Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Kontrolcüsün Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Mayıs 2024, Pazar

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 60%

Ufak tefek sorunlar yaşanabilir. Duygularınızı net olarak ortaya koyamayacağınız bir süreçten geçiyorsunuz. Kontrollü olduğunuz sürece her şey istediğiniz gibi olabilir.

Mesleğinizle ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Amaçlarınıza adım adım yaklaşmanızı sağlayacak adımlar atacaksınız. Sorunların yavaş yavaş son bulma ihtimali de bulunuyor.

Maddi olarak daha sabırlı olmalısınız. Her şeye hemen ulaşamayacağınızı bilmeniz ve kabullenmeniz sizin açınızdan daha iyi olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sağlık konuları gündemde olabilir. İş hayatınızda bazı belirsiz ve daha önce hesaplayamadığınız durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Sorunları çözüme kavuşturmak için bugün pek uygun bir gün değil. Önemli görüşmeleriniz varsa bugün beklentileriniz karşılanmayabilir.

26 Mayıs 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, Aslan burcu için iletişim ve sosyal ilişkiler ön planda olabilir. Bugün kendinizi ifade etmek ve duygularınızı paylaşmak için uygun bir gün olabilir. Enerjinizi sevdiklerinizle paylaşarak güzel anlar geçirebilirsiniz. Aynı zamanda, kariyer hedeflerinizi gözden geçirmek ve planlarınızı yeniden değerlendirmek için de uygun bir zaman olabilir. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

26 Mayıs 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailende sağlık sorunları yaşayan bir kişinin iyileştiğini görmek, keyfini yerine getirecek. Keyfi harcamalar yapmadan önce mali durumunu kontrol etmende fayda var gibi görünüyor. Akşam saatlerinde yoğun telefon görüşmeleri seni bunaltabilir.

26 Mayıs 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlgilendiğiniz alanlarda ilerleme kaydetmek adına bir plan oluşturmalısınız. Sıralamanızın ve önceliklerinizin olması, kafa karışıklığından ve yetişememe kaygısından sizi koruyacaktır. Yaşadığınız bir zorluğu, içine düştüğünüz bir düşünceyi başka şeylerle doldurmaya çalışmadığınıza emin olun; aksi halde tatmin olamama duygusu işlerinizi ve ilişkilerinizi olumsuz etkileyebilir.

26 Mayıs 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günü iyi değerlendirmeye çalışmalısınız. Zira bazı ekstra işler ve sorumluluklar yüzünden zaman kaybedebilirsiniz.

26 Mayıs 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde partnerinizle konuşurken dürüst olduğunuz taktirde her zaman kazanırsınız ancak kırıcı olmamak önemli olacak.

26 Mayıs 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendine yeni hedefler koymak ve önceki hedefleri gözden geçirmek sana güzel bir etki getirebilir bugün. Hayatında neyin yolunda gidip neyin gitmediğini görmek, daha dikkatli adımlar atmanı sağlayacak bugün.

26 Mayıs 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugün heyecan verici özellikler taşıyor. Yeni, yaratıcı veya romantik bir arayış sizi heyecanlandırabilir ve ilginç, yardımsever insanlarla temasa geçmenizi sağlayabilir. Birçok konuda arkadaşlarınız size çok yardımcı olabilir, destekleyebilir ve hayatınıza önemli bir şekilde dahil olabilirler. Arkadaşlarınızla iletişime geçmeye, gruplara katılmaya ve bağlantı kurmaya daha istekli olursunuz. Dilekleriniz ve hedefleriniz ön plandadır ve en değerli umutlarınızdan ve hayallerinizden bazılarını gerçekleştirmenize olanak sağlayacak planları harekete geçirme becerinize olan güveniniz artar. Unutmayın ki bu planları gerçeğe dönüştürebilecek kişi sizsiniz!

26 Mayıs 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İçgüdülerinizin güçlü olduğu bir gün. Sadece kendi düşüncelerinizle hareket etmek isteseniz de, arkadaşlarınız sizi yalnız bırakmak istemeyeceklerdir. Onların desteği ve sizi yönlendirmek istemeleri, hoşunuza gidecektir.

26 Mayıs 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün dünyaya kim olduğunuzu göstermenin zamanı. Çekici kişiliğiniz sayesinde takım çalışmasına özellikle yatkınsınız. Ne bekliyorsunuz? Bu dönem sona ermeden yararlanın. Sağlık açısından kendinizi tümüyle memnun ve rahat hissediyorsunuz. Ruh ve beden dengeniz, çevrenizdekilere olumlu etki etmenize yardımcı oluyor. Yakın arkadaşlarla ortak girişimlere başlamak için en uygun zaman.

26 Mayıs 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün çalışma hayatı, sağlık, yanınızda çalışanlar veya evcil hayvanınızla ilgilenebilirsiniz. İş hayatınızda güzel gelişmeler gerçekleşebilir. 10 Haziran 2025’e kadar; sosyal çevre, arkadaşlarınızdan yana şanslı olacaksınız. Gününüz şahane geçsin.

26 Mayıs 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün arzularınız dahilinde hareket ediyorsunuz. Ay tepe evinizde sizin gibi sabit bir burç olan Boğa’da ilerliyor. Hırslarınızın dorukta olduğu bir gün. Planlı ve disiplinli hareket edeceksiniz. Performansınızı güçlü bir şekilde sergiliyorsunuz. Bazı konularda yalnız kalabilirsiniz. Başkalarının fikrine aldırmamalısınız.

26 Mayıs 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 11' 41" R
Ay
Koç
19° 14' 06" R
Merkür
Başak
17° 38' 17" R
Venüs
Terazi
25° 47' 47" R
Mars
Yengeç
08° 40' 24" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 15"
Satürn
Balık
15° 09' 32"
Uranüs
Boğa
27° 07' 18"
Neptün
Balık
28° 33' 09"
Plüton
Oğlak
29° 45' 32"
Chiron
Koç
22° 18' 52"
Lilith
Terazi
09° 06' 44"
True Node
Koç
06° 36' 60"
Son Güncelleme : 19/09/2024 18:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>