Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Yalnızlığı Seviyorsun! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Haziran 2024, Pazartesi

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 90%

Kendi açınızdan düzene sokma ihtiyacında olacaksınız. Yaklaşımlarınız konusunda beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızda sorun yaşanmayacak ancak geçmişten var olan sorunlarınızın gündeme gelme ihtimali de olacaktır. Gerektiği yerde gerektiği gibi davranmalısınız.

İstediklerinize ulaşma ihtimaliniz bir hayli yüksek olacak. Gün içerisinde yoğun olduğunuz anlar da olacaktır. Kısa molalar vermeli ve dinlenmeye vakit ayırmalısınız. Aksi halde günü rahat geçirme ihtimaliniz de olmayacaktır. Sorumluluklarınızın bilincinde olmalısınız. Yapılması gerekenleri zamanında yapmaya çalışın.

Finansal durumunuz söz konusu olduğunda kendinizi rahat ve güçlü hissetmeye başlıyorsunuz. Sorumluluklarınıza ulaşma noktasında engelleme ile karşılaşmayacak olmanız da sizin adınıza iyi olacaktır. Finansal açıdan rahatlamanızı sağlayacak fırsatları değerlendirmeye almalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başarılarınızla övünmek isteyebilirsiniz. Bu övünç sizi daha iyisini yapmak, yaptıklarınızın üzerine koymak için kamçılamalıdır. Aksi halde, çalışma ortamınızda bazı anlaşmazlıklar ya da gereksiz rekabetler doğabilir. Kendinizi ve potansiyelinizi ne uğruna harcadığınıza dikkat etmelisiniz.

10 Haziran 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Elbette! Bugün kendinize zaman ayırarak içsel dengeye kavuşabilirsiniz. Sevdiklerinizle kaliteli vakit geçirmek, duygularınızı ifade etmek ve hayallerinizi paylaşmak için uygun bir gün olabilir. İş hayatınızda ise dikkatinizi dağıtabilecek faktörlere karşı dikkatli olmanızda fayda var. Kendinize güvenerek adımlarınızı atmaya devam edin.

10 Haziran 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kafanı dinlemek için arkadaşlarından bir süre uzaklaşmak isteyebilirsin. Fakat bazı arkadaşların onlarla kişisel problemlerin olduğunu düşünmeye başlayacak. Kardeşi olan Balık burcuysan, kardeşinle arkadaş gibi olduğun bir dönemden geçiyorsun. Kardeşine bazı konularda yönlendirme yapmak hoşuna gidiyor.

10 Haziran 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eşyalarınızı düzenleyerek daha rahat bir ev ortamı yaratabilir, ailenizle birlikte yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Bu süreçte planlı ve sakin hareket ederek, ailenizle iletişiminizi güçlendirmeyi ihmal etmeyin. Ayrıca, önemli konularda karar vermeniz ve yeni adımlar atmanız için uygun bir gün olabilir.  

10 Haziran 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda yeni sorumluluklar alabilirsiniz. İşlerinizi detaylandırmanız gerekebilir. Mücadele gerektiren konularda daha başarılı olabilirsiniz. Sizi yıpratan koşullar gündeme gelebilir. Değişen durumları öngörebilmeniz için olayları iyi anlamak gerekiyor. İşlerinizde kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Aldandığınız durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

10 Haziran 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İnsanlar bugünlerde sizin samimiyet ve güveninizi sarsmak için bazı denemeler yapabilirler ancak yine de siz net çizginiz ile tarafınızı koruyabileceksiniz.

10 Haziran 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün rüyalarına dikkat etmelisin. Gördüğün rüyalar seni çok etkileyebilir. Bilinç altının sana anlatmaya çalıştıklarını dikkatle izlemelisin. Rüyanı yorumlamak ve ne anlamlara geldiğini görmek için etrafındakilere danışabilirsin.

10 Haziran 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün dünyanıza daha ciddi bir hava katıyor. Nitekim gün ilerledikçe, problemler üzerinde akıl yürütmek size hayatınızı daha iyi kontrol ettiğinize dair güçlü bir duygu verir. Kişisel kaygılar ve ev içi meseleler söz konusu olduğunda özellikle etkili bir iletişimcisiniz. Bu enerji verici döngü sırasında iletişimlerinizde, çalışmalarınızda, zihinsel uğraşlarınızda ve günlük yaşamınızda daha fazla motivasyon, inisiyatif, cesaret ve enerji deneyimleyebilirsiniz. Daha cesur ve daha doğrudan olabilirsiniz ve başkalarına daha kolay ulaşıp onlarla iletişim kurabilirsiniz.

10 Haziran 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güvensizliğinizi yendiğiniz zaman, çok daha başarılı oluyorsunuz. Çevrenin etkilerinden uzak kalmaya çalışmalısınız. Kendi bildiğiniz gibi yaşamak istiyor ve sevdiğiniz kişinin kendisini ifade etmesine izin vermiyorsunuz.

10 Haziran 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda çıkmaz sokaktasınız. Hiçbir işiniz ilerlemiyor ve kendinizi yenilgiyi kabul etmeye hazır hissediyorsunuz. Bu gibi dönemleri bir irade sınavı gibi görün; planlarınızdan sağmamanızın ne kadar önemli olduğunu yakında anlayacaksınız. Böylece engeller ne olursa olsun ilerlemek için gereken enerjiyi kendinizde bulacaksınız. Aksi takdirde planınızdan vazgeçip, bambaşka bir açıyla yine baştan başlamanız gerekecek.

10 Haziran 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün çalışma hayatı, gündelik rutinler ön plana çıkabilir ancak iletişimde yanlış anlaşılmalar gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

10 Haziran 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, her zamanki sakin yapınızdan farklı konumlarda olabilirsiniz. İçinizde kopan fırtınalara dur diyemiyorsunuz. Maddi kazançlar konusunda yeni arayışlar peşinde olmanız, hatalı davranışlara neden olabilir. Düşünmeden önce bazı kararlarınızı tekrar gözden geçirmelisiniz. Gözünüzü yüksekler de olması iç kaynaklarınızı tüketebilir.

10 Haziran 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Yengeç
15° 03' 59" R
Ay
Yengeç
23° 37' 21" R
Merkür
Aslan
06° 50' 35" R
Venüs
Yengeç
23° 50' 22" R
Mars
Boğa
20° 01' 17"
Jüpiter
İkizler
09° 25' 49"
Satürn
Balık
19° 23' 20"
Uranüs
Boğa
25° 58' 10"
Neptün
Balık
29° 55' 37"
Plüton
Kova
01° 15' 22"
Chiron
Koç
23° 21' 43"
Lilith
Terazi
00° 48' 23"
True Node
Koç
10° 37' 44"
Son Güncelleme : 06/07/2024 19:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>