Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
İş İle İlgili Haberler Alıyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Temmuz 2024, Perşembe

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 100%

Kendinizi toparlama şansına sahipsiniz. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları tamamen ortadan kaldırmaya başlıyorsunuz.

Ufak tefek sorunlarla karşı karşıya kalacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var. Enerjiniz yüksek ve bundan en iyi şekilde yarar sağlamaya çalışın.

Maddi anlamda biraz daha kontrollü olmanız gerekiyor. Amaçlarınıza uygun hareket etmeniz sizin açınızdan daha doğru olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınıza neyin ya da kimin hükmettiği önemlidir. Bugün iplerin sizin elinizde olduğunu düşündüğünüz bazı konularda, başkalarının ya da çevresel faktörlerin etkisinde olduğunuzu fark edebilirsiniz. Kendinizi yenilmiş gibi hissetmek yerine bu faktörler sayesinde neler başardığınızı, onlar olmadan da neler yapabileceğinizi düşünmelisiniz.

4 Temmuz 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinizi ifade etme ihtiyacınız artabilir. Başkalarıyla olan iletişiminizde daha enerjik ve kendinden emin olacaksınız. Kendinize olan güveniniz sizi başarıya götürecek. Kendinizi ödüllendirmeyi unutmayın ve hayatınızda küçük zevklere de zaman ayırın. Aşk hayatınızda da tutkulu ve romantik bir gün sizi bekliyor olabilir. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

4 Temmuz 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evlilik hazırlığı içerisinde olan bir Aslan burcuysan, gergin günlerden geçiyor olabilirsin. Bu durumun normal olduğunu kabul edip sakince hareket etmelisin. Uzun süredir çalışmayan bir Aslan burcuysan,aramaya karar verebilirsin. Ailenle daha fazla iç içe olmak isteyeceksin. Yüksek-lisans, kişisel-mesleki eğitimlere odaklanabilirsin.

4 Temmuz 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dönüşümler ve değişimler gündemde olabilir. Ütopik gelen konular, bunlarla ilgilenmediğiniz için öyle hissettirebilir Bugün korkularınızla yüzleşmek ve sizi geride tutan şeylerden kurtulmak için bir fırsat edinin. Gerçekte ne istediğinizi, neyi hayal ettiğinizi ve özlediğinizi bilmek sizin hakkınızdır.

4 Temmuz 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek ümitlerinizle ilgili yeni planlamalar yapacağınız bir gündesiniz. Bugün sosyal konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Sorumluluklarınızla ilgili değişiklikler olabilir. Sevdiğiniz şeylerle ilgili başkalarından destek alabilirsiniz. Bazı işlerinizde alternatif planlar uygulamanız gerekebilir. Kişisel konularınızda daha baskın davranabilirsiniz.

4 Temmuz 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda beklentileriniz karşılanacak. Uzmanlık alanınızda kendinizi kanıtlama fırsatı yakalayabileceksiniz ve gücünüzü gösterebileceksiniz.

4 Temmuz 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendini toplamak ve daha önceden yaptıklarının hesabını tutmak sana daha iyi gelebilir. Hayatını bir düzene koymak ve ileride atacağın adımları hesaplamak gününün daha rahat geçmesini sağlayabilir.

4 Temmuz 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün erken saatlerde planlarınızda bazı engellerle karşılaşabilirsiniz. Bir şeyi çok fazla zorlamayarak kendinize karşı nazik olmak iyi bir fikir olabilir. İletişimlerinizde kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Çatışmalar, ilerlemenizi engelleyen gizli güçlere dair fikir verebilir. Gün ilerledikçe duygusal anlayışınız artar ve başkalarıyla daha iyi bağlantı kurabilirsiniz. Samimi ve özel konular olumlu bir odakta. Kendi ihtiyaçlarınız ve arzularınızla daha derin bir temas kurmak için iyi bir zaman.

4 Temmuz 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Son günlerde duygusal gerilimlere neden olacak olayları ortadan kaldırmalısınız. Kısa bir tatil yaparak enerjinizi güçlendirebilirsiniz. Kendinize fırsat yaratmalısınız. Duygularınızla ilgili yoğunluğunuza dur diyemiyorsunuz.

4 Temmuz 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başkalarının ihtiyaçlarına öncelik verdiğinizden, bugün takım ruhu içinde olduğunuz açıkça ortada. İş arkadaşlarınız da bunu fark edecek. Bu şekilde devam ederseniz çevrenizde itici güç olarak tanınacaksınız. Ailenizi de ihmal etmeyin; şimdi ihtilafları çözmenin tam zamanı. Çözüme giden yolu açmak sizin için kolay olacak. Aile bağlantılarınız sağlığınız açısından da faydalı olabilir, çünkü kendinizi iyi hissetmediğiniz zamanlarda ailenin verdiği güven ve geleneksel tedaviler hem çok işe yarayacak, hem hoşunuza gidecektir.

4 Temmuz 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün sosyal çevrenizle, arkadaşlarınızla güzel, keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Gününüz harika geçsin.

4 Temmuz 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevrenizi sorgulamak için uygun bir gün değil. Duygularınızı onlara anlatmak için göstereceğiniz çaba, yanlış anlaşılabilir. Bugün yapacağınız en güzel şey, kendinizi göstereceğiniz özle ilgi olmalıdır. Dinlenmeye ihtiyacınız var.

4 Temmuz 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 26' 19" R
Ay
Koç
23° 00' 07" R
Merkür
Başak
18° 06' 04" R
Venüs
Terazi
26° 06' 05" R
Mars
Yengeç
08° 48' 50" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 12"
Satürn
Balık
15° 08' 25"
Uranüs
Boğa
27° 07' 05"
Neptün
Balık
28° 32' 44"
Plüton
Oğlak
29° 45' 23"
Chiron
Koç
22° 18' 16"
Lilith
Terazi
09° 08' 24"
True Node
Koç
06° 37' 06"
Son Güncelleme : 20/09/2024 00:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>