Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Duygusalsın Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Temmuz 2024, Salı

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 90%

Sizi mutluluğa ulaştıracak adımlar atmakta zorlanmayacaksınız. Duygularınızı açığa çıkarmayı arzulayacağınız bugün içerisinde her şeyin daha da iyiye gitmesini sağlayabilirsiniz. Yoğun duygulara sahip olmanız, birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorun ve sıkıntıların da çözümlenmesini sağlayacaktır.

Karmaşık durumların üstesinden gelme şansınız oldukça yüksek. Doğru yolda ilerliyorsunuz ve bu da başarıya ulaşmanızı sağlayacaktır.

Maddi anlamda kurmuş olduğunuz dengeleri çok fazla zorlamaktan kaçınmalısınız. Tutumlu olmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Finansal problemlerinizin kaynağını bulabilir, ödemelerinizi yoluna koyabilirsiniz. Hayatınızdaki insanları ve durumları doğru değerlendirerek, beklentileriniz ile ilgili yeni bilgiler edinebilirsiniz. Yaşamınıza yenilikler katmak isteyebilirsiniz, bu konuda dikkatli ve çevrenize karşı da özenli olmalısınız.

2 Temmuz 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Aslan burcunun ilham verici ve yaratıcı enerjilerle dolu bir gün geçirmesi olası. Kendinizi ifade etmekten çekinmeyin, cesaretinizi ve liderlik özelliklerinizi ortaya koymak için harika bir gün olabilir. Aşk hayatınızda tutkulu ve romantik bir atmosfer olabilir. Ancak aceleci olmaktan kaçının ve iletişimde nazik ve anlayışlı olmaya özen gösterin. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

2 Temmuz 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Merkür, bugün burcuna geçiyor. Çalışan bir Aslan burcuysan,yerinde yaşanan ani çıkarmalar seni korkutabilir. Yeni biraramaya başlayacaksın. Finansal anlamda destek olduğun arkadaşının ödemesini geç yapması, aranızda problem yaşanmasına neden olabilir. Akşam saatlerinde evinde geçmişe dair bir eşyanı görebilirsin. Duygusal anlar yaşayacaksın.

2 Temmuz 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkiler ve ortaklıklar bugün ön planda olabilir. Partnerinizle olan iletişiminizi güçlendirmek veya yenibirlikleri kurmak için adımlar atabilirsiniz. Karşılıklı anlayış ve işbirliği, ilişkilerinizi daha sağlam hale getirebilir. 

2 Temmuz 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Sorumluluklarınızdaki artış sizi yorabilir. İletişimde olduğunuz kişilerle anlaşmakta zorluk yaşayabilirsiniz. Bu durum sizi zor duruma sokabilir. Gündeminiz çok yoğun olabilir. Kişisel konularda zorlanabilirsiniz. İşlerinizde hızlı karar alabilirsiniz. Düşüncelerinizde ani değişkenlikler olabilir.

2 Temmuz 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Etrafınızdaki kişiler sizden mesleki konularda yardım isteyebilir, sabırlı ve öğretici olduğunuz taktirde evrensel planda olumlu karma alacağınız bir gerçektir.

2 Temmuz 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Eğer son zamanlarda bazı projelere çok fazla zaman ayırıyorsan bugün bunların sonucunu görebilirsin. Kariyer ve başarılar konusunda etrafındaki insanların seni fark edeceğini göreceksin. Emeklerinin boşa gitmediğini görmek sana daha fazlası için ilham verecek.

2 Temmuz 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, zihinsel bir temizlik yapma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Hedefleriniz henüz net olmayabilir ancak olmaları da gerekmez. Gün ilerledikçe, ilham verici veya keyifli konuşmalar ön planda olabilir. Önceden gözden kaçırdığınız bir fikir veya kavramla zihniniz açılabilir. Kendi halinizde yaşarken bile başkalarını etkilersiniz. Birisi size güvenebilir ve sırlarını paylaşabilir. Hayallerinize olan inancınız, bir proje veya ilgi alanı için motivasyonunuzu artırabilir. Zihninizde bazı şeyler daha net hale geliyor ve son olayları daha iyi anlıyorsunuz. Bu, bir mola vermek için mükemmel bir zaman olabilir.

2 Temmuz 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk vehayatınızı karıştırmamalısınız. Yollardan gelen misafirlerinizi ağırlamak adına bazı masrafları gözden çıkarabilirsiniz. Maddi konuları yeniden gözden geçirmelisiniz. Birikimlerinizi değerlendirmelisiniz.

2 Temmuz 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşılaştığınız herkes size son derece sıcak ve olumlu yaklaşacak. Size verilen bu sevgiye siz de aynı ölçüde karşılık vermeye özen gösterirseniz, hayat boyu sürecek arkadaşlıkların temelini atmış olacaksınız. Hatta belki de meşhur “hayat arkadaşınızla” tanışabileceksiniz.

2 Temmuz 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün iş, kariyer veya ilişkinizle ilgili kalıcı kararlar alabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili olumlu gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz harika geçsin.

2 Temmuz 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Olayları sürekli yargılayarak, duygusal tatminlerinizin çıtasını yüksek tutuyorsunuz. Yaşama felsefi baktığınız için çevrenizi yargılamaktan çekiniyor ve hoşgörülü davranmanız gerektiğine inanıyorsunuz. Ancak zorlanıyorsunuz..

2 Temmuz 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 25' 55" R
Ay
Koç
22° 53' 51" R
Merkür
Başak
18° 05' 18" R
Venüs
Terazi
26° 05' 34" R
Mars
Yengeç
08° 48' 36" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 10"
Satürn
Balık
15° 08' 27"
Uranüs
Boğa
27° 07' 05"
Neptün
Balık
28° 32' 45"
Plüton
Oğlak
29° 45' 23"
Chiron
Koç
22° 18' 17"
Lilith
Terazi
09° 08' 21"
True Node
Koç
06° 37' 06"
Son Güncelleme : 20/09/2024 00:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>