Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Geçmişi Düşünüyorsun! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Haziran 2024, Cumartesi

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 80%

Bugün, karmaşık durumlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Kişisel sınırlarınızın farkında olduğunuz sürece çok sorun yaşanmayacak.

Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece herhangi bir hata yapmayacaksınız. Dengeleri lehinize çevirmek için doğru zamanı beklemeniz gerekiyor.

Maddi kaynakların yönetimi konusunda daha dengeli olmaya çalışın. Gelir ve gider arasında denge kurmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ailevi ve kişisel problemlerinizi çözmek için sorumluluk almanız ve çözüm odaklı davranmanız gerekiyor. Tekrarlayan problemlerin kaynağını bulmalı ve kalıcı çözümler üretmelisiniz. Sağlığınızı ihmal etmemeli, gerekli kontrollerinizi yaptırmayı ve sizi iyileştiren alışkanlıklarınızı sürdürmeyi unutmayın.

29 Haziran 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal anlamda kendinizi daha hassas ve dengesiz hissedebilirsiniz. Karşınızdakilere karşı daha sabırsız ve gergin olabilirsiniz. Ancak, iletişim konusunda daha anlayışlı ve açık olmaya çalışarak sorunları çözebilirsiniz. Sevdiklerinizle keyifli vakit geçirmek için bu enerjiyi olumlu yönde kullanabilirsiniz. Aşk hayatınızda romantik ve duygusal konular ön planda olabilir. Ufak tefek anlaşmazlıkları büyütmeden, anlayışlı ve sabırlı bir tutum sergilemenizde fayda var.

29 Haziran 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni işe başlamış bir Aslan burcuysanortamına alışmakta zorluk çekebilirsin. Çekingenliği bir kenara bırakmalı ve fikirlerini söylemekten korkmamalısın. Geçmişi geniş bir bakış açısı ile değerlendireceğin bir gün olabilir. Ancak geçmişe saplantılı değilsin. İleriye dönük bir bakış açısına sahipsin. Kendini geliştirmek için online kurslar araştırıyorsun.

29 Haziran 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma koşullarınızı gözden geçirin, yeni araştırmalara yönelin ve sorumluluklarınızı yeniden düzenleyin. Sağlık ve yaşam tarzınıza odaklanın, klasik yöntemleri tercih edin ve doğru konulara odaklanarak emek verin. Zaman harcadıklarınızın karşılığını alacak ve iyileşmeler göreceksiniz.

29 Haziran 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Dışa dönük enerjilerle hareket edebileceğiniz bir gündesiniz. Ailede ve çocuklarla ilgili konularda daha pozitif adımlar atabilirsiniz.

29 Haziran 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeniliği hayatınıza almak isteyeceğiniz ve bilinçli adımlar atacağınız bir dönemdesiniz. Bugünlerde sözlü münakaşadan sakının.

29 Haziran 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün algılarını açık tutmalı ve etrafta olan bitene dikkat etmelisin. Maddi konularda yeni fırsatlar yakalayabilirsin. Hayatında değişmesini istediğin konularda, alacağın kararlarda dikkatli davranman gerekebilir bugün.

29 Haziran 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, günün ilk yarısında başa çıkmamız gereken bir miktar alınganlık ve hassasiyet olsa da güvensizliklerimizi yenebilecek cömert bir yaratıcılık kaynağı da var. Sevdiğiniz insanlara kırgın ya da kullanılmış hissetmenize neden olacak kadar ileri gitmeden yardım etmenin ve onları desteklemenin ince sanatını öğreniyorsunuz. Gün ilerledikçe karizmanız parlıyor ve bu ilişkilerinizi olumlu yönde etkiliyor. Perde arkasından fırsatlar çıkabilir veya özel hayatınızda keyif alacağınız çok şey bulabilirsiniz. Kendinizi ifade etme yeteneğinize olan güveniniz ve başkalarına güvenle yaklaşma motivasyonunuz, oldukça kazançlı durumlar yaratabilir.

29 Haziran 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kendinizi yeniden yapılandırmak için, ruhsal yönü ağır basan düşünceler içine girebilirsiniz.. Yaşama yeni bir tablo ile çıkmak isteyecek ve deneyimlerinizi genişleteceksiniz. Yaşama pratik bir şekilde bakıyorsunuz

29 Haziran 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerinde idari becerilerinizi konuşturmanız gerekecek. İş arkadaşlarınızdan alacağınız fikirleri birleştirerek başarıyı yakalayabilirsiniz. Bunun özgüveniniz üzerinde de olumlu bir etkisi olacak. Arkadaşlarınız ayrıca, farklı kişilikleri bir araya getirebildiğinizden sizin yanınızda kendilerini rahat hissedecekler. Kendinizi formda hissettiğiniz için şimdi başkalarının sağlığıyla ilgilenmeye başlayacaksınız. Ama unutmayın; sizin de sağlıksız alışkanlıklarınız var ve onların da üzerinde çalışmanız gerekecek.

29 Haziran 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün yurt dışı, eğitim ve seyahatlerden yana şanslı olacaksınız. Sosyal çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. Gününüz harika geçsin.

29 Haziran 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevrenizin onaylamayacağı ilişkiler içinde olabilirsiniz. Bugün, alışkanlıklarınızın sizi zorlamasına izin vermek istemiyorsunuz. Sıra dışı düşüncelerin farklı taraflarınızı ortaya çıkarmasına siz bile şaşırabilirsiniz. Maddi konulardaki beklentileriniz doğrultusundaki inisiyatiflerinizi çevrenize hissettirecek ve istediğiniz sonuca ulaşacaksınız.

29 Haziran 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 31' 37" R
Ay
Koç
24° 21' 33" R
Merkür
Başak
18° 16' 07" R
Venüs
Terazi
26° 12' 41" R
Mars
Yengeç
08° 51' 53" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 32"
Satürn
Balık
15° 08' 01"
Uranüs
Boğa
27° 06' 60"
Neptün
Balık
28° 32' 35"
Plüton
Oğlak
29° 45' 20"
Chiron
Koç
22° 18' 03"
Lilith
Terazi
09° 08' 60"
True Node
Koç
06° 37' 09"
Son Güncelleme : 20/09/2024 03:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>