Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Farkındalık Kazanıyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ekim 2024, Salı

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 80%

İlişkisi olan Aslan burçları bugün, sevgilinizle romantik ve eğlenceli bir gün geçirebilirsiniz. Birbirinize iltifat etmek ve sevginizi göstermek ilişkinizi canlandırabilir. Ortak aktiviteler yaparak keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Bekar Aslan burçları için bugün, yeni insanlarla tanışmak ve flört etmek için uygun bir zaman. Kendinizi ifade etmekten çekinmeyin ve sosyal ortamlarda aktif olun. Romantik bir ilişkiye başlamak için uygun bir gün sizi bekliyor.

İş hayatınızda bugün, liderlik becerilerinizi kullanarak başarılı olabilirsiniz. Yeni projeler başlatmak ve ekip çalışmasını yönetmek için ideal bir zaman. Bugün yaratıcı fikirlerinizi ortaya koyarak dikkat çekebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Motivasyon, yaşamınızda büyük bir öneme sahip olabilir. İçsel bir duraklama hissettiğinizde bile, kendinizi yukarıda tutmak için gerekli adımları atarak zorlukların üstesinden gelebilirsiniz. Çevrenizden duyduğunuz olumsuz yorumları bir kenara iterek kendinize güvenin.

22 Ekim 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, kendinize daha çok odaklanmanız gerekebilir. Kendinizi keşfetmek, ruhsal olarak dengeyi yakalamak için zaman ayırmalısınız. İçsel gücünüzü keşfedeceğiniz bir gün olabilir. Aynı zamanda, kendinizi sevdiğiniz gibi insanları da sevmeye özen göstermeli ve çevrenizdekilere pozitif enerji yaymalısınız. Enerjinizi dengede tutmak ve gereksiz streslerden uzak durmak için egzersiz yapmayı düşünebilirsiniz. Bugün, doğru kararlar almak için iç sesinizi dinlemelisiniz. Ufak tefek aksiliklere takılmadan hedeflerinize odaklanmanız halinde, istediğiniz sonuçlara ulaşabilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle.

22 Ekim 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini birçok konuda ve alanda becerikli ve rahat hissedeceksin. Alım-satım ve finansal konularda dikkat etmen gereken bir gün. Evli bir Aslan burcuysan, eşinin kardeşleriyle ilgili bazı sorunlar gündeme gelebilir. Bu sorunların seni taraf olmaya zorlayacağını da görmüş olacaksın.

22 Ekim 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konularla ilgilenebilirsiniz. Bu kadar yoğun, derin düşünmenize gerek olmayan konuları fark edebilir, sorumluluklarınızı düzenleyebilir, destek aldığınız ya da ortak olduğunuz kişilerle buna göre planlama yapabilirsiniz. Ödemelerinizi tamamladıktan sonra kendinize finansal güvenlik yaratmak adına bir adım atın.

22 Ekim 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde bazı endişe yaratacak olaylarla karşılaşabilirsiniz. Ortaklı konularda sıkıntılar olabilir. Finansal konularda sıkışmalar yaşanabilir. Borç alacak ilişkilerinize özen göstermelisiniz. Günün ikinci yarısında daha rahatlatıcı koşullar var. İş hayatınızda kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz. Akşama doğru keyif aldığınız ortamlarda bulunabilirsiniz.

22 Ekim 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı konularda harekete geçip geçmemek hususunda kararsız kalabiliyorsunuz. Yorgun hissettiğiniz şeylerle alakalı çözümler kendiliğinden gelebilir.

22 Ekim 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Beklentileriniz konusunda adım atarken daha temkinli olmalısınız. Kişisel sorunlarınızı ortadan kaldırmak için biraz daha sabırlı olmalısınız. Çabalarınızın karşılığını alacaksınız ancak bunun için biraz daha beklemede kalmanız gerekiyor.

22 Ekim 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugünün enerjileri, ailen ve ev hayatını iyileştirme yolları bulmak için güçlü, zira bir Merkür-Satürn üçgenine yaklaşıyoruz. Bunun yerine, kendinle ve iç dünyanla olan ilişkin de güçlenebilir. Sevdiklerinle ya da sevdiklerin hakkında yapılan konuşmalar yapıcı olabilir ve ihtiyaç duyduğun bilgiyi araştırmak faydalı olabilir. Destek ya da sağlam tavsiyeler, kendini daha güvende ve duygusal olarak toparlanmış hissetmeni sağlayabilir. Kişisel veya özel hayatına dair netlik veya onaylama gelebilir, bu da rahatlatıcı ve dengeleyici olacaktır! Ev ortamını organize etmeye yönelik planlar düşünebilir veya hazırlayabilirsin, ve fikirlerin altın değerinde. Kişisel hayatını düzene sokmaya ve güçlendirmeye odaklanıyorsun ve bunu yapmak için kaynaklara ya da desteğe ulaşabilirsin. Finansal planlama açısından da olumlu bir gün.

22 Ekim 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatta birden fazla ruh eşin olabilir, bunu unutma. Seni arayan ruh eşine de bir davetiye çıkarsan iyi edersin. Ayrıldığın ruh eşine ise teşekkür et ve uğurla. Bu demektir ki bugünlerde flört ve aşk işlerin hızlı olacak. Unutma ki aşkta sadakat, güven ve huzur çok önemlidir. Böyle birini seçmelisin ve onunla çok eğlenebilirsin. Bugün bunları iyice düşün lütfen.

22 Ekim 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklenmedik olaylara hazırlanın. Hoş sürprizlerle karşılaşma ihtimaliniz çok yüksek. En önemlisi, partneriniz sizin için özel bir şey hazırlıyor. Ama beklentilerinizi fazla yüksek tutmayın ve gelen ne olursa olsun müteşekkir olun. Arkadaşlarınız size son derece olumlu davranacak. Özellikle olası partnerler sizi beğenecek ve ışıltılar saçan hareketlerinizin cazibesine kapılacaklar.

22 Ekim 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün duygusal olarak biraz bunalımlı hissedebilirsiniz ancak aileniz ve evinizle ilgili kalıcı gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz güzel geçsin!

22 Ekim 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızdaki düzeni birden değiştirmeye kalkmanız, olumlu sonuçlar getirmez. Zemin ve zaman yeniliklere, değişikliklere elverişli değil! İşleriniz bugünlerde biraz karmaşık gibi. Ortakyaptığınız bir kişi, sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Bazı işleri dışarıda gördürecek ya da dışardan destek alacaksınız. Para konularında da yeni bir girişimde bulunmamaya dikkat edin. Stresten kaçınarak ya da stresi en aza indirerek, bağışıklık sisteminize büyük bir iyilik yapmış olursunuz.

22 Ekim 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
29° 49' 27" R
Ay
Yengeç
10° 48' 14" R
Merkür
Akrep
13° 55' 11" R
Venüs
Yay
05° 57' 56" R
Mars
Yengeç
25° 13' 35" R
Jüpiter
İkizler
21° 02' 06" R
Satürn
Balık
13° 10' 49"
Uranüs
Boğa
26° 15' 00"
Neptün
Balık
27° 41' 36"
Plüton
Oğlak
29° 40' 10"
Chiron
Koç
20° 50' 48"
Lilith
Terazi
12° 46' 37"
True Node
Koç
06° 24' 28"
Son Güncelleme : 22/10/2024 21:00

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>