Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Kendinizi İspat Ediyorsunuz Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ekim 2023, Çarşamba

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda kendinizi daha net ifade etmeye çalışın. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları ortadan kaldıramadığınız sürece her şey daha karmaşık olabilir. Bilinçli olmanız gerekmekte.

Mesleki oalrak kendinizi biraz baskı altında hissedebilirsiniz. Olumsuzlukların son bulması için elinizden gelenin en iyisine ihtiyaç duyacaksınız. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz.

Maddiyatla ilgili ufak tefek sorunlar gündeme gelebilir. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun harcamalar yapmanız gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Daha rahat adımlar atacaksınız. Kendinizi her açıdan daha iyi hissedebileceğiniz bir sürece giriyorsunuz. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun adımlar atabildiğiniz takdirde her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmamalısınız. Sorunları geride bırakmaya odaklanın.

25 Ekim 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları, bugünhayatınızda büyük fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Yeni projelerde liderlik rolü üstlenebilir ve başarı elde edebilirsiniz. Duygusal açıdan ise, aşk hayatınızda heyecan verici gelişmeler olabilir.

25 Ekim 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Pazarlama işiyle uğraşan bir Aslan burcuysanız, bugün üstün bir performans sergileyebilirsiniz. Bu durum üstlerinizin gözünden de kaçmayacak. İlişkisi olan bir Aslan burcuysanız partnerinizin ilgisizliğinden şikayetçi olabilirsiniz. Ailenize karşı kendinizi ispat etmek isteyişiniz, cesur kararlar almanıza neden olacak. Akşam saatlerinde arkadaşlarınızın buluşma tekliflerini geri çevirebilirsiniz. Kendinize vakit ayırmak istiyorsunuz.

25 Ekim 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevdiklerinizle bir araya geldiğinizde onların da ihtiyaç ve beklentilerini göz önünde bulundurmalısınız. Birbirinizi anlama ve dinleme noktasında sorunlar yaşıyorsanız, bugün bunu gündeme getirerek çözüm arayabilirsiniz. Duyarsız ve ilgisiz bir izlenim vermemek için sabırla hareket etmeniz önemli olacaktır.

25 Ekim 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklaşa yatırımlar, borç alacak konuları daha fazla gündemde görünüyor. Eşin ya da ortağın belirsizlik taşıyan durumu sizi yakından etkileyebilir. Aynı zamanda ortak harcamaların artış göstermesi söz konusu. Biraz temkinli olmalı, şu dönem riskten uzak durmalısınız. Başkalarının parasal desteğine ihtiyaç duymanız nedeni ile huzursuzluğunu artıyor.

25 Ekim 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde hayatınızı yönlendirirken sezgilerinizi de işin içine katmalı ve mantığınızla da hareket etmelisiniz. Sadece mantık, sizi mutsuz edebilir.

25 Ekim 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün zihnen en verimli olduğun anı yaşayacaksın. Üretkenliğin sınırlarında dolanmak sana keyif verecek. Sürekli yeni fikirler ve projeler üretmek kendini güvende hissetmene yardımcı olacak. Yeniliklere açık olmaya devam etmelisin.

25 Ekim 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Biriyle olan bağlantınız şu anda daha karmaşık hale geliyor ve bugün bir adım geri çekilip olaylara dışarıdan birinin bakış açısıyla bakmak isteyebilirsiniz. Gördüğünüz potansiyelin gerçekte orada olmadığından endişelenmeyin ancak bu kişinin daha sonra sorun haline gelebilecek bazı fırsatçı eğilimlere ve diğer olumsuz niteliklere sahip olduğunu kabul etmeye hazır olmalısınız. Siz de dahil hiç kimse mükemmel değildir. Sadece bunu aklınızda tutun. Geçmişte iyilik yaptığınız biri karşılığında sizin için bir şeyler yapmak isteyecektir ve belki de bunu beklemeseniz bile buna izin vermelisiniz. Hiçbir şey olmasa bile bu, onların kendilerini daha iyi hissetmelerine yardımcı olacaktır.

25 Ekim 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün desteğe ihtiyacınız var. Ailenizle aranızda duygusal ilişkiler çok önemli. Planladığınız uzun vadeli bir eşyayı satın alma yoluna gidebilirsiniz. Maddi sorunlarınızı dengeleyerek, istediğiniz değişimi yapabilirsiniz.

25 Ekim 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinde sanki her şey üzerinize geliyor. İş arkadaşlarınızdan gelen yardım tekliflerini kabul edin, önünüzde duran dağ gibi birikmiş işlerin daha makul parçalara bölünmesini sağlayacaklar. Özel hayatınızda bazı sorunlar yaşıyorsunuz. Bugün tatsız durumlarla karşılaşsanız bile moralinizi bozmayın. Biraz bekleyin, bazen çözüm tamamen sizin kendi içinizden gelir. Sağlığınızla ilgili hiçbir fiziksel belirtiyi hafife almayın. Sorunların köküne inin!

25 Ekim 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bir zamanlar büyük bir tutku duyduğunuz bir hedefinizden soğumuş gibisiniz. Bunun nedeni güvendiğiniz birinin bu hedefi çok desteklememesi olabilir mi? Hedefinizden neden soğuduğunuzu dikkatlice inceleyin. Eğer siz bunun artık kendinize uygun olmadığını düşünüyorsanız, yeni bir hedefe doğru yelken açma zamanı demektir. Ama başkalarının düşüncesinden ötürü soğuduysanız, ilk başta hissettiğiniz tutkuyu yeniden bulmayı deneyin!

25 Ekim 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğinize düşüncelerinizi ve duygularınızı açıkça ifade ederek onunla paylaşın. Eğer kalbiniz boşsa artan çekiciliğinizle olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ummadığınız biriyle aranızda duygusal bir ilişki olabilir. Son zamanlarda işleriniz hiç de yolunda gitmiyor. Hemen umutsuzluğa kapılmayın. Sabırlı davranırsanız kazanırsınız. Zaten bu da sizin en büyük özelliğiniz. Parasal konulara yönelik gelişmeler beklediğinizden farklı olabilir. Küçük sağlık sorunlarını bu kadar büyütmeniz için bir sebep yok.

25 Ekim 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 46' 31" R
Ay
Boğa
13° 19' 55" R
Merkür
Başak
20° 38' 28" R
Venüs
Terazi
27° 46' 09" R
Mars
Yengeç
09° 34' 51" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 10"
Satürn
Balık
15° 02' 23"
Uranüs
Boğa
27° 05' 48"
Neptün
Balık
28° 30' 28"
Plüton
Oğlak
29° 44' 35"
Chiron
Koç
22° 14' 56"
Lilith
Terazi
09° 17' 29"
True Node
Koç
06° 37' 56"
Son Güncelleme : 21/09/2024 09:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>