' 29" R
Venüs
Terazi
26° 20' 49" R
Mars
Yengeç
08° 55' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 57"
Satürn
Balık
15° 07' 32"
Uranüs
Boğa
27° 06' 54"
Neptün
Balık
28° 32' 24"
Plüton
Oğlak
29° 45' 16"
Chiron
Koç
22° 17' 46"
Lilith
Terazi
09° 09' 44"
True Node
Koç
06° 37' 12"
Son Güncelleme : 20/09/2024 05:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>