Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Yeni Adımlar Atıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Mayıs 2024, Salı

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 80%

Bugün, hata yapmaktan kaçınmalı ve birlikte olduğunuz kişiyle ortak nokta üzerinde buluşmaya çalışmalısınız. Amaçlarınıza uygun hareket edin.

Mesleki olarak daha sabırlı olmaya çalışın. Karmaşık etkiler alsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Çabalamaya devam etmeniz gereken bir gün.

Maddi konularda biraz daha tutarlı olmaya çalışın. Elinize geçen fırsatları daha dengeli kullanmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Düşüncelerinizi, yaptığınız işleri paylaşmaktan çekinebilirsiniz. Bir onay bekleme ihtiyacınız olmadan, emek verdiğiniz ya da ortaya çıkarmanız gereken bir durum hakkında geri planda kalmamalısınız. Kendinize dair bir disiplin oluşturmak, bir çizgi belirlemek için bu iyi bir başlangıç noktası olabilir.

7 Mayıs 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugünhayatında yeniliklere açık olacak ve yaratıcı projelere odaklanacaksınız. Kendinizi ifade etme konusunda daha cesur ve kararlı olabilirsiniz. Ancak, ilişkilerde bazı iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Duygusal konularda sabırlı olmalısınız ve karşınızdakini anlamaya çalışmalısınız. Sağlığınıza dikkat etmek ve dinlenmeyi unutmamak önemli olacak.

7 Mayıs 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işini yapmak isteyen bir Balık burcuysan, işini kurmak için kredi imkânlarını araştırıyorsun. Bugün bankalarla uzun görüşmeler yapabilirsin. Hayatına hareket getirmek için spora başlamak isteyebilirsin. Yakın bir arkadaşın sana eşlik etmek isteyebilirsin. Spora beraber başlamak motivasyonunu artırıyor.

7 Mayıs 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi açıdan hızlı ve kazançlı bir döneme girebilirsiniz. Kişisel deneyimlerinizi kazanca dönüştürmek ve bağımlılıklardan kurtulmak için ideal bir gün olabilir. Kazançlarınızı yönetmeye özen gösterin, hızlı tüketimden ve kontrolsüz harcamalardan kaçının.   

7 Mayıs 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygularınızla değil aklınızla kararlar almanız gereken bir gün olabilir. Yoğun bir konuşma ve yazışma trafiği yaşayabilirsiniz. Duyacağınız haberler sadece işinizle de ilgili olmayabilir. Hatta bazıları tamamıyla dedikoduya girebilir. Ancak siz duyduklarınızı tartmalı, ölçülü tepkiler vermelisiniz. Çünkü bazı haberler size yeni fırsatlar yaratabilir.

7 Mayıs 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda aşk hayatınız ve sevgi odaklı konularınız ön plana çıkabilir. Kadersel konularda severek yaptığınız şeylere yönelebilir.

7 Mayıs 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün algıların açık olacak. Çevrende olan biteni daha kolay kavrayabileceksin. Gözlem yeteneğin ile senden gizlenenleri anlaman daha rahat olacak. Ayrıca kendin için daha sağlam kararlar alabileceksin.

7 Mayıs 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sevgili Balık, göreceli arka planda çalışmayı, işinizi çok fazla tantana olmadan yapmayı tercih ediyorsunuz. Pratik meselelere odaklanmak için duygularınızı bir kenara bırakmak kolaydır. Yine de konuşmadan önce dinlemek için özel bir çaba göstermek aranızda harikalar yaratabilir. Şimdi kendini kabul etme üzerinde çalışmak özellikle uygundur. Bazen bu günlerde sorumlulukların ve kısıtlamaların ağırlığını hissedebilirsiniz ve belirli projelere veya hedeflerinize ulaşmak için harcadığınız zaman ve çabanın miktarını sorgulayabilirsiniz. Dikkat dağıtıcı unsurları mümkün olduğunca ortadan kaldırmayı hedefleyin. Eş zamanlı olarak büyük değişiklikler yapma arzusuyla birlikte her şeyi olduğu gibi tutma arzusu olabilir ve bu sizi bir kararsızlığa sürükleyebilir. Bugün sizi doğru karara yönlendirmeye yardımcı olacak önemli sinyalleri arayın ancak konuya zaman tanıyın.

7 Mayıs 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevgili balıklar, yakın çevrenizle olan bağlarınızın güçleneceği bir gün. Zihinsel olarak biraz dağınık hissedebilirseniz. Ekonomik anlamda refah seviyenizi yükseltecek yeni kişilerle tanışabilir veya yeni kararlar alabilirsiniz. Bugün verdiğiniz kararlar hayatınızda uzun vadede etki edecek kararlar olacaktır.

7 Mayıs 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve sosyal becerileriniz her zamankinden daha güçlü. Bunu kullanarak olayları kontrol altına almalısınız. Hem işyerinde hem dışarıda başarı sizi bekliyor olacak. Özel hayatınızda samimi ve sıcak davranışlarınız birçok avantaj sağlayacak. Çevrenizdekiler bundan büyük mutluluk duyarak size sevgi dolu davranışlarda bulunacak. Siz de onlara duyduğunuz sevgiyi gösterebilirsiniz.

7 Mayıs 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün yakın çevre, kardeşler, eğitim veya seyahatlerle ilgilenebilirsiniz. Yakın çevrenizde değişim ve yenilenme gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

7 Mayıs 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Başarınızı yaratıcılığınıza borçlusunuz. Bugün arkadaşlıklarınızı kendi güvenliğiniz için kullanabilir ve aranızda ortak bir payda oluşturabilirsiniz. Onların da sizden bir takım beklentileri var. Karşılıklı menfaatlerin söz konusu olması, bazı gizli çatışmalara neden olabilir. Alınganlığın hiçbir yararı yok.

7 Mayıs 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 24' 11" R
Ay
Balık
05° 55' 07" R
Merkür
Başak
12° 23' 27" R
Venüs
Terazi
22° 18' 23" R
Mars
Yengeç
07° 02' 58" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 38" R
Satürn
Balık
15° 22' 20"
Uranüs
Boğa
27° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 37' 54"
Plüton
Oğlak
29° 47' 24"
Chiron
Koç
22° 25' 40"
Lilith
Terazi
08° 47' 44"
True Node
Koç
06° 38' 01"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>