Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Hedeflerinizi Gerçekleştiriyorsunuz Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ekim 2023, Çarşamba

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 80%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik adımlar atma şansınız var. Huzura ve mutluluğa ulaşmak için biraz daha beklemede kalmanız gerekiyor.

Karmaşadan uzak durmalı ve atacak olduğunuz adımları ona göre atmalısınız. Önceliğiniz, mesleki sorumluluklarınızı yerine getirmek olmalı.

Maddiyatla ilgili canınızı sıkabilecek bazı sorunlar gündeme gelebilir. Fırsatları tam zamanında değerlendirmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşamsal konularda daha sabırlı olmalı ve atacak olduğunuz adımların size zarar vermemesini sağlamalısınız. Özellikle ikili ilişkilerde biraz daha kontrollü olmanız gerekiyor. Amaçlarınızın dışına çıkmamanız gereken bir gündesiniz.

18 Ekim 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları, bugün finansal konularda dikkatli olmanız gereken bir gün olabilir. Harcamalarınızı kontrol altında tutmalı ve tasarruf etmelisiniz. Ayrıca zihinsel ve ruhsal refahınızı korumak için meditasyon gibi yöntemler deneyebilirsiniz.

18 Ekim 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, gördüğünüz rüyalardan farklı anlamlar çıkarabilirsiniz. Sürekli arkadaşlarınızla vakit geçirmeniz, aileniz tarafından eleştirilmenize neden olabilir. Görüşmediğiniz, uzun süredir iletişim halinde olmadığınız kişileri sosyal medya hesabınızdan takipten çıkarabilirsiniz. Kendi işi olan bir Aslan burcuysanız, çalışmalarınızda ve projelerinizde hız kazanabilirsiniz. Başarılı olduğunuzu gördükçe kendinizle gurur duyuyorsunuz.

18 Ekim 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün somut verilerle, gerçek işlerle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Bir noktaya varmasını istediğiniz her şey için planlarınızı harekete geçirmelisiniz. Beklemek, iyi bir hazırlık süreciyle geçiyorsa size sonrasında fayda getirebilir. Dolayısıyla bugün bekleme aşamanızın nasıl geçtiğini değerlendirmeyi ihmal etmemelisiniz.

18 Ekim 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sizi heyecanlı tutan pek çok konu hayatınıza giriyor. Hayattan keyif aldığınız her eylem size yeni şeyler öğretecek. Eğitici ve eğlendirici tatiller yanında, sosyal ilişkilerin getireceği fırsatlar da yok değil. Ancak biraz kendi içinize dönmek ve riskli koşulları dikkate almakta fayda var. Önemli planlar yaptığınız bu dönem beklemede kalın.

18 Ekim 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde farklı platform ya da sizden farklı kişilerden davetler alabilir, farklı kültürlerle kendinizi yakın hissedeceğiniz ortamlar oluşturabilirsiniz.

18 Ekim 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlarından alacağın bir haber sayesinde kendini farklı gelişmeler içinde bulacaksın. Gireceğin ortamlarda yeni insanlarla tanışmaya devam etmek sana yarar sağlayacak. Bu sayede yeni hayaller kurmak mümkün olacak.

18 Ekim 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, başkalarının samimiyetinden şüphe etme veya bugünkü durumları çok fazla anlama eğilimine dikkat edin. İnsanlar kendilerini net bir şekilde ifade edemeyebilirler ve zihin ile kalp arasında genel bir kopukluk olabilir, bu nedenle daha küçük sorunların üstesinden gelmeyi hedefleyin. Bugün oldukça hevesli olabilirsiniz ancak başkalarıyla her zaman iyi bağlantı kuramazsınız. Sinirsel gerginlik sizi harekete geçirebilir ancak bunun üzerine giderseniz çabuk tükenebilirsiniz. Yalnızca ne söylediğinize değil, nasıl söylediğinize de dikkat edin; çünkü yanlış anlaşılma olasılığı yüksektir ve özellikle hassas konularda çok rasyonel davranmak bu durumu daha da güçlendirir.

18 Ekim 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş yaşantınızda atılımlar söz konusu olsa da, siz biraz daha beklemelisiniz. Önemli gelişmelerin başlangıcındasınız. Maddi konularda şartlarınızı zorlamadan, isteklerinizi belli bir disiplin içinde gerçekleştirmelisiniz.

18 Ekim 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşılaştığınız herkes size son derece sıcak ve olumlu yaklaşacak. Size verilen bu sevgiye siz de aynı ölçüde karşılık vermeye özen gösterirseniz, hayat boyu sürecek arkadaşlıkların temelini atmış olacaksınız. Hatta belki de meşhur “hayat arkadaşınızla” tanışabileceksiniz.

18 Ekim 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk, çocuk, hobi, sanat konularında güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Kararsız davranabilirsiniz. Size harika bir gün dilerim.

18 Ekim 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Gerçekleri olduğu gibi kabul edin ve sizinle kader birliği etmiş kimseye açıklamaktan çekinmeyin, kaybedeceğiniz bir şey yok! Gönül huzuruna kavuşacağınız bir gün! Bu günlerde işinize sempati duyacağınız gelişmeler söz konusu. Küçük birseyahatiniz var. Bu yolculuktan yepyeni umutlarla döneceksiniz. Para konusundaki sıkıntılarınızı ailenizle paylaşıp onlardan yardım isteyin. Rahatsızlığınızı atlatmanıza rağmen yine de kendinize karşı daha dikkatli olun.

18 Ekim 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 51' 25" R
Ay
Boğa
14° 33' 04" R
Merkür
Başak
20° 47' 45" R
Venüs
Terazi
27° 52' 15" R
Mars
Yengeç
09° 37' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 28"
Satürn
Balık
15° 02' 01"
Uranüs
Boğa
27° 05' 43"
Neptün
Balık
28° 30' 19"
Plüton
Oğlak
29° 44' 32"
Chiron
Koç
22° 14' 43"
Lilith
Terazi
09° 18' 02"
True Node
Koç
06° 37' 60"
Son Güncelleme : 21/09/2024 11:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>