Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Uzak Kalıyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mayıs 2024, Salı

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 100%

Duygularınızı gizleyebilir ve kendinizi geriye çekebilirsiniz. Koşullara uygun hareket etmenizin bu süreçte daha iyi olabileceğini unutmamanız gerekiyor. Huzursuzluk yaratmamanız gereken bir gün.

Ufak tefek sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Enerjiniz yüksek ve bu da istediklerinize ulaşma konusunda sorun yaşamayacağınız anlamına geliyor. Hata yapmamanız gereken bir gün.

Maddi olarak kendinizi toparlamaya çalışmalısınız. İçinde bulunduğunuz durumlar karmaşık olsa da istediğiniz sürece üstesinden gelebileceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Evinizde kalabilir, tek başınıza vakit geçirebilirsiniz. Mahreminizde kalmak, saklanmak istemeniz insani bir durumdur; bunun aksini hissettiren ya da düşündüren konulardan sıyrılmalısınız. Bu durum kendinize farklı ve yeni yaşam alanları oluşturma isteği doğurabilir, maddi imkanlarınız doğrultusunda bazı araştırmalara girebilirsiniz.

21 Mayıs 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygularınızın derinliklerine inmek ve içsel dünyanızı keşfetmek isteyebilirsiniz. Kendinizle ilgili anlayışınız artabilir ve ruhsal gelişiminize odaklanabilirsiniz. İletişimde dikkatli olmaya özen gösterin, belirsizliklere karşı sabırlı olun. Enerjinizi doğru yönlendirdiğiniz takdirde verimli bir gün geçirebilirsiniz.

21 Mayıs 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işini yapan bir Aslan burcuysan, ofisinin dekorasyonunu değiştirmek isteyebilirsin. Çalışma mekânın daha ferah ve rahat bir görünümü olmasını istiyorsun. Arkadaş ortamında sözünün dinlenmesi özgüvenini arttırıyor. Aile içerisinde yaşanan problemlere dahil olmak yerine uzakta kalmayı tercih ediyorsun.

21 Mayıs 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı alışkanlıkları değiştirmeniz hem sağlığınız hem de ruh haliniz için faydalı olabilir. Olmayacak beklentilerin bir süre sonra bir hırsa dönüşmesi, sizi amacınızdan ve iyi enerjinizden uzaklaştıracaktır. İş hayatınız ve ikili ilişkilerle ilgili konularda yeni kararlar almanız gerekebilir; artık yeni şeyler konuşma vakti gelmiş olabilir. 

21 Mayıs 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi biraz gergin hissedebilirsiniz. Bu durum çevrenizdekilerle olan iletişiminizde sorunlara yol açabilir. Özellikle ailenizle ve yakınlarınızla olan paylaşımlarınızda gereksiz durumlar oluşturabilir. Biraz rahatlamaya çalışmalısınız. Geçmişe dair meselelere zihninizi gereğinden fazla meşgul ediyorsunuz.

21 Mayıs 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınız sizin için ön planda olabilir. Partnerinizin ona olan sevginizi kötüye kullanmasına izin vermeyin, karar mekanizmanız daima sizinle olsun.

21 Mayıs 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün keyfinin yerinde olacağı bir gün. Genel olarak enerjin çok yüksek olacak. Hem sevdiklerinle vakit geçirmek hem dekonularında güzel adımlar atmak sana daha iyi gelecek. Bugün istediğin her konuya vakit ayırabileceksin.

21 Mayıs 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugün insanlarla bağlantı kurmak için güzel bir dönem başlıyor. Bu süreç sizi geleceğe yönelik yeni fikirler ve hayallerle doldurabilir. Bu, fikirlerin, hayallerin ve umutların tohumlarının ekildiği dönemdir. Şimdi çoğu zaman hayatı bir takım oyunu olarak düşünebilirsiniz çünkü en fazla başarıyı, başkalarına olan ihtiyacınızın farkına vardığınızda kazanırsınız. Ayrıca bugün, sosyal hayatınız hareketlenebilir. Son birkaç haftadır hedeflerinize oldukça odaklandıktan sonra, dikkatiniz artık sosyal yaşama veya kişisel mutluluk hedeflerinize kayıyor. Memnuniyet ve tatminin hedef olduğu planlara, projelere ve hayallere odaklanma zamanıdır.

21 Mayıs 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Beklediğiniz konuların sizi olumsuz etkilemesine izin vermediğiniz müddetçe, her şeyi bir çırpıda halledeceksiniz. Kısa sürede olayların sizin lehinize dönüşeceği kesin. Yazılı anlaşmaların gündeme geleceği bir dönemdesiniz.

21 Mayıs 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem fiziksel enerjiniz hem ruhsal kavrayışınız yüksek seviyelerde. Bu dönemde akıllıca kararlar alabilme kabiliyetinizden faydalanarak planlarınızı gerçekleştirmeye çalışın. Dikkat, işi tembelliğe vurursanız pek fazla sonuç elde edemeyeceksiniz. Bu dönemde karşılaştığınız her duruma uygun davranma kabiliyetiniz de var, yararlanın!

21 Mayıs 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; ev, aile, gayrimenkul konuları vehayatınızla ilgili önemli değişimlerin habercisi bir gün sizi bekliyor. Gününüz şahane geçsin.

21 Mayıs 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün sıra dışı konular ilginizi çekecek fakat sınırlarınızı öyle güzel çizeceksiniz ki, hiç kimse size zarar vermeyecek. Duygularınız atakta fakat sakinsiniz. Maddi konularda elinizden istemediğiniz bir para çıkabilir.

21 Mayıs 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 24' 17" R
Ay
Koç
22° 28' 47" R
Merkür
Başak
18° 02' 13" R
Venüs
Terazi
26° 03' 32" R
Mars
Yengeç
08° 47' 40" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 04"
Satürn
Balık
15° 08' 34"
Uranüs
Boğa
27° 07' 07"
Neptün
Balık
28° 32' 47"
Plüton
Oğlak
29° 45' 24"
Chiron
Koç
22° 18' 21"
Lilith
Terazi
09° 08' 10"
True Node
Koç
06° 37' 05"
Son Güncelleme : 20/09/2024 00:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>