Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Fırsatlar Karşınıza Çıkıyor Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ekim 2023, Çarşamba

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 90%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda her şey daha iyiye gidebilir. İçsel sorunları ve sıkıntıları çözüme kavuşturmak için biraz daha beklemede kalmalısınız. Ufak tefek sorunları da çözüme kavuşturacaksınız.

Çabalarınızın karşılığını alacaksınız ancak bunun için biraz daha beklemede kalmalısınız. Beklenmedik sorunlar karşısında daha dik durmanız gerekiyor.

Maddiyatla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Fırsatları değerlendirmek için biraz daha beklemede kalmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafınızdaki insanların yaklaşımları ve konuşma tarzları canınızı biraz olsun sıkabilir. Dengeler ne kadar karmaşık olsa da üstesinden gelebilirsiniz. Kendinizi geri plana atma arzunuz sizin açınızdan daha iyi olabilir. Güzel gelişmelerle karşılaşacaksınız ancak bunun için beklemede kalmanız daha iyi olabilir.

4 Ekim 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları, bugünhayatında kazançlı fırsatlarla karşılaşabilirsin. Yaratıcılığını kullanarak projelerine odaklanmalı ve potansiyelini göstermelisin. Ayrıca, ailevi konulara daha fazla zaman ayırmalı ve sevdiklerinle iletişimi güçlendirmelisin.

4 Ekim 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan bir Aslan burcuysanız, son zamanlarda ilişkinizde gerginlikler yaşanıyorsa, bugün bu konuları açıklığa kavuşturma fırsatı yakalayabilirsiniz. Açık iletişim kurmak ve empati göstermek, ilişkinizi daha sağlam temellere oturtmanıza yardımcı olacaktır. Maddi konularda, beklenmedik fırsatlar karşınıza çıkabilir. Parasal konularda ani kararlar vermeden önce iyice düşünmeli ve uzun vadeli etkilerini değerlendirmelisiniz.

4 Ekim 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bankalarla ilgili işlemlerinizi tamamlarken dikkatli olmalısınız. Kesin bir şekilde elde etmediğiniz hiçbir geliri hesaplarınıza karıştırmayın. Bu bilgiyi, birini gerçekten yanınızda görüp görmediğiniz konusunda da kullanmanız üzülmenizi engelleyecektir.

4 Ekim 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde geleceğe yönelik konularda yeniden harekete geçmek isteyebilirsiniz. Aynıçevresinde olduğunuz kişilerden fikir alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konulara başkalarıyla çalışabilirsiniz. İlerleyen saatlerde yoğunluğunuz artabilir. Elinizde olmayan nedenlerden işlerinizde engeller çıkabilir.

4 Ekim 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gerek aşk hayatınızda karar almaktan kaçının gerekse arkadaşlarınız arasında olabilecek bir probleme dahil olup taraf tutmaktan kaçının.

4 Ekim 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni bir organizasyon içinde bulunmak senin için yeni fırsatların ortaya çıkmasına sebep olacak. Hayatının genelinde gerçekleşecek yeniliklere hazırlıklı olmalısın. Bu fırsatları değerlendirmek seni aynı zamanda heyecanlandıracak.

4 Ekim 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan bu, arkadaş bulmak veya ilham almak için iyi bir zaman. Denemek veya çeşitlendirmek için genel olarak iyi bir yerdesiniz. Gün odaklanmayı kolaylaştırır ve bu da size büyük fayda sağlar. İlginç fikirler veya planlar bulmakla oldukça meşgul olabilirsiniz. Öncelikleriniz daha net ve geleceğinizi güvence altına almanıza yardımcı olacak faaliyetlere ve projelere enerji harcamak için özellikle motive olabilirsiniz. Bugün uzun vadeli kazançlarla ilgileniyorsunuz! Bir durumun özüne inme konusunda inanılmaz derecede keskin ve becerikli olduğunuzdan finansal, ticari ve diğer pratik konular gelişebilir. Bu konular hakkında daha derinlemesine düşünmek değerli stratejilere ve iç görülere yol açabilir. İş yükünü azaltmak büyümenin ve gelişmenin en iyi yolu olabilir.

4 Ekim 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Planlı bir şekilde davrandığınız zaman, olaylar kendiliğinden rayına oturuyor. Bugün, olaylara belli bir felsefeyle yaklaşarak, enerjinizi dengeleyeceksiniz. Başlatacağınız çalışmalara bireysel yapmak isteyebilirsiniz.

4 Ekim 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal hayatınızda tam bir uçarı kelebek olduğunuzdan, son dönemde çevrenizdeki bazı kişileri ihmal ettiniz. Şimdi bu ilişkilerinizi yeniden yoluna koymanın ve onlarla görüşmenin tam zamanı. Aile içinde veya arkadaşlar arasındaki bir anlaşmazlığı kesin olarak tümüyle çözüme kavuşturma şansınız epey yüksek. Uzlaşma ve birliğin ön plana çıktığı önemli bir dönem yaşayacaksınız. İleride zor zamanlarda bunun insanlar üzerinde yumuşatıcı bir etkisi olabilir.

4 Ekim 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Harcamalarınız artabilir. Şahane bir gün geçirmenizi dilerim.

4 Ekim 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal hayatınızda ilişkinizin gidişatını olumsuz yönlere sürükleyebilecek bazı olaylar yaşanması mümkün. Ağzınızdan çıkacak yanlış bir söz, ya da sevgilinizle ilgili başka birine söylediklerinizin ortaya çıkması ortalığı biraz karıştırabilir. İş hayatınızdaki uzun süreli gerilim yavaş, yavaş mutlu sona doğru yaklaşıyor. Çalışma prensiplerinizhayatının kurallarıyla birebir çakışıyor. Sağlam adımlar atıyorsunuz. Yan harcamalarınızla ilgili önlemler almanız gerekiyor.

4 Ekim 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 01' 11" R
Ay
Boğa
16° 58' 54" R
Merkür
Başak
21° 06' 20" R
Venüs
Terazi
28° 04' 26" R
Mars
Yengeç
09° 43' 13" R
Jüpiter
İkizler
20° 49' 02"
Satürn
Balık
15° 01' 17"
Uranüs
Boğa
27° 05' 34"
Neptün
Balık
28° 30' 03"
Plüton
Oğlak
29° 44' 26"
Chiron
Koç
22° 14' 19"
Lilith
Terazi
09° 19' 09"
True Node
Koç
06° 38' 07"
Son Güncelleme : 21/09/2024 15:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>