Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Ayrılık Kapıda! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Şubat 2024, Pazartesi

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha sabırlı olmanız gerekiyor. Duygularınızı ifade ederken abartıya kaçtığınız sürece her şey daha karmaşık olabilir. Belirsizlikleri mutlaka geride bırakmalısınız.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışmalısınız. Önceliklerinizi doğru belirlediğiniz sürece pek sorun yaşamayacaksınız. Hata yapmamanız gereken bir gün.

Maddi durumunuzla ilgili bazı sorunlar gündeme gelebilir. Fırsatları değerlendirmek için biraz daha beklemede kalmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Beklemediğiniz insanlardan beklemediğiniz karşılıklar görebilirsiniz. Olumlu ve olumsuz anlamda birçok insanla ilgili yeni gündemleriniz olabilir. İş ortamınızda ve beraber hareket ettiğiniz bazı kişilerle kuracağınız kontaklar geliştirmeniz gereken yeni tutumlar için zemin oluşturabilir.

5 Şubat 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal olarak daha hassas olabilirsiniz. Kendinizi çevrenizdeki insanların duygusal durumlarına kolaylıkla adapte edebilirsiniz. Ancak, başkalarının sorunlarını kendi sorununuz gibi almak sizi fazlasıyla yorabilir. Enerjinizi özenli bir şekilde yönetmeye çalışın ve sınırlarınızı belirleyin. İçsel dengeye odaklanmak için kendinizi ruhsal ve zihinsel anlamda beslemek adına meditasyon veya yoga gibi aktivitelere yönelebilirsiniz. Başkalarına yardım etmek güzel olsa da, kendinizi de ihmal etmemeniz önemlidir. Bugün kendinizi dinlemek ve ihtiyaçlarınıza odaklanmak için zaman ayırmanız gerekebilir. Sağlığınıza dikkat edin ve enerjinizi dengelemek için içsel huzur bulmaya çalışın.

5 Şubat 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Stilini değiştirmek için harekete geçiyorsun. Dolabını yenilemek için boyunu aşacak harcamalar yapabilirsin. Paranı dengeli harcaman senin yararına olacak. Yakın bir arkadaşının hamile olduğunu öğrenebilirsin. Aldığın haber seni duygusallaştırabilir. İlişkisi olan Balık burcuysan, partnerinin ilgisiz tavırları seni ayrılık kararı almaya itebilir.

5 Şubat 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duymak istediklerinizi değil duymanız gerekenleri işiteceğiniz bir gündesiniz. Farklı bir bakış açısı elde edebilir, kendinize ve muhatabınıza dair düşüncelerinizi değiştirebilirsiniz. Hayatın gerçekleri her zaman acı değildir. 

5 Şubat 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hedeflerinize ulaşmak için daha sağlam adımlar atmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Sonuca giderken dağıldığınızı hissedebilirsiniz. İşlerinizdeki aksamalar keyfinizi kaçırmasın. Bugün olaylara karşı iyimserliğinizi koruyabileceksiniz. Eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Dengeli ilişkiler kurmak isteyebilirsiniz.

5 Şubat 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda kendi kısıtlamalarınızdan kurtulmalı, riske açık olmalısınız. Ciddi ilişki için zaman gerektiğini hatırlayacak ikili ilişkilerde hemen samimiyet kurmamaya çalışın.

5 Şubat 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş konularında gergin olduğunu hissedebilirsin bugün. Ancak elini attığın her konuda güzel sonuçlar elde edebileceksin. Strese rağmen bir sürü şeyle başa çıkabileceğin ve kendini günün sonunda çok daha mutlu hissedeceğin bir gün.

5 Şubat 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, incinmiş duygular veya güven eksikliği bugün bazı anlarda güçlü bir şekilde ortaya çıkabilir ama neyse ki deneyimlerinizden öğreniyorsunuz. Geçici olarak erteleniyor olsa da kendinize ve sevdiklerinize bakma yeteneği ve öz değer meseleleriyle daha iyi temasa geçiyorsunuz. Bugün başkalarının veya olayların zayıf noktalarınızı tetikleme eğilimi vardır ve bunların araştırılması önemli olabilir, özellikle de ısrarcıysalar. Hassasiyet bir güçtür; Artık doğanızla ilgili bir şeyi kabul ettikçe kendinizi daha özgür hissedebilirsiniz. Şimdi hatalardan veya yanlış adımlardan ders almak doğal ve kolaydır. Gün, edindiğiniz bilgilerle gelişmenizi ve büyümenizi teşvik eder.

5 Şubat 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevdiklerinize her konuda destek vermekten yanasınız. Ailenizin kadınlarıyla ilgili duygusal olaylar gündeme gelecektir. Karşılıklı güven duygularının önemli aşamalara neden olmasıyla, bir çok paylaşımlarınız söz konusu olacak.

5 Şubat 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Doğal bir uyum içinde olduğunuzdan, grup ortamlarındayken taviz vermeniz gerekmeden ve serbestçe hareket edebileceksiniz. Bu gücü eğlenceli sosyal aktivitelerde kullanabilir veya işyerinizde başkalarıyla birlikte çalışarak verim sağlamak için kullanabilirsiniz.

5 Şubat 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Karşınıza çıkan sorunlarla baş etmekte zorlanmayacaksınız. Genel olarak istediklerinize ulaşabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Şartlar ne kadar karmaşık olursa olsun, üstesinden gelebileceğinizin de farkındasınız. Önceliklerinizi doğru belirlediğiniz sürece pek sorun yaşamayacaksınız.

5 Şubat 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizle ilgili karmaşık duygular içersindesiniz. Her şeyin bitmediği yolundaki inancınız devam ediyor. Duygu dünyanızdaki tıkanıklık, sorunun doğru değerlendirilmesi ön koşuluyla, radikal tavırlar gerektiriyor. Kararsız davranarak kaçırdığınızteklifinin, bir dostunuz aracılığıyla yeniden yapılmasını sağlamaya çalışacaksınız. Sonuç istediğiniz gibi! Parayla ilgili konulardaki umutsuzluğunuzu yok etmelisiniz. Gaz sancıları yaşamak istemiyorsanız, yediklerinize dikkat edin.

5 Şubat 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 24' 35" R
Ay
Balık
06° 01' 21" R
Merkür
Başak
12° 24' 12" R
Venüs
Terazi
22° 18' 54" R
Mars
Yengeç
07° 03' 12" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 40" R
Satürn
Balık
15° 22' 18"
Uranüs
Boğa
27° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 37' 53"
Plüton
Oğlak
29° 47' 24"
Chiron
Koç
22° 25' 39"
Lilith
Terazi
08° 47' 47"
True Node
Koç
06° 38' 01"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>