Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Yenilik Arıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Mayıs 2024, Pazartesi

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 90%

Daha sabırlı olmanız gerekiyor. Karmaşık durumların son bulması için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız. Dengeleri zorlamanızın size herhangi bir yarar sağlamayacağını da bilmeniz gerekmekte.

Mesleki olarak daha aktif hissedeceksiniz. Dengeleri zorlamanın size herhangi bir yarar sağlamayacağını da bilmeniz gerekiyor. Hata yapmamanız gereken bir gün.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda ufak tefek problemler gündeme gelebilir. Tam olarak istediklerinize ulaşamayacağınız bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yenimodelleri üzerinde düşünebilir, bir değişiklik yapmak isteyebilir ve arayışlara girebilirsiniz. Sizi maddi ve manevi yönden tatmin edecek koşulları ayırt etmelisiniz. Bu sayede ortaklık kuracağınız, fikrini alacağınız ya da tam tersi uzak durmanız gereken insanları da görmek gibi bir avantajınız da olacaktır.

6 Mayıs 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, duygusal anlamda huzurlu ve dengeli bir gün geçirebilirsiniz. İletişim konularında başarılı olabilir, sevdiklerinizle derin ve anlamlı konuşmalar yapabilirsiniz. İş hayatınızda ise yaratıcı fikirler ortaya koyabilir, projelerinizi sonuçlandırabilirsiniz. Sağlık açısından ise dengeli beslenmeye özen göstermekte fayda var. Enerjinizin yüksek olduğu bir gün sizi bekliyor. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

6 Mayıs 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mistik konulara merakın günden güne artarak devam ediyor. Bu alanda derin araştırmaların içine dalabilirsin. Hayatının monotonluğundan sıkılıyorsun. Yeni hobiler edinmek için arkadaşından fikir alabilirsin. Hayatına hareket katmak isteyeceksin. Çocuğu olan bir Balık burcuysan, çocuğuna hijyen konusunda uyarılarda bulunabilirsin.

6 Mayıs 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ticari konularda şanslı bir döneme giriyorsunuz. Çalışmalarınızda hız ve disiplin sağlayabilir, yeteneklerinizi kullanarak yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz. Duygusal ve sosyal açıdan bereketli bir dönem, yeni insanlarla tanışma ve güçlü bağlar kurma şansı sizi bekliyor. 

6 Mayıs 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hızlı kararlar almak zorunda kalabilirsiniz. Mali konular ve nakit durumunuzla ilgili daha aceleci bir tutum sergileyebilirsiniz. Bu konulardaki gelişmeler kurallarınızın dışına çıkmanıza neden olabilir. Sabırlı davranmak ya da beklemek yerine atılım yapmaya, hızla çözüm bulmaya eğilim gösterebilirsiniz. Kararlarınızın akılcı olup olmadığını tartmanızda fayda var.

6 Mayıs 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi sadece yapabilirliklerinizi taktir eden ve sizin iyi yönlerinizi destekleyen kişiler ile muhattap edin. İş içerisinde de diplomasiyi elden bırakmayın.

6 Mayıs 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün isteklerini elde etmek için daha iyi bir enerjiye sahip olacaksın. Bazı konularda hakkını savunmak ve istediğin gibi bir sonuç elde etmek için gereken özeni gösterebileceksin. O yüzden senin için önem taşıyan konulara odaklanmalısın bugün.

6 Mayıs 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık bu günlerde özellikle üretkenlik ve pratiklik açısından mükemmel durumdasınız. Enerjinizi odaklamak bugün en iyi sonucu almanızı sağlar ve ılımlı ancak istikrarlı bir yaklaşım tercih edilir. Bu günlerde kişisel olarak sorumlu olmaya daha fazla ihtiyaç duyuyorsunuz ve dikkatinizi tek tek ve adım adım temel görevlere yönlendirmek şu anda rahatlatıcı olabilir. Ciddiye alınmak ve otoriteyle iletişim kurmak için iyi bir zaman; mantığın sesi olabilirsiniz. Satürn burcunuzda geçişlerine devam ederken, kim olduğunuz ve neler yapabileceğiniz konusunda başkalarından öğrendiğiniz fikirler sorgulanıyor ve çok şey öğreniyorsunuz.

6 Mayıs 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün hareketli bir gün olabilir sevgili balıklar. Hedeflerinizle alakalı kendinizi cesaretli hissediyorsunuz. Para girişiniz olabilir. Sağlığınızla alakalı detaylı araştırmalar yapmalısınız, sağlığınıza özen gösterdiğinizde daha huzurlu hissedeceksiniz.

6 Mayıs 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ruh ve beden sağlığınız bundan daha iyi olamazdı. Bu anı ziyan etmeyin; fikirlerinizi ele alın ve hayata geçirmeye başlayın. Aynı hedefleri paylaşan ve takım olarak ilerleyebilecek olan destekçiler kazanacaksınız. Bu sayede bugün özellikle verimli çalışabilecek ve hedeflerinize nihayet yaklaşmanızı sağlayacak büyük adımlar atabileceksiniz.

6 Mayıs 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balıklar, bugün para ve kazançlarınızla ilgili yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ailenizle ve partnerinizle iletişiminiz artabilir. Gününüz güzel geçsin.

6 Mayıs 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, çalışmalarınıza hız vermeyi amaçlıyor ve ele aldığınız konuları kendi tarzınıza göre yorumluyorsunuz. Eleştiriden hoşlanmadığınız için, alınganlık gösterebileceğiniz bir gün içindesiniz. Güçlü bir egonuz var ve maddesel konulardaki cömertliğinizi, ne yazık ki duygusal yaşantınıza aktaramıyorsunuz..

6 Mayıs 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 35' 53" R
Ay
Koç
09° 59' 01" R
Merkür
Başak
16° 30' 29" R
Venüs
Terazi
25° 03' 04" R
Mars
Yengeç
08° 19' 42" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 54"
Satürn
Balık
15° 12' 15"
Uranüs
Boğa
27° 07' 50"
Neptün
Balık
28° 34' 10"
Plüton
Oğlak
29° 45' 55"
Chiron
Koç
22° 20' 20"
Lilith
Terazi
09° 02' 40"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 04:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>