Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
İletişimdeki Aksaklıklar Sizi Zorlayacak Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ağustos 2023, Cumartesi

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, disiplini tamamen ön planda tutacaksınız. İlişkinize karşı olan yaklaşımlarınızın da bundan kaynaklı olarak değişim gösterme ihtimali var. Olumsuzluklara takılı kalmamanız gerekmekte.

Bilinçli olabildiğiniz sürece her türlü sorunu ve sıkıntıyı ortadan kaldırabilirsiniz. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmanız gerekiyor. Amaçlarınızın dışına çıkmamanız gereken bir gündesiniz.

Maddi olumsuzluklara çok fazla takılı kalabilirsiniz. Sorunların ve sıkıntıların son bulmasını arzu ediyorsanız, elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerektiğini de unutmayın. Odaklanmanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yoğun bir gün olabilir. İşlerinizi tamamlamak ve kendinize zaman ayırmak adına iyi bir planlama yaptığınızda bunu sürdürmek kolay olacaktır. Bir kere yapabildiğinizi her defasında yapabilmek için bu psikolojiyi korumanız önemlidir.

26 Ağustos 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları, bugün kariyerle ilgili konular ön planda olabilir. Yeni birveya sorumluluk almak için ideal bir zaman olabilir. Başarılarınızı açıkça ifade etmek ve liderlik becerilerinizi sergilemek isteyebilirsiniz.

26 Ağustos 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün sizin için iletişim konusu adeta çıkmaza giriyorsunuz. Özellikle müşteri odaklı bir işte çalışıyorsanız, karşı tarafı ikna etmekte zorlanabilirsiniz. Hatta ve hatta insanların çoğunun dinlemekten ne kadar uzaklaştığını fark edeceksiniz. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Aslan burcuysanız, partnerinizle tekrar bir araya gelmek isteyebilirsiniz.

26 Ağustos 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir şeylere sahip olmak, sosyal hayatın içinde daha çok yer almak ve iyi ilişkiler kurmak isteyebilirsiniz. Bu noktada kısıtlanmış olduğunuzu düşünmek yerine ihtiyaçlarınızı ve isteklerinizi düşünmeye odaklanmalısınız. Bugün kendiniz için bir liste çıkarın ve size yardımcı olabilecek dostlarınızdan da tavsiyeler alarak listenize her gün bir "tamamlandı" notu düşmeye başlayın.

26 Ağustos 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çocuklarla ya da sevdiklerinizle ilgili konulara daha fazla önem verebilirsiniz. Harcamalarda da artışlar söz konusu.

26 Ağustos 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eğitim konularında ekstra başarılı olduğunuz bir dönemdesiniz. Bir şey öğrenmek ya da herhangi bir alanda kendinizi geliştirmek konusunda verimli olabileceksiniz.

26 Ağustos 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün birçok şey kendiliğinden yoluna girebilir. Ve bu durumun rahatlığı seni sarabilir. İşte de aşkta da çok daha keyifli gelişmelerle karşılaşabilirsin. Hayatın zorlamadan akması seni çok memnun edecek.

26 Ağustos 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugün kendinizi ön plana çıkarabileceğiniz bir gün olabilir. Kendinize olan güveniniz yüksek olacak ve başarılı olmak için motivasyonunuz artacaktır. Yaratıcılığınızı kullanarak projeler üzerinde çalışabilir veya dikkat çekici fikirler geliştirebilirsiniz. İş hayatında liderlik vasfınızı sergileyebilir ve takımınızı yönlendirebilirsiniz ancak paylaşımcı olmayı ve başkalarının da fikirlerine değer vererek işbirliği yapmayı unutmamalısınız. Kişisel ilişkilerinizde ise cömertlik ve şefkat göstermek önemlidir. Bugün, sevdiklerinize zaman ayırarak ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Kendinizi ödüllendirmek ve keyifli aktivitelere katılmak da bugün size iyi gelebilir. İçsel gücünüzü kullanarak hedeflerinize odaklanın ve kendinizi ifade etmekten çekinmeyin. Başarıya giden yolda ilerlerken, çevrenizdeki insanlara da değer vermek önemlidir.

26 Ağustos 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizde size yardım edecek ve enerjisini sizin için kullanacak arkadaşlarınız olacaktır. Güzel konuşmalarıyla karşı cinsin sizi etkilemeye çalışmaları geçici aşkları da gündeme getirebilir. Dostluklarınız pekişiyor.

26 Ağustos 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve sosyal becerileriniz her zamankinden daha güçlü. Bunu kullanarak olayları kontrol altına almalısınız. Hem işyerinde hem dışarıda başarı sizi bekliyor olacak. Özel hayatınızda samimi ve sıcak davranışlarınız birçok avantaj sağlayacak. Çevrenizdekiler bundan büyük mutluluk duyarak size sevgi dolu davranışlarda bulunacak. Siz de onlara duyduğunuz sevgiyi gösterebilirsiniz.

26 Ağustos 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir aşk çok yakında. Mevcut ilişkinde yeniden alevlenen tutku var ya da yeni biriyle tanışıyorsun.

26 Ağustos 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün estetik duygularınızın güçlü olmasından dolayı seçici davranabilirsiniz. Partnerinizle duygusal çekişmeler yaşayabilirsiniz. Onun, geçmişten etkilenmesine neden olan sorunları ortadan kaldırabilirsiniz. Eklem ağrılarınız olabilir.

26 Ağustos 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 37' 51" R
Ay
Boğa
26° 00' 06" R
Merkür
Başak
22° 16' 02" R
Venüs
Terazi
28° 50' 08" R
Mars
Yengeç
10° 04' 05" R
Jüpiter
İkizler
20° 51' 10"
Satürn
Balık
14° 58' 33"
Uranüs
Boğa
27° 04' 57"
Neptün
Balık
28° 29' 01"
Plüton
Oğlak
29° 44' 05"
Chiron
Koç
22° 12' 46"
Lilith
Terazi
09° 23' 18"
True Node
Koç
06° 38' 31"
Son Güncelleme : 22/09/2024 06:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>