Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Akılcı Çözümler Üretiyorsunuz Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Kasım 2023, Salı

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda ufak tefek belirsizlikler gündeme gelebilir. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızda var olan sıkıntıları tamamen çözüme kavuşturmaya çalışın.

Daha sabırlı ve kontrollü olmaya çalışın. Doğru olduğuna inandığınız adımları atabildiğiniz sürece her şeyin daha da iyiye gitme ihtimali var.

Maddiyatla ilgili bazı sorunlar yaşanabilir. Dengeleri zorlamamanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Korkularınızdan arındığınızda daha parlak fikirler bulduğunuzu göreceksiniz. Bunu bugüne kadar neden yapamadığınızı iyi anlıyorsunuz. Artık bazı şeylerden vazgeçmek eskisi kadar zor olmayacaktır.

28 Kasım 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Aslan burcu olarak yoğun ve hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Enerjiniz yüksek olacak ve etrafınızdaki insanları etkileyeceksiniz. Kendinizi ön plana çıkarmak ve liderlik rolünü üstlenmek isteyebilirsiniz. İçinizdeki yaratıcı ve cesur yanı ortaya çıkarmak için güçlü bir gün olabilir. Kararlarınızı cesaretle alın ve hedeflerinizi gerçekleştirmek için adımlar atın. Ancak, aşırı özgüvene kapılmamaya ve başkalarının fikirlerine saygı göstermeye dikkat edin. İlişkilerinizde sevgi ve tutkuyla hareket etmek size iyi gelecektir. Bugün duygusal olarak da güçlü olmanız mümkün, bu yüzden duygularınızı ifade etmekten çekinmeyin. Kendinize zaman ayırarak dinlenmeye ve keyifli aktivitelere yönelmeye de özen gösterin. Kendinizi ödüllendirmenin ve şımartmanın zamanı geldi! İyi bir gün geçirmenizi dilerim.

28 Kasım 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın çevrenizde ilişkilerinde problemler yaşayanlara sağduyu ile yaklaşıp, akılcı çözümler üretiyorsunuz. Pratik çözümleriniz arkadaşlarınız için büyük önem teşkil ediyor. Yalnız yaşayan Aslan burcuysanız, evinizde küçülmeye gitmek isteyebilirsiniz. Minimalist bir yaşam tarzı benimsiyorsunuz.

28 Kasım 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kayıplar da hayatın bir parçasıdır. Kendinizi her zaman kazanmaya ya da bir şeylerin iyi olmasına alıştırmamalısınız. Her şeye bir sınırlama getirdiğinizde, dengenizi ve denginizi bulmanız kolaylaşacaktır. 

28 Kasım 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatında aldığınız sorumlulukları tamamladığınızda yeni planlar yapabileceksiniz. Sosyal yardım içeren aktiviteler, verimli işler çıkaracağınız konuları ele alabileceksiniz. Gelecekle ilgili yeni düşünceler kazandığınız bu günlerde daha kararlı adımlar atmaya bakın. Sizi zorlayan ailevi sorumlulukların ihmal edilmemesi gereken bir süreçtesiniz.

28 Kasım 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi iyi hissettiğiniz ve bu ışıltınızı dışarıya da göstermek istediğiniz bir dönemden geçebilirsiniz. Duygusal tatminin içten geldiğini keşfedebilirsiniz.

28 Kasım 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün işler senin istediğin gibi gidebilir. Hayatını daha iyi bir dengeye oturtabilirsin. İşleri yoluna koyabilecek ve daha iyi hareket edebilecek bir enerjiye sahip olabilirsin. Bugünün kıymetini iyi bilerek hareket etmelisin.

28 Kasım 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugün size arkadaşlarınıza, hayallerinize, umutlarınıza, dileklerinize özellikle dikkat etmeniz gerektiğini hatırlatabilir. Bazı karışıklıkların olması muhtemel, bu da dramatik değişikliklerden önce beklemeyi akıllıca kılıyor. Nitekim sezginiz size bir şey anlatmaya çalışıyor ve bunu görmezden gelmemelisiniz! Bu aynı zamanda bir arkadaşınızın yardımına koşma zamanı da olabilir. Enerjiler insanların etrafında olmayı, sosyalleşmeyi ve duyguları ifade etmeyi destekler. Kafa karıştırıcı konular kişisel sınırlarla, başkalarının duygularıyla ve mali konularla ilgili olabilir. Anı yaşamaya ve işlerinizi daha sonra halletmeye karar vermek şu anda en mantıklısı. Bazı şeyleri havada ya da yoruma açık bırakmak daha iyi olabilir.

28 Kasım 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün enerjinizin sınırlarını kendiniz çizmelisiniz. Duygularınızı paylaşırken dikkatli olmalı ve çevrenizin sizi etkilemesine izin vermemelisiniz. Zihinsel enerjinizi ve yaratıcılığınızı, çevrenize ispat edebileceğiniz önemli günlerinizden biri.

28 Kasım 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ruhsal ve bedensel açıdan kendinizi daha güçlü hissediyorsunuz. Şimdiye dek hep ertelemiş olduğunuz o zor kararları almak için en uygun zamandasınız. Kendinize bir gün ayırın ve meseleyi tüm artıları ve eksileriyle, son bir kez iyice tartın. Takıldığınız son ayrıntıları da netleştirdikten sonra, kararınızı verin. Verdiğiniz kararın arkasında durun ve bir daha da sorgulamayın. Kararınız doğru olacak.

28 Kasım 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün duygusal olarak yalnız hissedebilirsiniz. Maddi kaynaklar, aile, ev kavramlarıyla ilgili güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

28 Kasım 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda inatçı yapınızı biliyor, fakat kendinizi dizginleyemiyorsunuz. Bugün, olaylara karşı soğukkanlılığınızı kaybetmeyin. Sizi endişelendiren konular hakkında gereğinden fazla düşünüyorsunuz. Bugün üzerinizden kalkacak olan bazı yükler, ileriye yönelik planlarınıza rahatlama sağlayabilir. Harcamalarınızı nasıl kısacağınızı düşünüyorsunuz. Bankadaki küçük birikiminiz bir miktar eksilebilir! Bulaşıcı hastalıklara karşı dikkatli olun.

28 Kasım 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 12' 19" R
Ay
Boğa
04° 43' 53" R
Merkür
Başak
19° 33' 26" R
Venüs
Terazi
27° 03' 29" R
Mars
Yengeç
09° 15' 16" R
Jüpiter
İkizler
20° 46' 05"
Satürn
Balık
15° 04' 57"
Uranüs
Boğa
27° 06' 21"
Neptün
Balık
28° 31' 26"
Plüton
Oğlak
29° 44' 55"
Chiron
Koç
22° 16' 21"
Lilith
Terazi
09° 13' 36"
True Node
Koç
06° 37' 33"
Son Güncelleme : 20/09/2024 19:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>