Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Plan Yapıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Temmuz 2024, Cuma

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 60%

Bugün, tercihleriniz konusunda biraz daha temkinli olmaya çalışın. Dengeleri gereğinden fazla zorlamadığınız sürece aslında pek sorun yaşanmayacak.

Mesleki çabalarınızın karşılığını almaya başlayacaksınız. Enerjiniz yüksek ve bundan en doğru şekilde yarar sağlamalısınız.

Maddi kaynakların yönetimi konusunda biraz daha sabırlı olmaya çalışın. Belirsizlikleri ortadan kaldırmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ailenizden/eşinizden gelecek destekler gündem olabilir. Ortağı ya da hak sahipçisi olduğunuz durumlar, finansal açıdan daha dengeli olmanızı sağlayabilir. Bugün harcama kalemlerinizi belirlemek, ihtiyaç ve istekleri düzene koymak bu kaynakları daha yerinde kullanmanıza yardımcı olacaktır.

12 Temmuz 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal bir denge arayışı içinde olabilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak içsel huzurunuzu bulabilirsiniz. İletişim halinde olduğunuz kişilere karşı daha anlayışlı ve sabırlı olmaya çalışın. Kendinizi ifade etmek için uygun bir gün olabilir. Ayrıca, sevdiklerinizle keyifli vakit geçirmek size iyi gelebilir. Enerjinizi olumlu yönlere kanalize etmek için yapıcı aktivitelere yönelebilirsiniz.

12 Temmuz 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisinde problemleri olan bir Balık burcuysan, “benim mutluluğum her şeyden önemli” diyerek yeni bir yola girmeye karar verebilirsin. Sosyal ortamını hareketlendirme görevini üstleneceksin. Eğlenceli bir organizasyon planlıyorsun. Yakın çevrenin maddi anlamda seni sürekli yönlendirmeye çalışması canını sıkabilir. Beslenme düzenine dikkat etmelisin!

12 Temmuz 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Devamını bilmediğiniz, garanti göremediğiniz durumlar sizi tedirgin edebilir. Bugün duygusal yoğunluğunuzdan çıkıp hayatınızın gidişatını daha farklı planlayabilirsiniz. Değer verdiğiniz ve değer gördüğünüz yerlerde, ilişkilerde bulunmanın önemini fark ediyorsunuz.

12 Temmuz 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konularda kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Finansal konularda yenilenme içine girebilirsiniz. Ortak konularda otorite sahibi kişilerden yardım alabilirsiniz. Bazı konular sizi zorlayabilir. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı iletişimde sıkıntılar çıkabilir. Sizi yoran ve yıpratan konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var.

12 Temmuz 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk hayatınıza odaklanırkenhayatınızdaki yakalayacağınız bazı fırsat ya da şansları bekletmeyi tercih edebilirsiniz.

12 Temmuz 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün büyük adımlar atabilirsin. Hayatında görmek istediğin değişim için kendine daha dikkat edebilirsin. Seni sıkan mevzuları sonlandırmak ve daha güzel kararlar almak sana çok daha iyi gelecek bugün.

12 Temmuz 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balıklar, bugün sorumluluklarınızı kabul etmenize ve bunları yerine getirirken hoş bir başarı duygusu hissetmenize yardımcı olan etkiler altındasınız. Yükümlülüklerinizi yerine getirirken veya kaotik sorunları çözerken gelen bu duygunun tadını çıkarıyorsunuz. Gün, hayatınıza ferahlatıcı bir netlik getirebilir ve etrafınızdaki baskıyı azaltabilir. Öğrenmeye, yaratıcılığa veya zihinsel görevlere harcadığınız ekstra çaba, ileride ödüller getirebilir. Uzun süreler boyunca bir aktiviteye veya hedefe konsantre olma yeteneğiniz bir güçtür. Hayatınızın tadını çıkarma ve gelecek için tasarruf etme arasındaki dengeyi kurmak bugün daha kolay olabilir.

12 Temmuz 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Önünüzü göremediğiniz ve içsel sıkıntınızın artış gösterdiği günlerdesiniz sevgili balıklar. Biraz teslimiyet iyi gelecektir. Neden’leri sorgulayın, hatayı kendinizde arayın. İyi düşünün, radikal kararlar için uygun zamanlar değil..

12 Temmuz 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar enerji dolu ve önemli konuları ele alabilecek güçtesiniz. Net düşünce yapınız, belirli bir durumu başarıyla sonuçlandırmanıza yardımcı oluyor. Özel hayatınızda bile endişeleriniz artık netliğe kavuşacak, daha önceleri uzak durmaya çalıştığınız sorunları kolaylıkla çözümleyebilecek ve nihayetinde her şeyi başarıyla hallettiğiniz için olumlu tepki alacaksınız.

12 Temmuz 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün finans, sağlık, özel hayat konularında ani gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz harika geçsin.

12 Temmuz 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Güçlü kararlar verebilecekleri bir gününüzdesiniz. Kişiliğinizle çevrenizi olumlu bir şekilde etkileyeceksiniz.Çevresel koşullarınızı en iyi şekilde değerlendirecek ve iletişim konusunda başarılı bir ortam sergileyecek, bir çok dostunuzu bir araya getirme planları yapacaksınız. Bugün yalnız kalmak istemiyorsunuz.

12 Temmuz 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 11' 41" R
Ay
Koç
19° 14' 06" R
Merkür
Başak
17° 38' 17" R
Venüs
Terazi
25° 47' 47" R
Mars
Yengeç
08° 40' 24" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 15"
Satürn
Balık
15° 09' 32"
Uranüs
Boğa
27° 07' 18"
Neptün
Balık
28° 33' 09"
Plüton
Oğlak
29° 45' 32"
Chiron
Koç
22° 18' 52"
Lilith
Terazi
09° 06' 44"
True Node
Koç
06° 36' 60"
Son Güncelleme : 19/09/2024 18:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>