Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Pratik Zekânız Ön Planda Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Eylül 2023, Cuma

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 80%

Venüs bugün burcunuza geçiş yapıyor. Bu yerleşim, önümüzdeki birkaç hafta boyunca ruhunuza romantizm ve sıcaklık getirerek size kendinizi sevmenin, eğlencenin ve yaratıcılığın önemini hatırlatacak.

İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atmaya çalışmalısınız. Mesleki olarak kendinizi toparlamanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Amacınız başarılı olmak ise, ona göre adımlar atmaya çalışın.

Maddiyatla ilgili ufak tefek sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Doğru harcamalar ile birlikte her şeyin istediğiniz gibi olma ihtimali de bulunuyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Doğayla vakit geçirmek, gitmediğiniz yerlere gitmek, hayatı yaşamakla ilgili kararlarınızı güncellemek adına adım atabilirsiniz. Bundan sonra hayatınızda ertelenen bir şey olmaması için aklınızla bir anlaşmaya varabilirsiniz. Size gelmesini beklemediğiniz her şey için şansınız daha yüksek olacaktır.

29 Eylül 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları, bugünhayatınızda farklı fırsatlarla karşılaşabilir ve başarıya ulaşabilirsiniz. Kendinizi ifade etmek için güçlü bir arzu hissedebilirsiniz. Duygusal anlamda ise, partnerinizle iletişiminizi güçlendirmeniz önemli olabilir.

29 Eylül 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eleştirel yanınızın yüksek olması her işinizi kusursuz yapmanızı sağlıyor. Karşınıza çıkan sorunları pratik zekânız sayesinde hızlıca çözüyorsunuz. Arkadaşlıklarınızı gözden geçirmeye başlıyorsunuz. Sizi olumsuz etkileyen arkadaşlarınızla aranıza mesafe koyabilirsiniz. Evli Aslan burcuysanız, eşinizle çıkacağınız tatil aranızdaki sorunların çözülmesini sağlayacak.

29 Eylül 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Elinizden gelenin en iyisini yapma gayretiniz size farklı kapılar açabilir. Maddi konulardaki rahatlığınızın sürmesi için çizdiğiniz rotanın dışına çıkmanız gerektiğinde bundan kaçış yolları aramayın. Yaşantınıza etki edecek en iyi sonucu ummadığınız ancak ihtimal verdiğiniz noktalarda bulabilirsiniz.

29 Eylül 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün akışa kendinizi bırakmak isteyebilirsiniz. Özgürleşme isteği içinde yeni projelere atılabilir. Alternatif konularda eğitim alabilirsiniz. İnandığınız düşüncelerinizi etrafınızdakilerle paylaşmak için kendinizi hevesli hissedeceğiniz zamanlar var. Yabacılarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde ufak tefek kazalar yaşanabilir.

29 Eylül 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyalleştiğiniz ve sosyal platformlarda da dikkat çekeceğiniz bir gündesiniz. Özellikle işinizle gündeme gelebilir ve insanların taktirini kazandığınızı duyabilirsiniz.

29 Eylül 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Pratikliğe ve mantığa sığınmakla övünen birisi olsan da bugün içinden çok daha farklı bir Aslan çıkabilir. İç sesine daha fazla güvenmen gerektiğini görebilirsin. Bazı konular mantığına ters gelse de içinden geldiği gibi davranmak sana kendini çok daha iyi hissettirebilir.

29 Eylül 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugün farkındalıklar ve aydınlanmalar mümkün. Şimdi, özellikle kişisel hayatınıza yoğun bir şekilde odaklanıyorsanız, ilgi alanlarınızı ve deneyimlerinizi genişletmeye yönelik bir çağrı olabilir. Bugün, sizi daha canlı faaliyetlere ve ilgi alanlarına olan ihtiyaç konusunda uyandırabilir. Bu, ruhunuzu ve zihninizi besleyen uğraşlarla hayatınızı tamamlamaya yönelik bir dürtüdür! Zihniniz, perspektif veya manzara değişikliği ve rutinden kopma ihtiyacına işaret ediyor. Ayak işlerine, evrak işlerine ve öğrenmeye odaklanmanız son zamanlarda hayatınıza hakim oldu, ancak bugün size ruhunuzu beslemenizi veya yeni bir şeyler öğrenmenizi hatırlatıyor. Şimdi sizi yeni bir yola yönlendiren veya eski bir ilgiyi yeniden canlandırmaya motive eden ani duygularla karşılaşabilirsiniz.

29 Eylül 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güzellik ve aşk gezegeni Venüs, size duygusallık ve sevdiklerinize düşkünlük veriyor. Bugün yollarla ilgili planlarınız var ve iletişime önem vereceksiniz. Ani öfkelerden uzak kalın... İsteklerinize bir şekilde ulaşabileceksiniz.

29 Eylül 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda her şey her zamankinden çok daha kolay geliyor, yaptığınız işlerden gerçekten keyif alıyorsunuz. Bunun yaparken arkanızdan karizmatik bir iz de bırakıyorsunuz. Tanıdığınız kişiler gelip sırlarını veya gizli fikirlerini sizinle paylaşırlarsa şaşırmayın. Kibirli davranmayın – farklı projelere gerçekten de katılın, bunlar kendi planlarınız için de esin kaynağı olabilir.

29 Eylül 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; yurt dışı, eğitim, seyahat, finans, ödemelerle ilgili süreçlerin tamamlanması gerçekleşiyor olacak. Kariyer hayatınızda veya kadersel olarak ani beklenmedik durumlar, harcamalar, aksilikler kendini gösterebilir.

29 Eylül 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızla ilgili vermeniz gereken kararda, her tür duygusallıktan arınıp mantıklı davranmanız gerekiyor. Uzun bir erteleme dönemi, en azından kalıcı dostluğu sağlayabileceği gibi, her şeyi sil baştan da yapabilir. Çalışma azminiz oldukça yüksek. Yine de yaratıcılığınızı ortaya koyamadığınıza inanıyorsunuz. Birtakım taleplerden kaçınmanız gerekiyor. İstediğiniz yetkilerin sizi daha başarılı kılacağını anlatabilmelisiniz. Bütçenizdeki açığı kapatmak için, irili ufaklı bütün harcamaları asgariye indirmeniz gerekiyor.

29 Eylül 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 06' 04" R
Ay
Boğa
18° 11' 35" R
Merkür
Başak
21° 15' 38" R
Venüs
Terazi
28° 10' 32" R
Mars
Yengeç
09° 46' 00" R
Jüpiter
İkizler
20° 49' 20"
Satürn
Balık
15° 00' 55"
Uranüs
Boğa
27° 05' 29"
Neptün
Balık
28° 29' 54"
Plüton
Oğlak
29° 44' 23"
Chiron
Koç
22° 14' 06"
Lilith
Terazi
09° 19' 42"
True Node
Koç
06° 38' 10"
Son Güncelleme : 21/09/2024 17:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>