Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Şüphecisiniz! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Kasım 2023, Pazar

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızdaki yaklaşımlarınızı biraz dengelemeye çalışın. Sabırlı olduğunuz takdirde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağınızı da bilmeniz gerekiyor. Hata yapmamaya çalışmalısınız.

Atacak olduğunuz adımları daha dikkatli atmaya çalışmalısınız. İçinde bulunduğunuz durumlar ne kadar karmaşık olursa olsun, istediğiniz sürece üstesinden gelebileceğinizi de iyi biliyorsunuz.

Maddi karmaşadan olabildiğince uzak durmaya çalışmalısınız. Dengeleri zorlayabilecek herhangi bir durumla karşılaşacak olursanız da üstesinden gelmeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. İnsanların düşüncelerinin sert olduğunu, çözüm getirmediğini düşündüğünüzde kendi çözümünüzü kendiniz bulmalısınız. Profesyonel olun, ne yaptığınızı bilin ve her zaman bir b planı ile ilerleyin.

26 Kasım 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Aslan burcu olarak bugün, kendinizle ilgili önemli bir kararı vermeniz gerekebilir. İçgüdülerinize güvenerek attığınız adımlar size başarı getirebilir. İletişim becerileriniz sayesinde ilişkilerinizdeki sorunları çözebilir ve güçlendirebilirsiniz. Pozitif enerjinizi çevrenize yayarak, etrafınızdaki insanları motive edebilirsiniz. Ayrıca, yaratıcılığınızı kullanacağınız işlerde başarılı olabilirsiniz. Bugün kendinize zaman ayırarak, keyif aldığınız aktivitelere yönelebilir ve stresi azaltabilirsiniz. Sevdiklerinizle keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

26 Kasım 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bu yıl içerisinde tanıştığınız bazı kişilerin söylemleri, farklı arkadaşlık ilişkileri, paylaşımları içinizdeki şüpheyi harekete geçirebilir. Samimiyet ve güven sorgulaması yaparken, bu kez gerektiğinde hayatınızdan çıkarmaktan korkmadığınızı fark edeceksiniz. Sorumluluklarınızın azalmasıyla kendinize daha fazla vakit ayırmaya başlıyorsunuz.

26 Kasım 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizle ilgilenmeniz gerekirken dikkatinizi buraya veremiyor olabilirsiniz. Biraz akışına bırakmanın, ailenizle vakit geçirmenin faydasını görebilirsiniz. Yapmış olmak için yapmakla gerçekten severek ve isteyerek yapmak arasındaki farkı bile bile kendinizi ve ailenizi bir şeyler için zorlamamalısınız.

26 Kasım 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün olaylara bakış açınızı biraz esnetmeye çalışmalısınız kimi zaman yüzleşmeler ve beklenmedik durumlarla karşılaşabilirsiniz.

26 Kasım 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatında bir kırılma noktası var. Bugün bir kırılma noktası yaşarsan ve seni kopma noktasına da sürüyorsa ya kabullenir işe geç ya da mücadele et. Mücadele etmeye değer mi bir düşün. Olumsuz sürprizlerle karşılaştığında cesaret ve sabrı sayesinde zarar görmeden hayatına kaldığı yerden devam edebilirsin. Lütfen kargaşa yaşama. Kontrolsüz enerjileri de etrafından at.

26 Kasım 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yeni insanlarla tanışmaya daha açık olabilirsin. Bu güzel enerjiyi iyi değerlendirmen gerekecek. Daha fazla sosyalleşmen gerekebilir. Biraz harekete geçmen iyi olabilir. Canını sıkan insanlardan uzaklaşıp sana iyi gelen kişilere zaman ayırman gerekecek.

26 Kasım 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, şimdi gerçekleşmesi için daha fazla zamana ihtiyaç duyulan bir şeyi zorlamaya çalışıyorsan biraz hayal kırıklığı yaşayabilirsin. Muhtemelen güvensizlik, suçluluk veya sinirlerden dolayı etkileşimlerinizde veya boş zamanlamalarınızda bir miktar katılık olabilir. Birinin sizin hakkınızda ne hissettiğini veya bağlılığın ne kadar derin olduğunu merak edebilirsiniz. Yaratıcı bir arayış ya da bir ilişki geçici bir çıkmaza girebilir ya da şu anda başa çıkılması gereken bir gerginlik söz konusu olabilir. Sabrınızı toplamayı hedefleyin; işleri beklemek ve hızınızı artırmak artık en mantıklısı.

26 Kasım 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşkta kendi tarzınızı ortaya koymaktan yanasınız. Hiçbir şekilde yönlendirilmekten hoşlanmadığınız için; yaratıcılığınızı, mizacınıza uygun kişilerle paylaşmak isteyeceksiniz. Toplumsal çekiciliğinizin güçlü olduğu bir gün.

26 Kasım 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne kadar cazip gelse de, gereğinden fazlaüstlenmeyin. Onun yerine sizin için önemli meselelere odaklanın. Aksi takdirde bunalabilirsiniz. Yeni bir şeyi ele almaya karar verdiyseniz, açık olun ve başkalarını size yardımcı olmaya davet edin. Enerjinizi bu şekilde odaklarsanız ve doğrudan sizi ilgilendirmeyen sorunların ilginizi dağıtmasına izin vermezseniz başarıya ulaşma olasılığınız daha yüksek olacaktır.

26 Kasım 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Üzerinizdeki anlamsız baskıdan kurtulmanın yollarını arayacaksınız. Bencillik ortaya koyacağınız noktalar var ve bu da yanlış anlaşılmanıza neden olabilir. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun adımlar atabildiğiniz takdirde her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamalısınız. Sınırların bilincinde olmanız gereken bir gündesiniz.

26 Kasım 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızın geleceğiyle ilgili taşıdığınız endişeler ve şüpheler üzerinde çok duruyorsunuz. Konuları bu kadar abartmayın. Birbirinize duyduğunuz sevgi ve güven, her güçlüğü, endişeyi yok edecek kadar kuvvetli. İş hayatınız biraz yorucu, ama mutlu bir ortam içinde olduğunuz için buna çok aldırmıyorsunuz. Fedakarca çalışmalarınızın karşılığını alabilmeniz için, biraz daha istekli olmanız gerekiyor. Harcamalarınızda tasarruf yaparak bütçenizi dengeleyebilirsiniz.

26 Kasım 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 12' 44" R
Ay
Boğa
04° 50' 04" R
Merkür
Başak
19° 34' 12" R
Venüs
Terazi
27° 03' 59" R
Mars
Yengeç
09° 15' 30" R
Jüpiter
İkizler
20° 46' 07"
Satürn
Balık
15° 04' 55"
Uranüs
Boğa
27° 06' 21"
Neptün
Balık
28° 31' 25"
Plüton
Oğlak
29° 44' 55"
Chiron
Koç
22° 16' 20"
Lilith
Terazi
09° 13' 39"
True Node
Koç
06° 37' 33"
Son Güncelleme : 20/09/2024 19:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>