Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Araştırmacısın Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Mayıs 2024, Pazar

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 90%

Daha kontrollü olmalısınız. Sınırlara uygun hareket etmeyi başardığınız takdirde her şey daha iyiye gidebilir. Sorunların üstesinden gelmeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Yolunda gitmeyen her ne varsa ondan uzak durmanız gerekiyor. Çabalarınızın karşılığını almak için uygun zamandasınız. Hata yapmamanız gereken bir gün.

Maddi olarak kendinizi toparlamaya çalışın. Elinize geçen fırsatları doğru değerlendirmeniz gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Elde ettiğiniz ya da kazandığınız bazı imkanları değerlendirmek konusunda yardıma ihtiyacınız olabilir. Kadın dostlarınız ya da ailenizin kadın figürleriyle yapacağınız görüşmeler, hayatınızla ilgili bazı noktaları fark etmenizi sağlayabilir. Temeli iyi olan her şeyin kazandırıp mutlu edeceğini bildiğinizde hayatınıza katacaklarınız konusunda daha hevesli ve seçici olabilirsiniz.

12 Mayıs 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygularınızın derinliklerine inebilir ve içsel keşifler yapabilirsiniz. İçsel dengenizi sağlamak için meditasyon, yoga gibi aktiviteler size iyi gelebilir. Aynı zamanda sevdiklerinizle vakit geçirmek keyifli olabilir. İletişim konularında dikkatli olmanızda fayda var, yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsiniz. Bu süreçte esnek olmaya çalışmak size pozitif enerji getirebilir.

12 Mayıs 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çocukları olan bir Balık burcuysan, çocuklarının eğitim hayatlarıyla ilgili kafanda soru işaretleri olabilir. Çocukların için eğitim kalitesi daha yüksek bir okul araştırmaya başlayabilirsin. Çocuklarının iyi bir geleceği olması için maddi ve manevi hiçbir şeyden sakınmıyorsun. Akşamüzeri çat kapı gelen bir misafir, telaşlanmana neden olabilir.

12 Mayıs 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hesapları tutturmak, standartlarınızı korumak ve koşullarınızı iyileştirmek konusuna fazlaca kafa yorabilirsiniz. Ancak bu durum hem psikolojik olarak yorulmanıza hem de hesaplarla ilgili detayları kaçırmanıza neden olabilir. Ters tepen sonuçlar almamak için ilginizi farklı konulara çekmenizde fayda var.

12 Mayıs 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aşkta ya da yaratıcı konularda, sevdiklerinizle ilgili konularda kendinizi daha iyi ifade edebileceğiniz bir gündesiniz. Hayatın güzelliklerine daha çok açıksınız.

12 Mayıs 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Enerjinizi yanlış yerlere harcamamak için egzersiz yaparsanız faydalı olacaktır. Yeniliklere başlamak için uygun bir gün olmasa da var olan işlerinizi tamamlayıp bitirmek için uygun.

12 Mayıs 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün algıların açık olacak. Bazı konuları görmek ve esas sebebini anlamak sana daha kolay gelebilir. Bir süredir sıkıntı çektiğin bir konu varsa, bu konunun esas nedenini görerek ona göre hareket edebilirsin.

12 Mayıs 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün uzlaşmak ve dengeye ulaşmak çok yorucu olabilir ama buna değer. Nitekim cevapları hemen almak için kendinizi çok fazla zorlamak aşırı strese yol açabilir, sabırlı olmayı deneyin. Birisi hayatınıza ilginç deneyimler katabilir. Fikirlerinizi paylaşmak mutlu edebilir ve biriyle aranızı düzeltmek hayatınızı iyileştirebilir. Sohbetler normalden daha düşünceli olma eğilimindedir ve iyileştirme potansiyeli taşır. Yakınlarınızdan birine karşı hoş bir aidiyet ve anlayış duygusu hissedebilirsiniz. Cevaplar için zorlamayın ancak en iyi sonuçları elde etmek için şimdi biraz nazikçe araştırma yapın.

12 Mayıs 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Değişimleriniz çevrenize ilginç gelecektir. Sakin ortamları tercih ederken; kendinizle ilgili konularda sessiz kalacak, çevrenize karşı eleştirel bir yaklaşım içinde bulunacaksınız. Mesleki konularda gerekli çalışmaları yapacaksınız.

12 Mayıs 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başka insanların size herhangi bir engel çıkarma ihtimali düşük. Hızla ve kolayca yeni insanlarla tanışacaksınız. Bilinçli davranırsanız, tatmin edici arkadaşlıklar gelişebilir ve uzun süre devam edebilir. Bugün çözemeyeceğiniz hiçbir sorun yok gibi görünüyor. Keyfiniz ve iyimserliğiniz sayesinde geleceğe güvenle bakabileceksiniz. Tek yapmanız gereken, günlük hayatın stresini arkanızda bırakmak.

12 Mayıs 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün aşk, tatil, çocuk, hobilerinizle ilgilenebilirsiniz ve bunlarla ilgili seyahat, eğitim konuları gündeme gelebilir. Harcamalara ise dikkat. Gününüz şahane geçsin.

12 Mayıs 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaratıcılığınızı kullanamadığınız zaman, içsel bir şekilde kendinizde hatalar aramaya başlıyorsunuz. Böyle durumlarda, sürekli kendinizi yargılamaktan vazgeçmeli ve çevre şartlarınızı yeniden gözden geçirmelisiniz. Yaşadığınız olayların etkisinde kalmadan, mantığınıza güvenebilirsiniz.

12 Mayıs 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 24' 11" R
Ay
Balık
05° 55' 07" R
Merkür
Başak
12° 23' 27" R
Venüs
Terazi
22° 18' 23" R
Mars
Yengeç
07° 02' 58" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 38" R
Satürn
Balık
15° 22' 20"
Uranüs
Boğa
27° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 37' 54"
Plüton
Oğlak
29° 47' 24"
Chiron
Koç
22° 25' 40"
Lilith
Terazi
08° 47' 44"
True Node
Koç
06° 38' 01"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>