Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Somut Adımlar Atıyorsunuz Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Kasım 2023, Perşembe

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, beklentileriniz doğrultusunda hareket ederken daha kontrollü olmanız gerekiyor. Hata yapmamaya özen göstermeniz gereken bir gün.

Etkin adımlar atmak isterken hata yapmamaya çalışın. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun adımlar atmanız gerekiyor. Daha bilinçli olmaya çalışın.

Ufak tefek sorunlar yaşanabilir. Fırsatlar üzerinde etkinlik göstermeniz gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir değişim yapmak isteyebilirsiniz. Büyük kararlar vermekten korksanız da arka planda iyi bir hazırlık yapmak bu korkunuzu azaltacaktır. Yaşananlar, gereken dersleri çıkarmadığınızda tekrar eder. Bir şeyler önünüze yeniden geldiğinde aldığınız ve almadığınız dersleri düşünün.

30 Kasım 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünün enerjisi senin için hareketli ve enerjik olabilir. İçindeki liderlik yeteneklerini ortaya çıkararak başkalarını etkileyebilirsin. Fikirlerini rahatlıkla ifade edebilir ve kendine olan güveninle dikkat çekebilirsin. Ancak, bu enerjiyi kullanırken fazla baskıcı veya kendini beğenmiş olmamaya özen göstermen önemli. İş arkadaşlarına ve sevdiklerine saygı göstermeyi unutma. Ayrıca fiziksel olarak da aktif olmak ve egzersiz yapmak sana iyi gelebilir. Başarılarının tadını çıkararak pozitif enerjini yayabilirsin.

30 Kasım 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olmayan Aslan burcuysanız, artık hayatınıza birini almanız gerektiğini düşünüyorsunuz. Gelen teklifleri hemen reddetmektense size uygun olduğunu düşündüğünüz kişiye bir şans vermeyi deneyeceksiniz. Hobilerinizi mesleğe dönüştürmek isteyebilirsiniz. Çevrenizdeki kişilerin size destek vermesi somut adımlar atmanıza ön ayak oluyor

30 Kasım 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir hedef belirlediğinizde bununla ilgili eksiklerinizin ve ihtiyaçlarınızın da farkında olmalısınız. Bu farkındalığa eriştiğinizde, başkalarının öneri adı altındaki eleştirileri yüzünden olumsuz etkilenmeyeceksiniz. Kendinizi geliştireceğiniz ortamların ve araştırmaların zamanınızı doldurmasına izin verin.

30 Kasım 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendi yaralarınızı sarmak ve geçmişle ilgili konuları bırakmak için yeterince çaba gösterdiniz. Biraz kendiniz dışındaki kişilerin yaşadıklarına hassasiyet göstermek üzere yeni çalışmalar içinde yer alın. Çalışma hayatında başlayan sorumluluklar sizi yorarken, hazırlıklarınızı hızlandırmalı, yeni koşulların getireceği imkanlara göz atmalısınız.

30 Kasım 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda sizden daha hırslı kişileri görerek rakiplerinizden biraz çekinseniz de sağduyunuz ile hak ettiğiniz yere kolaylıkla gelebilirsiniz.

30 Kasım 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün değişime daha çok fırsat vermek senin elinde olacak. Klasik yöntemler olaylara daha hızlı sonuç vermeni engelleyebilir çünkü. Daha yaratıcı düşünmeye önem vermen ilerisi için çok daha rahat hareket etmeni sağlayabilir. Gelişime açık olmak sana farklı kapılar açacak.

30 Kasım 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugün dinlenmek ve düşünmek, yenilik yapmaktan daha iyi sonuçlanabilir. Bir şeyleri yapmaya ara verebilirseniz, bugün bunun avantajından yararlanın. Bu zamanı dinlenme, düşünme ve duygusal yenilenme ihtiyaçlarını araştırmak için kullanın. Düzen ve disipline karşı daha büyük bir sevginiz olsa da gün, daha fazla boş zamanın tadını çıkarmanızı istiyor. Enerjiniz geçici olarak düşebilir ancak biraz yavaşlamak iyi bir fikirdir. Biraz kafanız karışmış olsa da bu, bir durumu farklı açılardan görmenin ve gerekirse planlarınızı ayarlamanın zamanıdır. Bugün çok yüksek beklentilerden kaçının. Açıklığa kavuşturulması gereken bazı şüpheler olabilir ve bu, zorlayamayacağınız ve zorlamamanız gereken bir süreçtir.

30 Kasım 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizin etkisi altında çok fazla kaldığınız için, küçük yanılmalar her zaman mümkün. Özellikle ikili ilişkilerinizi yanlış temeller üzerinde geliştiriyorsunuz. Bazı fikir ayrılıkları nedeniyle tartışmalar yaşayabilirsiniz.

30 Kasım 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bazı şeyleri açıklığa kavuşturmanın tam zamanı. Bu, hem gecikmiş işler hem dearkadaşlarınızla aranızdaki yanlış anlamalar için geçerli. Özgüveniniz başkalarına hoş ve cazip geliyor. Gözlerinizi açın. Eski temaslarınız da size güç verebilir. Enerjinizi sizi keyiflendirecek faaliyetlerde de kullanın. Daha önce belki de motivasyonunuz yoktu, ama şimdi başlamanın tam sırası.

30 Kasım 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün duygusal olarak yalnız hissedebilirsiniz. Evinizle, ailenizle ilgilenebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

30 Kasım 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize karşı sarf ettiğiniz kırıcı sözler, kaprisleriniz ve nazınız sadece sorun ve güvensizlik yaratır. Ortada aleyhinizde hiçbir ciddi durum yok! Son damlanın bardağı taşıracağını unutmayın. Beklediğiniz teklifler konusunda ısrarcı yaklaşımlarınız sizi zor durumda bırakabilir. İdealleriniz konusunda daha fazla ısrar etmek yerine bulunduğunuz şartları güzelleştirmenin yolunu araştırmalısınız. Bazı sürpriz harcamalar sizi çileden çıkartacak gibi. Acılı ve yağlı yiyecekler midenizi ağrıtıyor.

30 Kasım 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 12' 44" R
Ay
Boğa
04° 50' 04" R
Merkür
Başak
19° 34' 12" R
Venüs
Terazi
27° 03' 59" R
Mars
Yengeç
09° 15' 30" R
Jüpiter
İkizler
20° 46' 07"
Satürn
Balık
15° 04' 55"
Uranüs
Boğa
27° 06' 21"
Neptün
Balık
28° 31' 25"
Plüton
Oğlak
29° 44' 55"
Chiron
Koç
22° 16' 20"
Lilith
Terazi
09° 13' 39"
True Node
Koç
06° 37' 33"
Son Güncelleme : 20/09/2024 19:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>