Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Yatırım Yapıyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Mayıs 2024, Perşembe

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 60%

Bugün, duygularınızı ifade ederken daha temkinli olmaya çalışın. Abartılı adımlar atmadığınız sürece her şeyin daha iyiye gitme ihtimali olduğunu da unutmamalısınız.

Etkin adımlar atmak için biraz daha zamana ihtiyacınız var. Tercihleriniz konusunda daha temkinli olmaya çalışmalısınız.

Maddiyatla ilgili beklenmedik sorunlar yaşayabilirsiniz. Gelir ve gider arasındaki problemleri tamamen ortadan kaldırmanız gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal belirsizlikler yaşayabilirsiniz. Bu süreçte dengeyi korumak ve gerçekçi değerlendirmeler yapmak önemlidir. Evlilik ve çocuk sahibi olma gibi önemli konularda karar vermeden önce maddi ve sosyal imkanlarınızı da göz önünde bulundurun.

23 Mayıs 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün duygusal anlamda sıcakkanlı ve anlayışlı olabilirsiniz. İletişim becerilerinizle çevrenizdekilere destek olabilir, yardımseverliğinizle ön plana çıkabilirsiniz. Sevdiklerinizle duygusal bağlarınızı güçlendirecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Kendinize ve duygularınıza zaman ayırmak size iyi gelebilir. İyi bir gün geçirmeniz dileğiyle!

23 Mayıs 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatına hareket katmak için yeni bir kursa kayıt olmak isteyebilirsin. Boş zamanlarında da artık kendine yatırım yapmak isteyeceksin. Ailesinden ayrı yaşayan bir Aslan burcuysan, annenle uzun telefon görüşmeleri yapacaksın. Yakın akrabalarınla ilgili şaşırtıcı haberler alabilirsin.

23 Mayıs 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mantıklı ve sağduyulu bakış açınıza ihtiyaç duyulabilir. Çevrenizin ilgisini bu yönde çekmek, sizde bir güçlülük etkisi oluşturabilir ama yanlış anlaşılmamak için bu etkiyi doğru kullanmalısınız. Harcamalarınızı azaltmak ve gerekliliklerin dışına çıkmamak, ayın ilerleyen günlerinde sorun yaşamanızı engelleyecektir. 

23 Mayıs 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinize daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız konulara yoğunlaşabilirsiniz. Gün içinde sevdiğiniz insanlara program yapabilirsiniz. Çocuklarınızın yaptığı aktiviteler ilgili işler çıkabilir. Harcamalarınıza dikkat etmenizde fayda var. Sorumlu olduğunuz konularda kararlar almanız beklenebilir.

23 Mayıs 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İçinde bulunduğunuz hal ve evrene ilginiz arttıkça dolaylı yoldan çekim yasasını da aktive ederek isteklerinize bilgi çerçevesinde ulaşabileceksiniz.

23 Mayıs 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni şeylerle ilgilenmek ve farklı hobiler edinmek bugün önceliğin olabilir. Kafanı dağıtabileceğin farklı konulara yönelmek sana daha iyi bir etki sağlayacak. Bugün başlayacağın projeler sana güzel getiriler sağlayabilir.

23 Mayıs 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, sorunları çözme isteği sizi bugün oldukça hırslandırabilir. İster mali durumunuzla ilgili yeni bilgiler edinin, ister sizin için önemli olan biriyle dürüst bir konuşma yoluyla bağ kurun, odak noktanız hayatınızı iyileştirmek ve olumlu değişiklikler yapmaktır. Bu bir miktar aşırılığa yol açsa da beklentiler makulse bağlantı kurmak ve işbirliği yapmak için iyi bir zamandır. Yolunuza daha fazla güvenebilir veya nereye gittiğiniz konusunda daha mutlu olabilirsiniz. Size yük olan sorunlardan kurtulmak oldukça özgürleştirici olabilir. Plan yapmak ve hedef belirlemek artık heyecan verici.

23 Mayıs 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mal varlığınızı arttıracak köklü ve radikal isteklerinizi yerine getirmek isteyeceksiniz. İsteklerinizi başarma konusunda oldukça kararlısınız. Partnerinize daha çok zaman ayırmalı, onun sizden beklentilerine karşı ilgili olmalısınız.

23 Mayıs 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İster yeni ister eski olsun, her türlü kişisel ilişki için umut vadeden bir dönemdesiniz. Çevrenizdeki kişilerle görüşmelerinizin, kendi fikirlerinizi zenginleştirdiğini ve esin kaynağı olduğunu göreceksiniz. Yine de, sadece bu bağlantılarınızın size faydalarını düşünmekle kalmayıp, duygusal düzeyde de ilişki kurun. Aksi takdirde bu bağlantıların faydası da, uyumu da fazla uzun sürmeyecek.

23 Mayıs 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; ev, aile, gayrimenkul veya aşk, çocuk konularında belirsiz süreçler sonlanabilir. Çalışma hayatınızda ve ortaklık, ilişkilerinizde güçlü gelişmeler gerçekleşebilir. Önemli kişilerin desteğini alabileceksiniz. Ancak sağlığınızı ve gündelik rutinlerinizi ihmal etmemeniz tavsiyemdir. Gününüz şahane geçsin.

23 Mayıs 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün araştırmacı yönünüz atağa kalkıyor. Bilgi kaynaklarınızı doğru kullanacağınız bir gün. Neşeli ve enerjiksiniz. Kendi doğrularına inandığınız konularda,başarınızı ikiye katlıyorsunuz. Partnerinizle aranızda olumlu bir hava gelişecek. Güzel sohbetlerin yapılacağı bir gece geçirebilirsiniz. Onun sizden duygusal beklentileri olacak.

23 Mayıs 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 11' 41" R
Ay
Koç
19° 14' 06" R
Merkür
Başak
17° 38' 17" R
Venüs
Terazi
25° 47' 47" R
Mars
Yengeç
08° 40' 24" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 15"
Satürn
Balık
15° 09' 32"
Uranüs
Boğa
27° 07' 18"
Neptün
Balık
28° 33' 09"
Plüton
Oğlak
29° 45' 32"
Chiron
Koç
22° 18' 52"
Lilith
Terazi
09° 06' 44"
True Node
Koç
06° 36' 60"
Son Güncelleme : 19/09/2024 18:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>