Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Sosyalsin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mayıs 2024, Pazartesi

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 100%

Beklenmedik sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. İstediklerinize adım adım ulaşmayı başarabilirsiniz. Huzur ve mutluluk çok da uzağınızda olmayacak.

Mesleki olarak yolunda gitmeyen her ne varsa ona yönelmeli ve çözüm aramalısınız. İstediklerinize ulaşmak için uygun zamandan geçiyorsunuz. Hata yapmadığınız sürece her şey daha iyiye gidebilir.

Etkin adımlar atmak için uygun zamandasınız. Elinizden gelenin en iyisini yapmanız gereken bir gündesiniz. Hata yapmamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Rutin sağlık kontrollerinizi yaptırabilirsiniz. Bir değerlendirme yapmak, durumunuzu öğrenerek hareket etmek daha iyi sonuç almanıza yardımcı olabilir. İş hiçbir zaman bitmez ama üzerine fazla düştüğünüzde sizi bitirebilir; halbuki bugün bir şeylere başlamak adına daha iyi bir gündür.

13 Mayıs 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Balık burcunun insanları için, duygusal ilişkilerde derinleşme ve daha fazla anlayış getiren olumlu gelişmeler yaşanabilir. Kendinizi ifade etmek konusunda daha cesur olabilir ve duygularınızı özgürce paylaşabilirsiniz. İlişkilerdeki iletişimde daha anlayışlı ve uyumlu olmak, çözümler bulmanızı kolaylaştırabilir. Ayrıca, içsel keşifler yaparak ruhsal olarak da gelişebilirsiniz. Bugün kendi iç dünyanıza dönerek manevi ihtiyaçlarınıza odaklanabilir ve kendinize zaman ayırabilirsiniz. Sevdiklerinizle vakit geçirmek ve duygusal bağlarınızı güçlendirmek için uygun bir gün olabilir. Enerjinizi dengede tutmaya özen göstererek günü olumlu bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Umarım gününüz harika geçer!

13 Mayıs 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Daha önce şüphelendiğin ancak konduramadığın arkadaşının, sana dair birtakım kıskançlıkları olduğunu anlayacağın olaylar yaşayabilirsin. Katılacağın davetlerde ve organizasyonlarda sohbetler, tanışmalar, misafirlikler derken oldukça aktif olabilirsin. Kaygıların söz konusuysa, bunlar yüzleşeceksin.

13 Mayıs 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yenimodelleri üzerinde düşünebilir, bir değişiklik yapmak isteyebilir ve arayışlara girebilirsiniz. Sizi maddi ve manevi yönden tatmin edecek koşulları ayırt etmelisiniz. Bu sayede ortaklık kuracağınız, fikrini alacağınız ya da tam tersi uzak durmanız gereken insanları da görmek gibi bir avantajınız da olacaktır. 

13 Mayıs 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çocuklarınızla ilgili işlerle fazlasıyla oyalanabilirsiniz. Gereksiz harcamalarınızı kısmalısınız. Hobilerinizle ilgili sorumluluklar alabilirsiniz. Kendinizi yaratıcı bulduğunuz konularda daha fazla ilerlemek isteyebilirsiniz. Bazı konularda risk almak için acele etmeyin. Etrafınızdaki insanların duygusal olarak sizi zorlandığını hissedebilirsiniz.

13 Mayıs 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş meselelerinde olsun aşk meselelerinde olsun bugünlerde olanı zihninizde daha da büyütmeye ve kocaman bir kaygı topu haline getirmeye meyiliniz var.

13 Mayıs 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir süredir iletişim kuramadığın bir arkadaşın ile alakalı kafanda bazı soru işaretleri olabilir. Ancak hemen bir sonuca atlamadan önce bu kişiye biraz zaman vermen gerekecek. Onun kendi hayatında odaklanması gereken bazı mevzular olabilir.

13 Mayıs 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün yeni ilgi alanları veya iletişim kanalları bakış açınızı değiştiriyor. Şimdi fikirleriniz, tavsiyeleriniz veya rehberliğiniz özellikle benzersiz! Yeni bir düşünme ve kendinizi ifade etme biçimine uyanırken, bir şey veya birisi size ilgi alanlarınızı veya çalışmalarınızı genişletmeniz için ilham verebilir. Kendinizi ifade etmek için alışılagelmiş kanallara güvenemiyorsanız, bunun iç ritimlerinize ve sezgilerinize yanıt vermenize yardımcı olacağını düşünün. İnsanlar bugün size daha fazla hoşgörü ve adaletle yaklaşıyor olabilir.

13 Mayıs 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaratıcılığınıza çok fazla güveniyorsunuz. Çevresel faktörlerin baskısının, sizi olumsuz etkilemesine izin vermemelisiniz. Bugün yapmak istediğiniz birçok işin listesini hazırlayın. Taviz konusunda temkinli davranıyorsunuz.

13 Mayıs 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedeflerinize ulaşmada başkalarıyla işbirliği yapmak için en uygun zamandasınız. Bu kişiler arkadaşlarınız, aileniz veyaarkadaşlarınız olabilir. Eğer bu elverişli dönemi parmağınızı bile kıpırdatmadan geçirirseniz, yarım kalan işleriniz gelecekte, kozmik koşulların bu kadar elverişli olmadığı dönemlerde dönüp dolaşıp tekrar sizi bulacak.

13 Mayıs 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün çalışma hayatı, sağlık, yanınızda çalışanlarla ilgilenebilirsiniz ve maddi kaynaklarınızı geliştirecek projeler gündeme gelebilir. İletişim veya seyahatlerde ise dikkatli olmanız tavsiyemdir. Gününüz şahane geçsin.

13 Mayıs 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevresel koşullarınızı yeniden düzenleme konusunda acele etmemeli ve olayları doğru bir şekilde irdelemelisiniz. Bugün, arkadaşlarınızla organizasyon bir işi başlatmak isteyeceksiniz. Fakat, sizi duygusal anlamda zorlayan nedenleriniz var. Yaratıcılığınızı ortaya çıkaracak güçlü bir motivasyona ihtiyaç duyuyorsunuz.

13 Mayıs 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 50' 31" R
Ay
Akrep
09° 13' 46" R
Merkür
Aslan
28° 15' 57" R
Venüs
Terazi
11° 33' 26" R
Mars
Yengeç
01° 54' 28" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 01"
Satürn
Balık
16° 02' 32"
Uranüs
Boğa
27° 14' 23"
Neptün
Balık
28° 52' 16"
Plüton
Oğlak
29° 54' 18"
Chiron
Koç
22° 45' 01"
Lilith
Terazi
07° 49' 16"
True Node
Koç
06° 41' 49"
Son Güncelleme : 08/09/2024 03:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>