Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Özlüyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ekim 2024, Perşembe

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 70%

Aşk hayatınızda bugün, çekiciliğiniz gözlerden kaçmayacak ve ilgiyi üzerinize çekeceksiniz. Bu durum, ilişkinizin gidişatını şekillendirme konusunda size tam kontrol sağlayacak. Huzurlu ve mutlu olmanız aslında çok da zor olmayacak; bu fırsatı iyi değerlendirin.

İş ve kariyer alanında, içinde bulunduğunuz zorlu durumlara karşı mücadele etmelisiniz. Çözümler üretirken daha sağlam bir planlama yapmanız gerekmekte. Kendinize gereğinden fazla yüklenmekten kaçınmalısınız; bu, daha verimli olmanıza yardımcı olabilir.

Bugün, finansal olarak karşılaşabileceğiniz zorlukların üstesinden gelme kabiliyetine sahipsiniz. Olumsuz durumları gözünüzde büyütmemelisiniz. Maddi konularda yardım almaktan çekinmeyin; bu, durumunuzu kolaylaştırabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Alım satımla ilgili konular canınızı sıkabilir. İstediğiniz koşulları sağlamak için zamana ya da desteğe ihtiyaç duyabilirsiniz. Sevdiklerinizle aranıza gelip geçici, maddi konuların girmemesi için daha sabırlı, adil ve sakin karşılıklar vermenizde fayda var.

3 Ekim 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii, bugün Aslan burcunu bekleyen birçok fırsat var. Kendinize olan güveniniz yüksek olacak ve kararlarınızı cesurca vereceksiniz. İletişim becerileriniz bugün ön planda olacak ve çevrenizle daha kolay etkileşimde bulunabileceksiniz. Duygusal açıdan ise bugün kendinizi daha hassas hissedebilirsiniz, ama yakın ilişkilerinizde daha anlayışlı ve sevgi dolu bir tavır sergilemeniz olumlu etkiler yaratacak. Kendinizi ifade etmekten çekinmeyin ve duygularınızı özgürce paylaşın.

3 Ekim 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi yeni bitmiş bir Aslan burcuysan, eski sevgilini özlediğini hissedebilirsin ve sosyal medya üzerinden gizlice takip edebilirsin. Online alışveriş sitelerinden alışveriş yapacaksan eğer, dikkatli olmalısın. Güvenlikle ilgili birtakım problemlerle karşılaşabilirsin. Hayatına tek başına yön vermek istediğin için, etrafına karşı ketum davranabilirsin.

3 Ekim 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bilgi edinme ve paylaşma konusunda öne çıkabilir, yeni insanlarla tanışma fırsatları yakalayabilirsiniz. Fiziksel ve online etkinlikler, kurslar ve danışmanlık gibifırsatları değerlendirilebilir. Çevrenizin ilgisini nezaketinizle çekebilir, kadın dostlarınızın ve aile üyelerinizin desteğini alabilirsiniz.

3 Ekim 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. Kendinizi ön plana çıkarmakta zorlanabilirsiniz. Bilemediğiniz durumlardan dolayı değişimler meydana gelebilir. Yakın çevrenizdeki koşullar değişkenlik gösterebilir. Kendinizi doğru ifade etmeniz önem kazanabilir. Ticari konularda sizden daha bilgili kişilerden yardım alabilirsiniz.

3 Ekim 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk, sevgi ve estetik açısından olumlu bir süreç geçireceksiniz. Eğer yalnız iseniz partner hayatınıza girebilir. Maddi manevi her alanda bereketiniz artacak.

3 Ekim 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birbirinden farklı enerjiler altındasınız. İlk olarak, derin düşüncelerinizin yarattığı sessizlik hakim. İkinci olarak ise, tutkularınızın ve gücünüzün esiri altında olacak olmanız. İkinci enerji biraz daha ağır basmasına rağmen asıl sorun yaratacak olan şey, sizin kendi kendinizi denetim altında tutmaya çalışmanız olacaktır. Olumsuzlukları tamamen ortadan kaldırmaya odaklanmalısınız.

3 Ekim 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugünkü Güneş Tutulması, iletişim evinizde gerçekleşiyor ve bu, öğrenme yolunda veya projelerde, iletişim tarzında veya hatta ulaşım yönteminde yeni bir yaklaşım benimseyeceğiniz anlamına geliyor. Bir yön sona ererken, yeni bir başlangıç yapmak için yer açılıyor. Yeni ve geliştirilmiş iletişim ve ulaşım yolları için iyi bir dönemdir! Önümüzdeki haftalarda ve aylarda, öğrenme ve paylaşma için yeni fırsatlar bulabilirsiniz ya da kendinizi ifade etmenin yeni yolları açılabilir. Günlük işlerinizi artan ve yenilenen enerjiyle halledeceksiniz. Ancak, tutulmaların enerji kaybına neden olabileceğini ve bunun başlangıçta sizi bunaltabileceğini hissedebilirsiniz. Bu dönem, başkalarıyla zihinsel iletişimi artırma, fikir paylaşma ve ilgi alanlarınıza ve çalışmalarınıza daha fazla enerji verme dönemi. Eski tutumları veya koşulları bırakma motivasyonu bulabilirsiniz, böylece yeni başlangıçlar için yol açılabilir.

3 Ekim 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Tarafsız kararlar vereceksin bugün. Hayatında işine yaramayan ne varsa onlardan lütfen kurtul. Bunlar enerji, insan ya da bir eşya olabilir. Sana yaramayan her şeyden kurtulmak zorundasın. Onlardan kurtuldukça rahatlayacaksın. Bağımsız, tecrübeli, gerçekçi ve zeki olmalısın çevrene karşı. Bu durumdaki espriyi lütfen gör.

3 Ekim 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaş çevrenizdeki ilişkiler gittikçe derinleşecek ve size ömür boyu unutmayacağınız bazı deneyimler yaşatacak. Özellikle yakın arkadaş çevrenizde oluşacak olumlu bir grup dinamiği sizi hedefinize öyle hızlı ulaştıracak ki buna kendiniz de şaşıracaksınız. Herkesi olduğu gibi kabul edin ve enerjiyi serbestçe akışına bırakın.

3 Ekim 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün yakın çevre, eğitim, seyahat veya kardeşlerinizle ilgili yenilikler ve sürprizler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

3 Ekim 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal hayatınızda ilişkinizin gidişatını olumsuz yönlere sürükleyebilecek bazı olaylar yaşanması mümkün. Ağzınızdan çıkacak yanlış bir söz, ya da sevgilinizle ilgili başka birine söylediklerinizin ortaya çıkması ortalığı biraz karıştırabilir. İş hayatınızdaki uzun süreli gerilim yavaş, yavaş mutlu sona doğru yaklaşıyor. Çalışma prensiplerinizhayatının kurallarıyla birebir çakışıyor. Sağlam adımlar atıyorsunuz. Yan harcamalarınızla ilgili önlemler almanız gerekiyor.

3 Ekim 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 03' 08" R
Ay
Yengeç
13° 50' 54" R
Merkür
Akrep
14° 15' 57" R
Venüs
Yay
06° 14' 32" R
Mars
Yengeç
25° 19' 24" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 29" R
Satürn
Balık
13° 10' 17"
Uranüs
Boğa
26° 14' 31"
Neptün
Balık
27° 41' 17"
Plüton
Oğlak
29° 40' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 11"
Lilith
Terazi
12° 48' 08"
True Node
Koç
06° 24' 06"
Son Güncelleme : 23/10/2024 02:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>