Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Yeni Bir Sayfa Açıyorsunuz Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ekim 2023, Pazartesi

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 100%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda birlikte olduğunuz kişiyle aranızda ufak tefek sorunlar yaşanabilir. Amaçlarınızın dışına çıkmamaya özen gösterin. Sınırların bilincinde olmanız gerekiyor.

Bakış açınızdaki değişimden doğru anlamda yarar sağlama şansınız var. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun adımlar atmanın her açıdan önemli olabileceği de unutmayın. Dengeli olmanız gereken bir gün.

Maddi anlamda sizi memnun edecek yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Her türlü gelişmeye hazırlıklı olmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Tedbiri elden bırakmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Fikirlerinizi ifade ederken daha kontrollü olmalısınız. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun adımlar atabildiğiniz sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmayın. Dengeleri lehinize çevirmek için biraz daha zamana ihtiyacınız var.

16 Ekim 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları, bugün, sosyal çevrenizle daha fazla etkileşimde bulunun ve arkadaşlarınızla keyifli anlar yaşayın. Grup aktivitelerine katılın, topluluk hizmetine yönelin ve toplumsal konularda etkili olun.

16 Ekim 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal medyadan yeni kişilerle tanışabilirsiniz. İçlerinden biri cesur ve samimi tavırlarıyla sizi etkileyebilir. Yenilik arıyorsunuz. Dolabınıza yeni parçalar ekleyebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki bazı kişilerin ilişkilerine dair şaşırtıcı gelişmelerden haberdar olabilirsiniz. Henüz yeni ayrılmış bir Aslan burcuysanız, geçmişi geçmişte bırakamaya söz verebilirsiniz. Yepyeni bir sayfa açma hakkınızı kullanacaksınız.

16 Ekim 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklı işler ya da bireysel çalışmalar söz konusu olduğunda içinizin rahat olması her şeyin önüne geçebilir. Bu da size doğru girişimler konusunda destek verecektir. Rahatlıkla ve şeffaflıkla hareket edebildiğiniz her ortam ilginizi çekebilir.

16 Ekim 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konularda yeni gelişmeler olabilir. Güvenlik konusu gündeme gelebilir. Önemli değişimler yaşayabilirsiniz. Ev hayatında eskiye ait konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Endişe yaratan durumlar oluşabilir. Finansal konulara dikkat etmenizde fayda var. Gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız. Aşkta tartışmalar olabilir.

16 Ekim 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal projeler yürütmek için oldukça uygun bir gündesiniz. Sezgilerinizde gerçekleşecek artışı işinize aktarabilir, böylelikle kendinizi koruma altına alabilirsiniz.

16 Ekim 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendini teknik konularda geliştirmek isteyebilirsin. Eline yeni imkanların geçmesi seni bu konuda cesaretlendirecek. Bu sayede hayatına farklı bir yönde hareket kazandırmak mümkün olabilir.

16 Ekim 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinizi güçlü, sağlıklı ve enerjik hissetmeniz olasıdır. Genel olarak iyi bir enerji hakim ve bir şeyleri halletmek için şartlar hazır. Bu güzel günde eğer bir harekete geçme dürtüsü hissediyorsanız, çoğunlukla hemen bu duyguya göre hareket etmeniz mümkün ve doğru olacaktır. Özellikle konu duygular olduğunda ne kadar uzun süre oturup bunu düşünürseniz, vazgeçme ihtimaliniz o kadar artar. Eğer şimdi bir çılgınlık yapmayacaksınız, ne zaman yapacaksınız?

16 Ekim 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Liderlik özelliklerinizi ön plana çıkarmanız için gerekli enerjiye sahipsiniz. Maddi konularda hırslı ve mücadeleci yönünüzü vurguluyorsunuz. Kişisel özgürlüğünüzü ikinci plana atmalı ve kendinizi ifade etmeyi hedeflemelisiniz.

16 Ekim 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aile bağlarını güçlendirecek bir tavır içinde olacaksınız. Aileniz bu tavrınızı memnuniyetle kabul edecek ve planlarınızı sağlam bir şekilde destekleyecek. İlişkilerinizin pekişmesi aşk hayatınıza da yansıyor. Sevdiğiniz kişiyle çok daha yakınlaşabilirsiniz! Bu durumdan uzun ve kalıcı bir ilişki doğabilir.

16 Ekim 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan, Ev ve aile konuları öne çıkabilir, ancak beklenmedik olaylara karşı dikkatli olun. Size harika bir gün dilerim.

16 Ekim 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin arkadaşlarını biraz kıskanmaya başladınız. Taşıdığınız kaygılar sizi daha da sevimli yapıyor. İlginiz yokmuş gibi görünen bir mesele, mantıklı yaklaşabilirseniz beklenmedikkapılarını açabilir. Önümüzdeki günlerde çok ilgileneceğiniz teklifler var. Şartlarınızı değiştirme yoluna giderseniz, yaşadığınız parasızlık sorunu ortadan kalkabilir. Para durumunuzun iyileşeceğine dair sinyaller var. İş yerinde yaşayacağınız stresin sağlığınızı etkilemesine izin vermeyin.

16 Ekim 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 51' 00" R
Ay
Boğa
14° 26' 59" R
Merkür
Başak
20° 46' 59" R
Venüs
Terazi
27° 51' 44" R
Mars
Yengeç
09° 37' 24" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 26"
Satürn
Balık
15° 02' 03"
Uranüs
Boğa
27° 05' 44"
Neptün
Balık
28° 30' 20"
Plüton
Oğlak
29° 44' 32"
Chiron
Koç
22° 14' 44"
Lilith
Terazi
09° 17' 59"
True Node
Koç
06° 37' 59"
Son Güncelleme : 21/09/2024 11:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>