Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Spora Yapıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Şubat 2024, Pazar

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda ufak tefek problemlerle karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun hareket edebildiğiniz takdirde her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmamanız gerekiyor.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışın. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız takdirde her şey daha iyiye gitmeye başlayacak. Odaklanmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Parasal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. İstediklerinize ulaşmak için biraz daha zamana ihtiyaç duyabilirsiniz. Fırsatlara uygun hareket etmeniz gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hassasiyetiniz yüksek olabilir. Kendinize dair birçok beklentinizin olması, bunlar için çaba göstermeyeceğiniz anlamını taşımaz. Bugün başkalarının ne yapıp yapmadığını değil, sizin ne yapıp yapmadığınızı düşünüp bir yol haritası belirlemelisiniz.

11 Şubat 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal düşünceleriniz öne çıkabilir ve içsel bir huzursuzluk hissedebilirsiniz. İlişkilerinizde iletişim sorunları yaşayabilirsiniz, bu yüzden duygularınızı açık bir şekilde ifade etmeye çalışın. Aynı zamanda, yakın çevrenizdeki insanların enerjilerinden etkilenebilirsiniz. Kendinizi negatif etkilerden korumak için olumlu ve yapıcı düşüncelere odaklanın. Kendinize zaman ayırıp ruhsal ve zihinsel olarak yenilenmek için meditasyon veya yoga gibi rahatlama yöntemlerini deneyebilirsiniz. Unutmayın, her şey geçicidir ve bu hissiyatın da geçeceğini unutmayın. Sabırlı olun ve içsel dengeyi yeniden bulmak için kendinize zaman tanıyın. Hayırlı bir gün geçirmeniz dileğiyle.

11 Şubat 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun bir aradan sonra bugün spora tekrar başlamaya karar verebilirsin. Bir spor salonuna gitmektense evde kendin spor yapmayı tercih edeceksin. İlişkisi olan Balık burcuysan, partnerinin ailesiyle anlaşmazlık yaşayabilirsin. Bu durum ayrılık kararı alamana neden olabilir.

11 Şubat 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni hafta öncesi hazırlık yapabilirsiniz. İş görüşmeleri, bunlarla ilgili organizasyonlar veya mevcut çalışmalarınız gündeminizi dolduracağı için mental olarak da dinlenmeniz önemlidir. Gözlem yeteneğinizi ortaya çıkarmanız gereken bir gün olabilir.

11 Şubat 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün burcunuzda ilerleyen Ay sizi daha dikkat çekici kılıyor. Ancak sorumluluklar da dikkat çekebilir.

11 Şubat 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş konularında başarılarınızın arttığı ve göz doldurduğunuz bir dönemdesiniz. Tez canlılığı bir kenara bırakıp sakin düşünmeyi başarabilirseniz başarılı olabilirsiniz.

11 Şubat 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kararlılığın sayesinde birçok konuda başarılı olacağın bir gündesin. Elini attığın her konuda güzel gelişmeler seni bekliyor. Bugün, bir süredir kafanda yer edinen ancak bir ilerleme elde edemediğin şeylere odaklanabilirsin.

11 Şubat 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bu, sizi sınırlayıcı tutumlardan, sorunlardan veya kendinizi özgürce ifade etmekten alıkoyan durumlardan kurtarmak için güçlü bir zaman olabilir. Ulaşım ya da iletişim kanalları artık önünüze açılabilir ve uzun vadeli fırsatları beraberinde getirebilir. Başkalarının gözden kaçırdığı bilgileri toplayarak inanılmaz derecede yaratıcı olabilirsiniz. Bugün, gözlem yapmayı ve tetikte kalmayı hedefleyin ancak henüz tamamen yeni bir şeye başlamaktan kaçının. Duygusal iç huzuru bulma dürtüsü açıkça görülecektir. Geçmişin meseleleriyle ilgilenmeniz için yeni enerji yanınızda. İlerlemek için bazı şeyleri arkanızda bırakmanız veya bazı şeyleri dinlenmeye bırakmanız gerekebilir ve şimdi bu ihtiyaç ön plana çıkıyor.

11 Şubat 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün yeni bir sistem geliştirebilirsiniz. İşinizle ilgili yeni olayları takip etmeli ve kararlarınızı daha sonra vermelisiniz. Aşkta şanslı dönemlerinizden birini yaşıyorsunuz. Neptün’den önemli destek alıyorsunuz.

11 Şubat 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnsanlarla iyi ilişkiler kurmada şu sıralar özellikle başarılısınız. Çekim gücünüz yüksek ve dört bir taraftan geleceğinize olumlu etkileri olacak bağlantılar yağıyor. Bu kişilere sadece işinize yarayabilecekleri için değil, insan olarak da değer verdiğinizden emin olun.

11 Şubat 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün kendinizi rahat ifade edebilirsiniz. Önemli sözleşme, anlaşmalar gündeme gelebilir. Yakın çevre, eğitim, seyahatlerle ilgilenebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

11 Şubat 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İş ortamında yanlış anlaşılmalar ve tartışmalar işinize zarar verebilir. Soğukkanlı davranmayı başarabilirseniz kazançlı çıkacaksınız. Ufak tefek anlaşmazlıklar, aksilikler sizi hemen moral bozukluğuna düşürürse, verdiğiniz emeklere yazık olur! Mali imkanlarınızı sonuna kadar zorlamasanız daha iyi olur, bir fedakarlık düşünüyorsunuz ama yaptığınıza değecek mi? Sürekli işi ve maddi problemleri düşünmek sizi strese sokabilir. Açık havada yürüyüş yapabilir, sakinleşebilirsiniz

11 Şubat 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 52' 08" R
Ay
Akrep
09° 33' 35" R
Merkür
Aslan
28° 18' 06" R
Venüs
Terazi
11° 35' 29" R
Mars
Yengeç
01° 55' 28" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 11"
Satürn
Balık
16° 02' 24"
Uranüs
Boğa
27° 14' 22"
Neptün
Balık
28° 52' 13"
Plüton
Oğlak
29° 54' 17"
Chiron
Koç
22° 44' 57"
Lilith
Terazi
07° 49' 27"
True Node
Koç
06° 41' 52"
Son Güncelleme : 08/09/2024 03:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>