Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
İşlerini Tamamlıyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mayıs 2024, Pazar

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 80%

Herhangi bir adım atarken daha kontrollü olmaya çalışın. Belirsizliklerin son bulması için ne gerekiyorsa onu yapacaksınız. Karmaşık durumların üstesinden gelmeniz gereken bir gün.

Mesleki olarak kendinizi toparlamanız gerekiyor. Çabalarınızın karşılığını almak için uygun zamandasınız. Bakış açınızı biraz olsun değiştirmeyi başardığınız sürece pek sorun yaşamayacak olmanız da önemli.

Maddi durumunuzdaki dalgalanmaların önüne geçmeye çalışmalısınız. Elinizdeki maddi gücü doğru değerlendirmeyi başardığınız sürece her şey istediğiniz gibi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlgilendiğiniz alanlarda ilerleme kaydetmek adına bir plan oluşturmalısınız. Sıralamanızın ve önceliklerinizin olması, kafa karışıklığından ve yetişememe kaygısından sizi koruyacaktır. Yaşadığınız bir zorluğu, içine düştüğünüz bir düşünceyi başka şeylerle doldurmaya çalışmadığınıza emin olun; aksi halde tatmin olamama duygusu işlerinizi ve ilişkilerinizi olumsuz etkileyebilir.

19 Mayıs 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinizi enerjik hissedeceksiniz ve cesaretiniz artacak. Yaratıcılığınızı ortaya koymak için harika bir gün olabilir. İletişim becerilerinizle çevrenizdeki insanlar üzerinde olumlu etkiler bırakabilirsiniz. Ancak, kibirli veya baskıcı davranmaktan kaçınmalısınız. Sevdiklerinizle zaman geçirmeye önem vermelisiniz.

19 Mayıs 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uyku saatlerini düzenlemeye karar verebilirsin. Kahve tüketimini azaltmanda fayda var. Dışarıya çıkmak istemeyebilirsin. Arkadaşlarından gelen teklifleri nazik bir dille reddedip evdeki işlerini halletmek isteyeceksin. Evli bir Aslan burcuysan, eşinle temiz havada yürüyüş yapmak psikolojik anlamda size iyi gelebilir.

19 Mayıs 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı gündemlerinizi geri planda tutmanız gerekebilir. Maddi durumunuz, bununla yaptıklarınız gibi konularda ilgi odağı olmak bazı insanların gölgesini üzerinize çekebilir. Kendinizi duygusal ve ekonomik açıdan korumanın önemli olduğu bir gündesiniz; emin olmadığınız hamlelerden kaçının.

19 Mayıs 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gruplar ve arkadaşlıklar içinde aktif olabileceğiniz bir gündesiniz. Ancak yine de sosyal alanda sizi hassas kılan konular söz konusu olabilir. İlişkilere daha dengeli yaklaşmalısınız.

19 Mayıs 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uzun zamandır zihninizden geçen fikirleri yakın çevrenizin de desteği ile artık hayata geçirebileceksiniz. Gerçekçi hayaller kurduğunuz sürece attığınız her adım olumlu sonuçlar doğuracak. Eğitimle alakalı konularda yeni başlangıç yapabilirsiniz.

19 Mayıs 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kafanı toplamak ve tek başına vakit geçirmek sana daha iyi gelebilir. Bazı konuları daha iyi anlamak ve önem vermen gereken sorumluluklarına odaklanmak, gününün nasıl geçeceğini belirleyecek. Daha iyi enerjiler oluşturmak için kendine odaklanmalısın bugün.

19 Mayıs 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bu bir projede, girişimde ya da ilişkide bir atılım yapma zamanı ya da özel biriyle tanışma zamanı olabilir. Alternatif olarak, işinize yaklaşımınızda birkaç değişiklik yapmanız gerektiği açıkça ortaya çıkabilir. Başarıya kavuşmak veya hedeflerinizi ilerletmek için bir fırsat dönemindesiniz ve kendinize, performansınıza veya yaptığınız işe olan inancınız bunun ayrılmaz bir parçası. Başkaları sizi yetenekleriniz ve çabalarınız ile tanıyabilir. Hedeflerinize ulaşma yolunda bir destek alabilirsiniz veya belirli bir tutkuya veya uzun vadeli bir amaca uyanabilirsiniz. Bugün bir işi büyütme ve kişisel gelişim fırsatları doğabilir. En büyük başarı için kendinize ve yeteneklerinize inanın.

19 Mayıs 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Farkında olmadan partnerinizin duygusal değişimlerinizden etkileniyorsunuz. Aranızda bazı istenmeyen olaylar gelişebilir. İdealleriniz konusunda gerçekleştirmek istediğiniz atılımlarınız için, bazı gecikmeler yaşayacaksınız.

19 Mayıs 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar hiçbir işiniz yolunda gitmiyor, ama yaklaşımınızı değiştirirseniz isteklerinize daha hızlı kavuşabileceksiniz. Başkalarının görüşlerinin faydalı olduğunu göreceksiniz. Özel hayatınızda her türlü sorunla karşılaşabilirsiniz. Böyle durumlarda kendi bakış açınız konusunda açık ve net davranın. Sağlığınız daha iyi olabilirdi. Yaşam tarzınızı değiştirme konusunu düşünün, ama kendinize de çok yüklenmeyin.

19 Mayıs 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslanlar, bugün maddi anlamda ve kariyerinizle ilgili alanda beklenmedik dönüşümler yaşayabilirsiniz. Bu dönüşümler, sizi daha da güçlü kılabilir ve hedeflerinize ulaşmanızı kolaylaştırabilir. Gününüzü keyifli ve verimli geçirmeniz dileğiyle.

19 Mayıs 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İşinizle ilgili güçlü bir motivasyon birliğine ihtiyacınız var. Bugün kalabalık ortamlarda bile çevrenizden kopabilirsiniz. Yalnız kalmak istemiyorsanız, biraz daha katılımcı olmayı denemelisiniz. Karşı cins üzerinde etkiniz mükemmel.

19 Mayıs 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 24' 42" R
Ay
Koç
22° 35' 03" R
Merkür
Başak
18° 02' 59" R
Venüs
Terazi
26° 04' 03" R
Mars
Yengeç
08° 47' 54" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 05"
Satürn
Balık
15° 08' 33"
Uranüs
Boğa
27° 07' 06"
Neptün
Balık
28° 32' 47"
Plüton
Oğlak
29° 45' 24"
Chiron
Koç
22° 18' 20"
Lilith
Terazi
09° 08' 13"
True Node
Koç
06° 37' 05"
Son Güncelleme : 20/09/2024 00:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>