Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Kendini Sınırlıyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Mayıs 2024, Salı

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 100%

Bugün, duygularınızı ifade ederken daha sabırlı ve kontrollü olmanız gerekiyor. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız takdirde her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmayın. Hata yapmamanız gereken bir gün.

Beklenmedik gelişmelerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Her türlü sorunu ve sıkıntıyı geride bırakmak için biraz daha zamana ihtiyacınız var.

Maddi destek beklentilerinizin tam olarak karşılık bulamama ihtimali var. Kendinizi köşeye sıkışmış hissedebileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Herkesin fikrine saygı duymakla bu fikirleri ciddiye alıp bunlara göre hareket etmek farklıdır. Kendinizi etkisi altında hissettiğiniz bir durumun başarınıza, mutluluğunuza, konumunuza katkısının olmayacağını unutmamalısınız. İyi yönde olan ve sizi pişman etmeyen hamlelerinizi devam ettirmelisiniz.

7 Mayıs 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, Aslan burcu için ilişkilerinizde daha fazla esneklik ve hoşgörü sergilemeniz gerekebilir. Karşınızdakilere daha anlayışlı ve sabırlı yaklaşarak iletişimi güçlendirebilirsiniz. Ayrıca, bugün içsel gücünüzü keşfetmek için zaman ayırabilir ve kendinize olan güveninizi artırabilirsiniz. Sevdiklerinizle kaliteli vakit geçirmeye çalışın, duygusal bağlarınızı güçlendirecek aktivitelere yönelebilirsiniz.

7 Mayıs 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çocukları olan bir Aslan burcuysan,hayatının yoğunluğundan çocuklarına yeterince vakit ayırmadığını fark edebilirsin. Onlarla akşam sinemaya götürerek birlikte vakit geçirmek isteyebilirsin. Son zamanda kredi kartından fazla harcama yapmak seni zora sokabilir. Paranı daha dengeli kullanmak isteyeceksin. Lüks harcamalarına uzun süre ara veriyorsun.

7 Mayıs 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni mücadelelere ve hedeflere girişebilirsiniz. Motivasyonunuz artacak, eğitim hayatınızda ve sosyal ortamlarda hareketlilik yaşanabilir. Kontrollü ve ölçülü hareket edin, tartışmalardan ve gergin ortamlardan kaçının.

7 Mayıs 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınız ve işinizle ilgili şöhretiniz bugün en önemli gündem maddeniz. Kariyerinizin yükseltmek ve bilinirliliğinizi arttırmak isteyeceksiniz. Özellikle toplum önünde olmanızı sağlayacak konulara ve görüşmelere öncelik verebilirsiniz. Risk almaya hazır hissedebilirsiniz. Ancak bu atılımlarınızı gerçekleştirirken maddi konuları da gözden kaçırmayın.

7 Mayıs 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızda bazı konuların size verim ve doygunluk verdiğini görebilirsiniz. Keyfinizi arttıracak haberleri de yollarda almanızın mümkün olduğunu unutmayın.

7 Mayıs 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kafanı toplamak, dinlenmek ve yeni kararlar almak senin için önemli olacak. Özellikle parasal konulara odaklanabileceğin bir gündesin. Daha fazla para harcamak isteği ile bazı yeni kararlar alabilirsin.

7 Mayıs 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugün duygularınızı ifade etmenin veya enerjinizi tatmin edici faaliyetlere kanalize etmenin yollarını oldukça kolay buluyorsunuz. Bugün her zamanki sınırlarınızın veya rutinlerinizin ötesine geçmeye teşvik ediyor. Günlük aktivitelere fazla kapılmış olabileceğiniz için ruhunuzu beslemenin yollarını düşünmenin zamanı geldi! Bugün ilerleyen saatlerde, yakın zamandaki finansal veya ilişki kararlarınızın ağırlığını hissedebilirsiniz. Değişiklik yapıp yapmamak veya tanıdık kalıplara bağlı kalmak artık bir sorun olabilir. Sağlıklı bir denge bulacaksınız ancak oraya varmadan önce ayrıntılar üzerinde biraz kafa yormanız gerekebilir.

7 Mayıs 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevgili aslanlar, kariyer yaşamınızda üstleriniz tarafından onaylanma ihtiyacınız istediğiniz şekilde tatmin edilmeyebilir. Abartılı tavırlardan kaçının. Mücadeleyi elden bırakmayın fakat olmayanı ısrarla oldurmaya çalışmayın. Parasal anlamda gereksiz risk almamanız gereken bir gün.

7 Mayıs 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedefiniz, değişen koşullar nedeniyle bir kez daha ellerinizden kayıp gidiyor. Bunun moralinizi bozmasına izin vermeyin ve oturup durumunuzu enine boyuna düşünün. Belki de her şey ilk bakışta göründüğü gibi değildir ve bazı tedbirler alarak hasarı azaltmanız mümkün olacaktır. Olmasa bile şöyle düşünün: varılacak yerden ziyade yolculuktur önemli olan.

7 Mayıs 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün kariyer,hayatınız ön planda olabilir ve değişimin habercisi bir süreçte olabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

7 Mayıs 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Siz derin düşüncelerin insanı olmanıza rağmen, fazla sorumluluk aldığınız zaman, aniden her şeye sinirlenebiliyorsunuz. İnatçılığınız birçok sorunu beraberinde getiriyor. Sıra dışı kişiliğinizi birilerine anlatmak için zaman kaybediyorsunuz.

7 Mayıs 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 24' 35" R
Ay
Balık
06° 01' 21" R
Merkür
Başak
12° 24' 12" R
Venüs
Terazi
22° 18' 54" R
Mars
Yengeç
07° 03' 12" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 40" R
Satürn
Balık
15° 22' 18"
Uranüs
Boğa
27° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 37' 53"
Plüton
Oğlak
29° 47' 24"
Chiron
Koç
22° 25' 39"
Lilith
Terazi
08° 47' 47"
True Node
Koç
06° 38' 01"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>