Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Kendinize Yöneliyorsunuz Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ekim 2023, Pazar

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda her şeyin daha iyiye gitme ihtimali var. Karmaşıklığa izin vermediğiniz sürece daha huzurlu ve mutlu hissedeceksiniz.

Olumsuzlukları gözünüzde büyütmekten kaçınmalısınız. Başarı olarak adlandırdığınız nokta aslında çok uzağınızda değil.

Maddi koşulların değişim gösterme ihtimali var. Koşullara uygun adımlar atmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Beklentileriniz konusunda adım atarken daha temkinli olmalısınız. Kişisel sorunlarınızı ortadan kaldırmak için biraz daha sabırlı olmalısınız. Çabalarınızın karşılığını alacaksınız ancak bunun için biraz daha beklemede kalmanız gerekiyor.

22 Ekim 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları, bugün, maddi konular ve finansal hedefler üzerine odaklanabilirsiniz. Harcamalarınızı gözden geçirin, tasarruf stratejileri oluşturun ve maddi istikrarı güçlendirin.

22 Ekim 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hafta sonunuzu kendi ilgi alanlarınıza göre planlayabilirsiniz. Bir sergiye gidebilir ya da merakla izlemeyi beklediğiniz bir filme gidebilirsiniz. Eski bir arkadaşınızın birtakım sıkıntılarla mücadele ettiğini öğrenebilirsiniz. Üzülseniz de yeniden iletişime geçmek istemeyeceksiniz. İlişkisi olmayan bir Aslan burcuysanız, geçmişte tanıdığınız bir kişi ilginizi çekmeye başlayabilir. Bu kişiyi sosyal medya üzerinden araştırabilirsiniz.

22 Ekim 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile bireyleriyle açık bir şekilde konuşmanız gerektiğinde bundan geri durmamalısınız. Konuların önünüze gelmesini, hesap sormayı beklemek yerine sorunlarınızı masaya yatırmak herkesin fikirlerini görmek ve anlamak konusunda daha etkili olacaktır. Eviniz rahat hissedeceğiniz bir yer olmalı ve böyle kalmalıdır.

22 Ekim 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konular ya da kimi zaman muhalefet yaratabilecek koşullar söz konusu olabilir. Bu dönemde karşılıklı konularda daha iyi bir dinleyici olmak gerekiyor.

22 Ekim 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar bir eğitim, kurs, sınav gibi aktiviteleriniz olduğunda olumlu sonuçlanacak gelişmeler gerçekleşecek, konsantrasyonunuz artacak.

22 Ekim 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Planlarını, hayallerini herkesin yanında konuşmak düşündüğün gelişmelerin hayata geçmesini geciktirebilir. Yapmak istediklerini bir süre gizli tutmak senin için daha uygun bir çalışma ortamı yaratacak. Kendine güvenmeye devam etmelisin.

22 Ekim 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkilerinizde küçük bir bakım çalışması yapmanın zamanı geldi. Bugün tüm mesajlarınızı yanıtladığınızdan ve yaklaşan tüm sosyal planlarınızı onayladığınızdan emin olun. Yanıt vermek, birine sizin için önemli olduğunu göstermenin en iyi ve en kolay yoludur. Yaşamın temposu son zamanlarda acımasız ve zaman zaman nefes almakta zorlanıyorsunuz, ancak iyi haber şu ki, daha rahat bir bakış açısı ufukta görünüyor. Bugün daha fazla ev işi ve görev üstlenerek onu mahvetmeyin.

22 Ekim 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Son günlerde duygusal gerilimlere neden olacak olayları ortadan kaldırmalısınız. Kısa bir tatil yaparak enerjinizi güçlendirebilirsiniz. Kendinize fırsat yaratmalısınız. Duygularınızla ilgili yoğunluğunuza dur diyemiyorsunuz.

22 Ekim 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklenmedik olaylara hazırlanın. Hoş sürprizlerle karşılaşma ihtimaliniz çok yüksek. En önemlisi, partneriniz sizin için özel bir şey hazırlıyor. Ama beklentilerinizi fazla yüksek tutmayın ve gelen ne olursa olsun müteşekkir olun. Arkadaşlarınız size son derece olumlu davranacak. Özellikle olası partnerler sizi beğenecek ve ışıltılar saçan hareketlerinizin cazibesine kapılacaklar.

22 Ekim 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partner veya ortağınızla hareket edebilirsiniz ancak duygularınızı gösterirken dengede kalmanız gerekebilir. Size harika bir gün dilerim.

22 Ekim 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel yaşamınızdaki uyumlu tavrınız size beklemediğiniz gelişmeler sunacak. Ancak partnerinizle yaşayacağınız görüş ayrılıkları konusunda da dikkatli olun. Yapmayı düşündüğünüz atılımda sandığınız kadar başarı gözükmüyor. Geniş yelpazeden bakıyorsunuz. Bu bakışın, size geçici gibi gösterdiği kimi problemleri ciddiye almanızda yarar olacak. Sosyal anlamda yaşadığınız yoğunluk, maddi konulara eğilmenize engel olabilir. Tansiyonunuzu kontrol altında tutmak için tuzlu yiyeceklerden uzak durun

22 Ekim 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 46' 31" R
Ay
Boğa
13° 19' 55" R
Merkür
Başak
20° 38' 28" R
Venüs
Terazi
27° 46' 09" R
Mars
Yengeç
09° 34' 51" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 10"
Satürn
Balık
15° 02' 23"
Uranüs
Boğa
27° 05' 48"
Neptün
Balık
28° 30' 28"
Plüton
Oğlak
29° 44' 35"
Chiron
Koç
22° 14' 56"
Lilith
Terazi
09° 17' 29"
True Node
Koç
06° 37' 56"
Son Güncelleme : 21/09/2024 09:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>