Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Umutlusunuz! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ekim 2023, Cuma

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı ifade ederken hata yapmaktan kaçının. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atmak için biraz daha zamana ihtiyacınız var.

Başarı olarak adlandırdığınız noktaya ulaşmakta zorlanmayacaksınız. Koşullar üzerinde etkinlik gösterme şansınız var ancak bunun için zamana ihtiyacınız var.

Fırsatları değerlendirme konusunda sorun yaşanmayacak. Çabalarınızın karşılığını alacaksınız ancak bunun için zamana ihtiyacınız olduğunu da unutmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İkili ilişkiler konusunda kendinizi daha enerjik hissedeceksiniz. Etkin adımlar atmak için gerekli olan her şeye sahipsiniz. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmanız gerekmekte. Güzel gelişmelerle karşılaşabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

6 Ekim 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları, bugünortamında yaratıcılığınızı ve liderlik yeteneklerinizi kullanabilirsiniz. Kendinizi ifade etmek için doğru bir gün olacak.

5 Ekim 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir süredir ilişkinize dair derin şüphelere kapıldıysanız, sevgilinizin yapacağı sürprizle soru işaretlerini bir kenara atabilirsiniz. Son birkaç ay içerisinde ilişkisini sonlandıranlardansanız, pişmanlık duygusuna yer vermek istemeyeceksiniz. Hayatın çok daha farklı fırsatlar çıkaracağına, çok daha güzel anlar yaşayacağınıza inancınız artacak. Mide problemi yaşayan bir Aslan burcuysanız, asitli içecek tüketiminize dikkat etmeniz gereken bir gün!

6 Ekim 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Doğayla vakit geçirmek, gitmediğiniz yerlere gitmek, hayatı yaşamakla ilgili kararlarınızı güncellemek adına adım atabilirsiniz. Bundan sonra hayatınızda ertelenen bir şey olmaması için aklınızla bir anlaşmaya varabilirsiniz. Size gelmesini beklemediğiniz her şey için şansınız daha yüksek olacaktır.

6 Ekim 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde gizli kalmış koşullar sizin dengenizi biraz bozabilir. Bazı olayları kabullenmek sizi rahatlatabilir. Sorumlu olduğunuz konularda fikrinizi savunmak için acele edebilirsiniz. Gün içinde sakin kalmaya özen gösterin. Sorumlu olduğunuz konularda çaba sarf edebilirsiniz. Sevdiğiniz konularda eğitim alabilirsiniz.

6 Ekim 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gözünüzden hiçbir detayın kaçmayacağı bugünlerdeyerinizde adalet arayışı içerisinde olabilirsiniz. Rüyalarınızda çok gerçekçi rehberlik mesajları alabilirsiniz.

6 Ekim 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hedeflerine giden yolda tempoyu artırmak isteyeceksin. Hızını artırmak, isteklerine ulaşmanı kolaylaştıracak. Sevdiğin insanların desteği sayesinde karşılaşacağın zorlukları aşmak her zamankinden daha kolay olacak.

6 Ekim 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün başkalarını kitap gibi okuyabilirsiniz. Bir zamanlar onların gerçek duygularının belirsiz akıntıları olan şeyler, sizin için bariz ve açık hale gelecektir. İnsanları neyin motive ettiğine dair bu iç görü sizin için son derece faydalıdır, özellikle de bir müzakere üzerinde çalışıyorsanız. İstediğinizi elde etmek için tam olarak ne söylemeniz gerektiğini bileceksiniz ama kendinizi suçlu hissetmeyin. Bu bir çeşit manipülasyon değil. Herkes için kazançlı bir durum yaratacaksınız. Bir arkadaşınızın veya aile üyenizin değerli duygularını incitmek istemediğiniz için kolay bir yolu seçme fikri cazip gelebilir ama bu bir hata olur. Bazen sevdiğiniz insanlardan bile soğuk, acı gerçeklerle yüzleşmelerini talep etmelisiniz.

6 Ekim 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Üstün nitelikli kişilerden hoşlanıyorsunuz ve bugün görüştüğünüz kişilerin farklı yönleri dikkatinizi çekecek. Yakın dostlarınızla yapacağınız telefon konuşmaları sayesinde, enerjiniz daha da olumlu etkilenecek.

6 Ekim 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başka insanların size herhangi bir engel çıkarma ihtimali düşük. Hızla ve kolayca yeni insanlarla tanışacaksınız. Bilinçli davranırsanız, tatmin edici arkadaşlıklar gelişebilir ve uzun süre devam edebilir. Bugün çözemeyeceğiniz hiçbir sorun yok gibi görünüyor. Keyfiniz ve iyimserliğiniz sayesinde geleceğe güvenle bakabileceksiniz. Tek yapmanız gereken, günlük hayatın stresini arkanızda bırakmak.

6 Ekim 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün duygusal ifadelerde zorluk yaşayabilirsiniz, ancak hayatınızdaki düzenlemeler için yeni adımlar atabilirsiniz. Harika bir gün geçirmenizi dilerim.

6 Ekim 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınıza güneş doğmak üzere. Bunun farkındasınız, ama bazı anlaşılır çekinceleriniz var. Bazen duyguları, hayatın birçok engellemesine karşın, her şeyin önüne almak gerekebilir. Belki başkaları yüzünden belki de kendi yetersizliklerinizi ve sınırlarınızı kabul etmekte zorlandığınız için, sizi sabırlı olmaya zorlayan mesleki bir sürecin içinde bulunuyorsunuz. Yeni bakış açıları geliştirmek, belki de geçici bir süre için bile olsa, kontrolü ve inisiyatifi bırakmanız gerekebilir.

6 Ekim 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 01' 11" R
Ay
Boğa
16° 58' 54" R
Merkür
Başak
21° 06' 20" R
Venüs
Terazi
28° 04' 26" R
Mars
Yengeç
09° 43' 13" R
Jüpiter
İkizler
20° 49' 02"
Satürn
Balık
15° 01' 17"
Uranüs
Boğa
27° 05' 34"
Neptün
Balık
28° 30' 03"
Plüton
Oğlak
29° 44' 26"
Chiron
Koç
22° 14' 19"
Lilith
Terazi
09° 19' 09"
True Node
Koç
06° 38' 07"
Son Güncelleme : 21/09/2024 15:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>