Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Telefon Kullanımını Sınırlandırıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Şubat 2024, Cuma

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, ufak tefek sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki bağların testten geçebileceği bir gün. Hata yapmadığınız sürece her şeyin istediğiniz gibi olabileceğini de unutmamanız gerekiyor.

Her şeyin istediğiniz gibi ilerleme ihtimali var. Odaklanmayı başarabildiğiniz sürece genel olarak sorun yaşamayacaksınız. İçinde bulunduğunuz duruma uygun hareket ettiğiniz takdirde pek sorun yaşanmayacaktır.

Parasal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Önceliklerinizi doğru belirlemeli ve harcamalar konusunda daha temkinli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçsel dünyanıza odaklanabilir, manevi konularla ilgilenebilirsiniz. Kendi kendine kaliteli ve yaratıcı vakit geçiren insanların gücünün üstünde bir güç yoktur. Bu yüzden kendinizi aşağıda görmek yerine yukarıya çıkaracağınız aktivitelere, insanlara ve konulara daha çok yer vermeye çalışın.

9 Şubat 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal bir gün geçirebilirsiniz. Yakın ilişkilerinizde derin bir bağ kurabilir, duygusal anlamda doyum sağlayabilirsiniz. Kararlarınızı duygularınıza göre vermek isteyebilirsiniz fakat mantığınızı da kullanmanızda fayda var. İletişim konularında dikkatli olmalı ve anlaşmazlıklardan kaçınmalısınız. Kendinizi huzurlu ve rahat hissedebileceğiniz aktivitelere yönelmek keyfinizi artırabilir.

9 Şubat 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Telefonla fazla vakit geçirdiğini düşünmeye başlıyorsun. Kendine daha fazla vakit ayırmak için telefon kullanımını sınırlandırmak isteyeceksin. İlişkisi olan Balık burcuysan, partnerine yeteri kadar ilgi göstermiyor olabilirsin. Sevgilin bu durumdan rahatsız olmaya başlıyor olabilir. İlişkinde daha özenli olmalısın.

9 Şubat 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Anlaşılmadığınızı düşündüğünüz durumlarda insanların size olumsuz tepki vermesine içerleyebilirsiniz. Bunu yapmak yerine durumu bir fırsata dönüştürerek onların da dönüşümüne önayak olabilirsiniz. Çevrenizde görmek istediğiniz değişimin fitilini siz ateşleyin.

9 Şubat 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu dönem daha temkinli olmanız gerekecek. Yıpratıcı şartlar ve geçmişle ilgili konular sizi baskı altına alabilir. Birçok öneli kararınızı yeniden düşünmeli acele hareket etmemelisiniz. Ortaya çıkan değişiklikler karşısında eliniz kolunuz bağlı olacaktır. Daha çok bir bekleme dönemindesiniz. Hizmet edilmesi gereken işler yanında, bitirilmesi gereken acil işler sizi zorlayacaktır.

9 Şubat 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi iyi hissedeceğiniz bir gündesiniz zira yargı kapısı ve seyahat gibi alanlardaki atılımlarınızdan olumlu sonuçlar almanız mümkün. Beklentilerinizi belirleyin.

9 Şubat 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir süredir elde etmek istediğin bir şeye bugün çok yaklaşacaksın. Ancak bu isteğe yaklaşman seni biraz gerebilir, o yüzden kendine dikkat etmelisin. Kendine biraz zaman ayırman gerekiyor bugün.

9 Şubat 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün zihinsel bir gerginlik muhtemeldir, bu da dürtüsel hareketlerden kaçınmayı daha da önemli bir hale getirir. Neyse ki, bu yön size yaşamınızın alanlarına veya işlevsiz hale gelen belirli düşünme biçimlerine dair güzel bir pencere sunar. Yine de, özellikle zihinsel olarak ve projelerinizle kendi yolunuza gitme arzusu, düzeninizi biraz sarsabilir. Bugün içten dışa doğru bir değişim ihtiyacı var ve koşullar öyle ki, artık işinize yaramayan tutumlardan kurtulmanız gerekiyor. Gün ilerledikçe, gevşemeniz ve katlanmak zorunda kaldığınız program değişikliklerinin olumlu taraflarını görmeniz daha kolay olur. Kişisel gelişime odaklanma ve çok daha gelişmiş bir yaşam tarzına doğru adımlar atma zamanı.

9 Şubat 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün maddi konularınızı yeniden gözden geçirmelisiniz.. Birikimlerinizi değerlendirmek isteyebilirsiniz. Yatırımlarınız konusunda size fikir verecek olan ailenizi, ön plana çıkaracak Gerekli atılımları sağlayacaksınız..

9 Şubat 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklenmedik olaylara hazırlanın. Hoş sürprizlerle karşılaşma ihtimaliniz çok yüksek. En önemlisi, partneriniz sizin için özel bir şey hazırlıyor. Ama beklentilerinizi fazla yüksek tutmayın ve gelen ne olursa olsun müteşekkir olun. Arkadaşlarınız size son derece olumlu davranacak. Özellikle olası partnerler sizi beğenecek ve ışıltılar saçan hareketlerinizin cazibesine kapılacaklar.

9 Şubat 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Enerjinizdeki yoğunluktan doğru anlamda yarar sağlama şansınız var. Her türlü sorunu ve sıkıntıyı geride bırakmayı başarabileceksiniz. Anlaşılabilir adımlar atabildiğiniz sürece sizi zorlayabilecek başka sorunlar da gündeme gelmeyecektir. Etrafınızdaki insanlarla mutlaka uyumu yakalamaya çalışmanız gerekiyor.

9 Şubat 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizde sorunsuz, güzel günler sizi bekliyor. Birlikte çıkılacak kısa bir tatil, ilişkinizi zevk alma açısından da benimsemenizi sağlayacak. İşinizle ilgili gereksiz korku ve şüphelerden arınıp isteklerinize ve başaracağınıza inanın. Bununla birlikte çalışma arkadaşlarınıza yumuşak ve anlayışlı davranmak size kazandıracaktır. Para problemleriniz can sıkıcı boyutlarda. Bu konuda ailenizden beklemediğiniz büyük bir destek göreceksiniz. Soğuk algınlığına dikkat

9 Şubat 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 24' 11" R
Ay
Balık
05° 55' 07" R
Merkür
Başak
12° 23' 27" R
Venüs
Terazi
22° 18' 23" R
Mars
Yengeç
07° 02' 58" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 38" R
Satürn
Balık
15° 22' 20"
Uranüs
Boğa
27° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 37' 54"
Plüton
Oğlak
29° 47' 24"
Chiron
Koç
22° 25' 40"
Lilith
Terazi
08° 47' 44"
True Node
Koç
06° 38' 01"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>