Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Cesaret Gösteriyorsunuz Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ekim 2023, Pazar

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 80%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik bazı sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Koşullara uygun adımlar atmanın her açıdan belirleyici ve önemli olabileceğini de unutmamanız gerekmekte. Hislerinizi belli etmekten kaçınmayın.

Beklenmedik bazı adımlar atabilirsiniz. Mesleki olarak toparlanmalı ve sizden istenenlere olumlu anlamda cevap vermeye çalışmalısınız. Koşullara uygun adımlar atmanız gereken bir gün.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda ufak tefek sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Olumsuzlukları tamamen ortadan kaldırmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşamın keyifli yanlarından daha fazla yararlanmaya başlayacaksınız. Enerjinizdeki yoğunluk sayesinde her şeyi yakından takip etme şansınız var. Nedenler üzerinde etkinlik gösterebildiğiniz sürece sorun yaşamayacaksınız. Her şeyin iyiye gitmesi için biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu da unutmamalısınız.

1 Ekim 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları, bugün, kişisel bakımınıza özen gösterme fırsatını yakalayabilirsiniz. Kendinizi şımartın, güzellik rutininizi güncelleyin veya sağlığınıza dikkat edin. Kendinizi iyi hissetmek için önemlidir.

1 Ekim 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinizi ifade etme konusunda yeni yollar deneyeceksiniz. İçinizi tedirgin eden konuları çözümleme cesareti göstermeniz, uzun vadede kazanımlar elde etmenize vesile olabilir. Evlenme kararı alan bir Aslan burcuysanız, ailenizdeki bazı bireylerin kararlarınızda tam anlamıyla yanınızda olmadıklarını düşünebilirsiniz.

1 Ekim 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünü bir mola ve hazırlık günü haline getirebilirsiniz. Bir şeylerin yeniden başladığını hissetmek sıkı bir hazırlıkla gerçeğe dönüşebilir. Sizi bugüne kadar bu gerçekten neyin uzaklaştırdığını gördüğünüzde, bakışlarınızı kaçırmayın.

1 Ekim 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Özellikle dikkat çekebileceğiniz bir gündesiniz düşüncelerinizi tutarlı ve kararlı bir şekilde ortaya koyabilirsiniz.

1 Ekim 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar duygusal yönden içe kapanıklık gösterebilirsiniz. Bunu yapmak yerine kendinizi huzurlu hissetmek için neler yapmanız gerektiğini sorgulamalısınız.

1 Ekim 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendi başına zaman geçirmek senin için önemli olacak. İnsanlardan uzaklaşmak, seni rahatsız etmelerini de engelleyecek. Kendini dinlemek için uzaklara gitmeyi düşünmek isteyebilirsin. Belki başka yerlere yerleşmek iyi bir seçenek olabilir.

1 Ekim 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızda işler çok yavaşlıyor ve yapılacaklar listeniz hafiflemeye başlıyor. Bu iyi bir haber! Çok geçmeden nihayet özlemini duyduğunuz o molaya kavuşacaksınız. Bu, yeni bir hobiyi araştırmak, bir tatile çıkmak veya yeni bir yatırım fırsatına daha yakından bakmak için mükemmel bir zaman olabilir. Bu herhangi bir konuda ilerlemek için doğru bir gün değil ama yeni bir şeye başlamak için harika bir zaman. Kendinizi "anlamıyor" gibi görünen arkadaşlarınız ve aile üyelerinizle tartışırken bulursanız akıllı olun ve kendinizi bir süreliğine onlardan uzaklaştırın. Bazı insanlar inkar edemeyecekleri gerçeklerle karşı karşıya kaldıklarında bile inanılmaz derecede inatçı olabilirler.

1 Ekim 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs, burcunuzda bulunuyor. İkili ilişkilerinizde bir türlü istediğiniz performansı yakalayamadığınızı zannederek, huzursuzluk çekebilirsiniz. Oysa, biraz daha esnek olmalı ve kendinizi denetlemekten vazgeçmelisiniz.

1 Ekim 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve sosyal becerileriniz her zamankinden daha güçlü. Bunu kullanarak olayları kontrol altına almalısınız. Hem işyerinde hem dışarıda başarı sizi bekliyor olacak. Özel hayatınızda samimi ve sıcak davranışlarınız birçok avantaj sağlayacak. Çevrenizdekiler bundan büyük mutluluk duyarak size sevgi dolu davranışlarda bulunacak. Siz de onlara duyduğunuz sevgiyi gösterebilirsiniz.

1 Ekim 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün iş, kariyer hayatınız ön plana çıkabilir. Ani harcamalar yapabilirsiniz. Şahane bir gün geçirmenizi dilerim.

1 Ekim 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çocuk saflığında ve temizliğinde, tamamıyla çıkarsız ve iyi niyetle bezenmiş bir ilişki ya da yakınlığı yaşıyorsunuz. Yaşamda basit şeylerin, aslında büyük mutluluk kaynağı olabileceğini deneyimleyeceksiniz. İş yerinde rekabet ortamları oluştu. Çıkarlarınızı savunmak durumunda kalacağınız yarışlar yaşayabilirsiniz. Girişim konularında çekimserliği bir kenara atma zamanı. Bir para alışveriş işinizde zararlı çıktığınızı fark edeceksiniz. Zararınızı kapatmanız zor gibi!

1 Ekim 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 05' 40" R
Ay
Boğa
18° 05' 32" R
Merkür
Başak
21° 14' 51" R
Venüs
Terazi
28° 10' 01" R
Mars
Yengeç
09° 45' 46" R
Jüpiter
İkizler
20° 49' 18"
Satürn
Balık
15° 00' 57"
Uranüs
Boğa
27° 05' 29"
Neptün
Balık
28° 29' 55"
Plüton
Oğlak
29° 44' 24"
Chiron
Koç
22° 14' 07"
Lilith
Terazi
09° 19' 39"
True Node
Koç
06° 38' 10"
Son Güncelleme : 21/09/2024 17:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>