Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Gözlemcisin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Mayıs 2024, Salı

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 80%

Daha yoğun duygular içerisine giriyorsunuz. Ne istediğinizi net olarak ortaya koymakta zorluk yaşamayacaksınız. Bilinçli olmanız gereken bir gündesiniz.

Sorumluluklarınız doğrultusunda hareket ederken kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Dengeleri gereğinden fazla zorlamamaya çalışın.

Gelir ve gider arasında problemleri çözüme kavuşturmakta pek sorun yaşamayacaksınız. İstediklerinize adım adım ulaşmayı başarabileceğiniz bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çalışma ortamınız, günlük yaşamınız ve alışkanlıklarınız bazen farklı konulardan etkilenebilir. Koşullar değil sizin onları karşılama biçiminiz önemlidir. Mücadelesine değer gündemleriniz varsa bu etkiler sizi bir adım öteye taşıyacak basamaklara dönüşebilir.

14 Mayıs 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Balık burcunun insanları için duygusal ilişkilerinizde daha hassas olabilirsiniz. Sevdiklerinizle iletişimde daha dikkatli olmak ve anlayışlı davranmak önemli olacaktır. Aynı zamanda kendi duygularınıza da özen göstermeyi unutmayın. Kendinize zaman ayırmak ve içsel dengeyi korumak için bu fırsatları değerlendirebilirsiniz.

14 Mayıs 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaş çevrende yaşananlara sen bile inanamayabilirsin. Olayların nasıl bu seviyeye geldiğini düşünmeden edemiyorsun. Olayların içine dahil olmaktansa sakin kalıp kendi köşende olmayı tercih edeceksin. Sosyal medyada gereğinden fazla vakit geçirdiğini düşünebilirsin. Sosyal medya ile arana biraz mesafe koymak isteyeceksin.

14 Mayıs 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Düşüncelerinizi, yaptığınız işleri paylaşmaktan çekinebilirsiniz. Bir onay bekleme ihtiyacınız olmadan, emek verdiğiniz ya da ortaya çıkarmanız gereken bir durum hakkında geri planda kalmamalısınız. Kendinize dair bir disiplin oluşturmak, bir çizgi belirlemek için bu iyi bir başlangıç noktası olabilir.   

14 Mayıs 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızla ilişkileriniz önem kazanabilir. Gün içinde bilemediğiniz nedenlerden dolayı tepkisel davranabilirsiniz. Yeni haberler gündeminizi oluşturabilir. İkili ilişkilerinizde stresler meydana gelebilir. Kendi ilgi alanlarınıza zaman ayırabilirsiniz. Sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerdeki eksikleri tamamlayabilirsiniz.

14 Mayıs 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendinizi biraz huzursuz ve gergin hissedebilirsiniz. Ne istediğinizden tam emin olamayabilir, yön değişikliğine gidebilirsiniz.

14 Mayıs 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sorumluluklarını halletmek ve yoluna girmesi gereken mevzularla uğraşmak seni meşgul tutacak. Bu meşguliyet zihninin daha berrak olmasını sağlayacak. O yüzden önem gerektiren mevzulara daha rahat odaklanabileceksin.

14 Mayıs 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün plan yapma ve işlerle ilgilenme arzunuzu harekete geçiriyor. Şimdi sorumluluklarınızı yerine getirmek veya fazladanyapmak tatmin edici olabilir. Keskin zihniniz başkalarının da faydasına olabilir ve takdir edilebilir. Ayrıca bu, özellikle kişisel alanınızı düzenlemekten ilgi alanlarınız için biraz çaba harcamaktan keyif aldığınız bir zamandır. İlerlemenize yardımcı olacak ciddi veya yararlı bir tartışma olabilir. Deneyimlediğiniz zihinsel yenilenme ve artan kararlılık sizi güçlendirebilir, güveninizi artırabilir ve bu, bugün benimseyebileceğiniz bir duygudur.

14 Mayıs 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çok gezerek ve bir konuyu araştırarak öğreniyorsunuz. Tecrübelerini sizin kadar iyi kullanan çok az insan vardır. Fikirlerinizi çoğaltarak çevrenize yardım edebileceğinizin farkındasınız. Neptün’den destek alma dönemindesiniz.

14 Mayıs 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu dönemi aileniz ve akrabalarınızla bağlarınızı güçlendirmek için kullanın. Akraba ilişkilerinize göstereceğiniz ihtimam, herkes tarafından sevinç ve memnuniyetle karşılanacak. Aile içinde eskiden kalan düşmanlıklar varsa, bunları çözmek için son derece uygun bir zamandasınız.

14 Mayıs 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili balık; bugün çalışma hayatı, gündelik işleriniz ön planda olabilir ancak iletişime ve seyahatlerde dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum. Gününüz şahane geçsin.

14 Mayıs 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, mesleki anlamda isteklerinizi yaşama geçirmek için, güçlü bir paylaşıma ihtiyaç duyabilirsiniz. Gücünüzü ispat etmek istiyorsunuz, fakat bu konuda baskıcı davranmaktan vazgeçmelisiniz. Diretme ve direnme konusunda yapıcı davrandığınız zaman, kazanmamak gibi bir probleminiz olamaz. Sadece dengeli davranmalısınız.

14 Mayıs 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
16° 00' 14" R
Ay
Akrep
11° 12' 47" R
Merkür
Aslan
28° 28' 55" R
Venüs
Terazi
11° 45' 40" R
Mars
Yengeç
02° 00' 26" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 59"
Satürn
Balık
16° 01' 46"
Uranüs
Boğa
27° 14' 19"
Neptün
Balık
28° 51' 60"
Plüton
Oğlak
29° 54' 09"
Chiron
Koç
22° 44' 40"
Lilith
Terazi
07° 50' 22"
True Node
Koç
06° 42' 05"
Son Güncelleme : 08/09/2024 07:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>