Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Ara Buluculuk Yapıyorsunuz Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ekim 2023, Salı

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha dengeli olmalısınız. İlişkinize vermiş olduğunuz değeri net olarak ifade etmeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Hata yapmadığınız takdirde her şey daha iyiye gidebilir.

Hoşunuza gitmeyecek bazı sorunlar yaşanabilir. Sınırlarınızın bilincinde olmadığınız takdirde her şey daha karmaşık olabilir. Etkin adımlar atmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Maddiyatla ilgili belirsizlikler yaşanabilir. Olumsuzluklar zorlayıcı olsa da üstesinden gelmeye çalışın. Daha kontrollü olmanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İletişimle ilgili konularda yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Kendinizi ifade etmek isterken zorlanacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Her şeyin istediğiniz gibi olabileceği günler için biraz daha beklemede kalmanız gerekiyor. İçsel sorunlarınızı ve sıkıntılarınızı ortadan kaldırmaya çalışın.

24 Ekim 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün içerisinde alacağınız haberlerle gündeminizin ani bir şekilde değiştiğini gözlemleyebilirsiniz. Çevrenizdeki bazı kişilerin sizi yalnız bıraktığını hissedebilirsiniz. Çalışan bir Aslan burcuysanız,yerinizde keyifli dakikalar geçirebilirsiniz. Yeni bir ilişkiye başlayan Aslan burcuysanız, eski sevgilinizin sizinle iletişime geçme çabası kafanızın karışmasına neden olabilir. Ailede küslük yaşayan bireyleri bir araya getirmek isteyebilirsiniz.

24 Ekim 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Siz hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek isterken buna gölge düşüren insanlarla karşılaşabilirsiniz. Tek başınıza olduğunuzu düşünseniz de hayatınızdaki insanların varlığını ve etkilerini yok saymamalısınız. Günün sonunda yanılgı ve üzüntülerle ilgilenmeyi tercih etmiyorsanız buna müdahale etmekte geç kalmayın. 

24 Ekim 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi manevi destek aldığınız koşullar size güven veriyor. Artık borç alacak konularında yaşadığınız sorunlar bugün halledecek durumdasınız. Zira başkalarının kaynakları ile ilgili yenilenmeler içindesiniz. Her açıdan olumlu paylaşımlar içinde olmanız yakın ilişkilerde akıcı ilerlenebileceğine işaret ediyor. Finansal alanda yeni anlaşmalar yapılabilir.

24 Ekim 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi bugün genel günlere oranla daha huzurlu hissedebilirsiniz. İç huzurunuzu ve sabrınızı kullandığınız taktirde öz disiplin de sizi takip edecektir.

24 Ekim 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevdiklerinle konuşurken daha dikkatli olmalısın. Onların kalbini kırmamak senin için önemli olabilir. Onlarla geçireceğin zamanı daha değerli kılmak için istekli olmasan da kalplerini kırmamakta fayda olabilir.

24 Ekim 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, yoğun odaklanma veya konsantrasyon gerektiren ev içi bir proje üzerinde çalışmaktan muazzam faydalar elde edebilirsiniz. Bugün ayrıca kararlı ve mutlu bir şekilde kişisel bir arayışa odaklanabilirsiniz. Önceliklerinizi bilmek, neyin gitmesi gerektiğini ve neyin biraz gelişmeye ihtiyaç duyabileceğini belirlemenize yardımcı olur. Hayatınızı, özellikle de kişisel düzeyde basitleştirmek için iyi bir zaman. Fiziksel ya da duygusal olabilir ancak her iki durumda da odak noktanız aşırılığı bırakmaktır, böylece yolunuz daha net olur. Verdiğiniz sözleri yerine getirmek ve yarım kalan projeleri ele almak için iyi bir zaman.

24 Ekim 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş birlikleri ve iletişim konularında yapacağınız önemli gelişmeler mevcut. Bugün kendinizi ortaya koyacaksınız. Çevrenizin sizin için ne düşündükleri konusunda tereddütleriniz olabilir. Güç bağı oluşturacağınız kişilere dikkat.

24 Ekim 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir süredir her şey yolunda gidiyordu ama şimdi önünüzde bir şey veya bir kişi engel olarak duruyor. Bu engellerin üzerinden atlamak için ne kadar güce ihtiyacınız olacağını hesaplayın veya bunlardan kaçınmanın daha kolay olup olmayacağını dikkate alın. Gücünüzü akıllıca kullanmanız gerekiyor. Küçük olayların sizi oyalamasına veya dikkatinizi dağıtmasına izin vermeyin. Enerjinizi ve kapasitenizi tek bir yöne odaklayın.

24 Ekim 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Finans, özel hayat, sağlıkla ilgili ani gelişmeler gerçekleşebilir ancak ailenizin desteği sizinle olacak. Size harika bir gün dilerim.

24 Ekim 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Olayları çarpıtmakta üstünüze yok. Bu tutumunuzla hem kendinizi hem de sevgilinizi üzmekten başka bir şey yapmıyorsunuz. Birbirinizin düşüncelerine saygı gösterin. İşinizde ayrıntılara önem verin. Önemsenmeyen bir ayrıntı, sonucun tam önündeyken aslında sonuçtan ne kadar uzakta olduğunuzu gösterdiğinde geç kalmış oluyorsunuz. Dostluk adına gözden çıkardığınız bir para, yakında size geri dönebilir. Son zamanlarda gece uyanıp bir daha uyuyamıyorsunuz. Dikkatli olun!

24 Ekim 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 46' 31" R
Ay
Boğa
13° 19' 55" R
Merkür
Başak
20° 38' 28" R
Venüs
Terazi
27° 46' 09" R
Mars
Yengeç
09° 34' 51" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 10"
Satürn
Balık
15° 02' 23"
Uranüs
Boğa
27° 05' 48"
Neptün
Balık
28° 30' 28"
Plüton
Oğlak
29° 44' 35"
Chiron
Koç
22° 14' 56"
Lilith
Terazi
09° 17' 29"
True Node
Koç
06° 37' 56"
Son Güncelleme : 21/09/2024 09:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>