Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Şubat 2024, Salı

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 60%
Eğitim Hayatın Hareketleniyor Günün Mottosu

Aşk ve ilişki hayatınızda duygusal olarak kendinizi toparlamaya çalışmalısınız. Etkin adımlar atmak için uygun zamandasınız. Sorunların ve sıkıntıların son bulmasıyla beraber her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmamanız gerekiyor.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışın. Karmaşık durumlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var. Kendinize güvendiğiniz takdirde pek sorun yaşamayacaksınız.

Maddiyatla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Sorunların ve sıkıntıların son bulması için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız. Bakış açınızın değişmesi, beklentilerin de değişmesine neden olabilir. Makul olana yönelmeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yenilenmek isteyebilirsiniz. Hem maddi hem de manevi açıdan elinizin daha güçlü olmasını bilmek, sizi daha ileriye taşıyabilir. Bugün o gücü nereden bulmanız gerektiğine dair önemli görüşmeler ve araştırmalar yapabilirsiniz

13 Şubat 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba, bugün Balık burcu olarak duygusal bir gün geçirebilirsiniz. İçsel dünyanıza odaklanmak ve duygusal dengeyi sağlamak için zaman ayırmanız önemli olacak. İlişkilerinizde iletişime dikkat etmeniz gereken bir gün olabilir. İçsel düşüncelerinizi net bir şekilde ifade etmek, yanlış anlamaların önüne geçebilir. Ayrıca, kendinizi diğer insanların enerjilerinden korumak için sınırlarınızı belirlemeniz gereken bir zamandayız. Kendinize zaman ayırın ve kendi ihtiyaçlarınızı göz ardı etmeyin. Sağlığınıza özen göstermek için uyku düzeninize dikkat etmekte fayda var.

13 Şubat 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Telefonla çok fazla vakit geçirdiğini düşünmeye başlıyorsun. Telefon kullanımını sınırlandırarak farklı hobilere yönelmek isteyebilirsin. Eğitim hayatı devam eden Balık burcuysan, yurtdışı eğitimleri gündeme gelebilir. Ailenle bu konu hakkında uzun konuşmalar yapıyorsunuz. İlişkisi olan Balık burcuysan, sevgilinle daha fazla vakit geçirmeye özen gösteriyorsun.

13 Şubat 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal arkadaşlığınızıortaklığına dönüştürmeniz gereken durumlar doğabilir. Hayatınızda bu tarz değişimlerin her zaman olabileceğini bilmeli, kendinizi bu değişkenliğe adapte edebilmelisiniz.

13 Şubat 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bütçenizle ilgili gelişmeler olabilir. Maddi kaynaklarınızı gözden geçirmek isteyebilirsiniz. İş hayatınızda kişisel yeteneklerinizi ön plana çıkaracağınız işlere yönelebilirsiniz. Ticari konularda başarılı olabilirsiniz. Başkalarından yardım alabilirsiniz. Planlardaki değişikliklerin keyfinizi kaçırmasına izin vermeyin.

13 Şubat 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendinizi gereğinden fazla stres ve baskı altına sokmamalısınız. İlişki konusunda kendinizi yalnız yalnız hissedebilir ilişkinizde uyum problemi yaşayabilirsiniz.

13 Şubat 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugünün önemli konusu insanlara yardım etmek ve insanlardan yardım almak olacak senin için. Karşındaki kişiler ile iletişimini arttırmak ve ortak birçıkarmak önemli olabilir. Bu konuda kendini geliştirmen seni daha iyi hissettirecek.

13 Şubat 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bazı yönlerden eleştirilseniz de gün ilerledikçe olumlu ilgi çekiyorsunuz. Bir arkadaşlığı güçlendirecek veya olumsuzluğu veya gerilimi bitirip bunları arkanızda bırakacak konumda olabilirsiniz. Gün, uyum içinde ilerliyor ve siz de doğru mesajı iletmek için muhteşem bir formdasınız. Popülariteniz bir adım daha artıyor ve bu çok kolay; sadece kendiniz oluyorsunuz! Siz ve özel biri arasındaki sezgisel anlayış harika hissettirebilir. Çekim gücünüz muhteşem bir formda. Belki de en önemlisi, pozitif enerjiler affedilmeniz için yanınızdadır.

13 Şubat 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın arkadaşınızla kurduğunuz samimiyeti,yerinizdeki diğer ortamlara da yaymalısınız. Bu sizi daha da çok motive edecek. Alışkanlıklarınıza bağlı olmanız yüzünden, dostlar konusunda da seçici olmanıza neden oluyor.

13 Şubat 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Özgüveniniz tam ve kendinizi sakin hissediyorsunuz. Hemhayatınızda hem özel hayatınızda işler yolunda gidiyor. Bu durum çevrenizdekilere de yansıyor, çünkü partneriniz ve ailenizle yakın ve dengeli bir ilişki içindesiniz. İçinizdeki dinginliği devam ettirmeye ve bu dönemi daha zor günlere hazırlanmak için kullanmaya çalışın.

13 Şubat 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün para, kazançlara odaklanabilirsiniz ancak sağlık, hastane konuları gündeme gelebilir. Gününüz şahane geçsin.

13 Şubat 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte olduğunuz kişiye karşı o kadar değişken bir davranış şekliniz var ki, zaman zaman sizi hiç tanımadığını düşündürüyorsunuz. Bugün bu konuyla ilgili ufak bir tartışma yaşamanız olası. Çalıştığınız konu üzerinde dikkatinizi yoğunlaştırmanız gereken durumlar var, ancak sizin pek dikkatli olduğunuz söylenemez. Parada gözünüz yok ama para kazanmanın önemli olduğunu da unutmayın. İçinde bulunduğunuz koşuşturma içerisinde vücut direnciniz sarsılabilir.

13 Şubat 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
02° 27' 10" R
Ay
Aslan
14° 33' 57" R
Merkür
Akrep
17° 52' 24" R
Venüs
Yay
09° 08' 53" R
Mars
Yengeç
26° 19' 23" R
Jüpiter
İkizler
20° 54' 20"
Satürn
Balık
13° 04' 50"
Uranüs
Boğa
26° 09' 14"
Neptün
Balık
27° 38' 07"
Plüton
Oğlak
29° 41' 05"
Chiron
Koç
20° 43' 42"
Lilith
Terazi
13° 04' 09"
True Node
Koç
06° 23' 38"
Son Güncelleme : 25/10/2024 12:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>