Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Tedbirlisin! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Haziran 2024, Perşembe

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 90%

Bugün, birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki uyum üst seviyelere çıkacak. Huzursuzluk yaratabilecek herhangi bir gelişmeyle karşılaşmayacak olmanız da önemli.

Elinizden gelenin en iyisini yapmak isteyeceksiniz. Etkin adımlar atmak için uygun zamandasınız. Amaçlarınıza uygun hareket etmeye devam etmeniz gerekiyor.

Finansal olarak daha karmaşık etkiler alacaksınız. Gelir ve gider arasındaki sorunları ortadan kaldırmak için uygun zamandasınız ve bundan yarar sağlamanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dönüşümler ve değişimler gündemde olabilir. Ütopik gelen konular, bunlarla ilgilenmediğiniz için öyle hissettirebilir. Bugün korkularınızla yüzleşmek ve sizi geride tutan şeylerden kurtulmak için bir fırsat edinin. Gerçekte ne istediğinizi, neyi hayal ettiğinizi ve özlediğinizi bilmek sizin hakkınızdır.

27 Haziran 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Aslan burcunda duygusal olarak daha hassas olabilirsiniz. İlişkilerinizde anlayışlı ve sabırlı olmaya özen göstermelisiniz. İş hayatınızda yapacağınız iletişim odaklı çalışmalarınız olumlu sonuçlar verebilir. Bugün kendinize ve sevdiklerinize zaman ayırmak, ruhunuzu dinlendirecek aktiviteler yapmak size iyi gelebilir. Enerjinizi dengede tutmaya çalışın. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

27 Haziran 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Katılacağın bir yemekte denenmediğin tatları deneyebilirsin. Hayatın her alanında yeniliğe açık olan ön planda olmanı sağlıyor. Uzun zamandır ertelediğin sağlık konularını artık arka plana atmak istemeyeceksin. Sağılığınla ilgili yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçmek için check-up up yaptırmak isteyebilirsin.

27 Haziran 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Enerjinizi doğru kullanmalı, gereksiz konulara takılmamalısınız. Küçük girdapları büyütmeden hislerinizi kontrol edin. Destek alarak içsel dengenizi koruyabilirsiniz. 

27 Haziran 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay tutulması gerçekleşirken, ortak konular gündeminizi meşgul edebilir. Eşinizle ilgili konularda mücadele gösterebilirsiniz. Kendinizi huzursuz hissettiğiniz durumlarda sakin kalmaya özen göstermelisiniz. Sizi uğraştıran işleri tamamlamak için mücadele etmeniz gerekebilir. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken olaylar yaşayabilirsiniz. Sosyalleşmek sizi keyiflendirebilir.

27 Haziran 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çok yoğun bir sürece gireceğiniz için bunalma hissedebilirsiniz, başarılı olduğunuzda bunun keyfini sürebileceksiniz ancak öncesinde biraz zorluk çekebilirsiniz.

27 Haziran 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşkta sürprizlere hazırlıklı olmalısın. Romantik bir gelişme ile karşılaşabilirsin bugün. Eğer hayatında kimse yoksa yeni bir insanın etkisi seni sarabilir. Gün içerisinde önceliğin bu aşk mevzuları olabilir bugün.

27 Haziran 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yalnızca hayatınızı sıkılaştırmayı ve güvence altına almayı desteklemekle kalmıyor, aynı zamanda istikrar ve güvenlik duygusu da getiriyor. Kendinizi merkeze almak harika bir duygu. Zihinsel enerjinizi değerli veya önemli bir şeye kanalize etmeyi tercih ediyorsunuz. Günün ilk yarısında fikirlerden ziyade sonuçları arıyorsunuz ancak gün ilerledikçe büyük resmi görmeye hazırsınız. Bitirilmemiş bir işle ilgili bir konu hakkında oldukça doğru algılara sahip olmanız muhtemeldir. Perde arkasında yapılan çalışmalar başarılı olabilir. Ayrıntılara dikkat etmek size yardımcı olurken, gün ilerledikçe zihninizi genişletmenize yardımcı olur. Önemli kalıpları görmeye ve keşfetmeye hazırsınız.

27 Haziran 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, derin ve nostaljik konuşmalar içinde olacaksınız. Duygularınızda ani gelişmelere hazır olmalısınız. Çalışma alanlarınızın kısıtlanmasına izin vermemelisiniz. Yaşam kalitenizi yükseltmek için başarılı adımlar atıyorsunuz.

27 Haziran 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinizdekiler size her zamankinden daha olumlu bir şekilde yaklaşıyor. Bu elverişli dönemi, ekibinizle birlikte zor işlere girişip başarmak için kullanın. Ekibinizde oluşacak dinamik sayesinde en çetrefilli işlerin bile kolayca üstesinden geleceksiniz.

27 Haziran 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün finans, gizli kapaklı konular özelliklehayatınızda gündeme gelebilir. Gününüz harika geçsin.

27 Haziran 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, iç disiplinin mükemmel gelişecek. Satürn'ün karşıt burcunuzda Ay'la yaptığı açı, duygusal konularda partnerinizle istediğiniz iletişim şartlarını sağlayabileceğinizi gösteriyor. Yaşam kalitenizi yüksek tutmak isteyeceksiniz. İç dengenizi istediğiniz gibi yansıtabileceğiniz ortamlar sizi bekliyor.

27 Haziran 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 30' 48" R
Ay
Koç
24° 09' 02" R
Merkür
Başak
18° 14' 34" R
Venüs
Terazi
26° 11' 40" R
Mars
Yengeç
08° 51' 25" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 29"
Satürn
Balık
15° 08' 05"
Uranüs
Boğa
27° 07' 01"
Neptün
Balık
28° 32' 36"
Plüton
Oğlak
29° 45' 20"
Chiron
Koç
22° 18' 05"
Lilith
Terazi
09° 08' 54"
True Node
Koç
06° 37' 08"
Son Güncelleme : 20/09/2024 02:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>