Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Planlama Vakti! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Haziran 2023, Perşembe

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 90%

Sevdiğin kişiye güzel sürprizler yapabilirsin bugün. Senden gelecek adımlara ihtiyacı olabilir karşı tarafın. Senin atacağın adımlar ve alacağın kararlar, aranızdaki ilişkiyi canlandıracak.

İşinizi çok ciddiye alarak çalışıyorsunuz. Önünüzde atlamanız gereken iki engel var. Hazırlıksız olduğunuz aksamalar söz konusu, ama altından kalkmayı başaracaksınız.

Üstünde emek harcadığın konuların ne zaman ve nasıl bir karşılık vereceğini düşünebilirsin bugün. Maddi konularda attığın adımların karşılığını almak isteyebilirsin. Kendini bu konularda çok sıkmaman gerekecek bugün.

Hijyen ve bakım konuları senin için öncelik taşıyabilir bugün. İçinde bulunduğun ortamı temizlemek ve kişisel bakımına özen göstermek sağlığında da güzel bir etki bırakacak. Zihinsel olarak ve bedensel olarak kendini daha rahat hissedebileceksin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendine, hayatında yolunda giden güzel şeyleri hatırlatman gerekebilir. Sahip olduğun güzellikleri anımsamak ve bol bol şükretmek bugün enerjini tazelemeni sağlayacak. Gereksiz negatifliklerden uzak durmalısın bugün.

15 Haziran 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün kendinize her zamankinden daha fazla güveniyorsunuz. Berrak gökyüzü altında sakin denizlerde yol alarak hedeflerinize hızla ilerlerken hiçbir korku ve şüphe duymuyorsunuz. Bu yeni atmosfer, muhtemelen yenilenen taahhüdünüzün ürünüdür. Başarılarınız için kendinizi ödüllendirin, ancak topyekun bir kutlama başlatmadan önce birkaç gün beklemelisiniz.

15 Haziran 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişte yaşadığın güven problemlerini bir türlü atlatamıyorsun. Bu nedenle seni yarı yolda bırakanları artık hayatından çıkartmak isteyeceksin. Kariyerinle ilgili yeni planlamalar yapacaksın. Planlarını yaparken senden daha deneyimli kişilerden yardım alabilirsin. Evli bir Balık burcuysan, eşinle maddi konularda anlaşmazlıklar yaşayabilirsin.

15 Haziran 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi kendinize düşünmek sizi günün sonunda olumsuz bir noktaya çekebilir. İçinize attıkça hiçbir şeyin gelişmediği ve değişmediğini gördüğünüz halde bunu sürdürmemelisiniz. Düşüncelerinizi paylaşın ve yaşamınızı kendi elinizde güzelleştirin. Bunu hak ettiğinize ikna olmakla başlayabilirsiniz.

15 Haziran 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminiz hareketli olabilir. Konuşma ve yazışmaların sizi etkilediği bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda eğitim alabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilere daha fazla yoğunlaşabilirsiniz. Duyduğunuz dedikodulara değer vermemenizde fayda var. İlgilendiğiniz konularda yeniden harekete geçebilirsiniz.

15 Haziran 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zamanınızı aşk hayatınızı düzenlemeye ve size iyi gelmeyenleri bırakmaya harcasanız da yine de irade eksikliği kısa sürede başa dönmenize sebebiyet verebiliyor.

15 Haziran 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün senin için radikal sayılacak değişikliklere girişmen mümkün olabilir. İş ortamın ya da evinle ilgili değişiklikler daha fazla gündeminde olabilir. Daha pozitif ve konforlu değişimlere gitmen seni memnun edebilir.

15 Haziran 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün biraz zorlayıcı bir şekilde etkileşimlerinizde su yüzüne çıkan küçük sorunlara işaret edebilir. Bunlar geride kaldığını düşündüğünüz problemler olabilir. Onları görmezden geldiğiniz veya gerçekten fark etmediğiniz süre boyunca güçlenip karşınıza çıkıyor olabilirler. Duygularınızı şimdi keşfedin ancak tutarsızlıkların veya sosyal açıdan garip anların büyük kararlarınızı etkilemesine izin vermeyin. Kelimelerinizi dikkatli seçin. Savunmasız hissettiğiniz konular açılırsa, bu sizi daha fazla şefkat ve anlayışa yönlendirebilir. Bugünün ilerleyen saatlerinde, ilerlemeye ve iyileştirmeler yapmaya heveslisiniz. Öğrenmek ve öğrenme sürecinin tadını çıkarmak için iyi bir zaman.

15 Haziran 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birçok fikirden yola çıkarak, mükemmel bir sentez oluşturacaksınız. Alışkanlıklarınız konusunda değişimlere hazır olmalısınız. Kararlı davranışlarınızın faydasını daha sonra göreceksiniz. Çok bireysel olmayın.

15 Haziran 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedeflerinize doğru ilerlemeniz engelleniyor. Cesaretinizi fazla yitirmeyin ve başkalarından da pek teselli beklemeyin. İradenizi güçlendirin ve hayallerinizi biraz değiştirmek zorunda kalsanız bile onların peşinden koşmaya devam edin. Aceleci davranmayın ve enerjinizi muhafaza edin. Bu sorunu halledilmesi gereken herhangi birolarak ele alın ve hiçbir şeyin yolunuza taş koyamayacağına inanın.

15 Haziran 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık burcu, senin için daha iyi bir yol haritası var. Tek başına çalışmak cevap değil. Güven duymak emniyetli bir şekilde birçok şeyi başarmak için gerekli. Kabiliyetin olacak bugün.

15 Haziran 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Arkadaşlarınızın sizin üzerinde olumlu etkilerini inkar edemezsiniz.Bugün, bazı paylaşımlarınızı onlara aktarmak isteyebilir ve bir takım organizasyonlara imza atmak isteyebilirsiniz. Onlarla bir araya gelecek ve duygu paylaşımları içinde olacaksınız. İnatçı davranışlarınızı yeniden düşünmelisiniz.

15 Haziran 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 35' 20" R
Ay
İkizler
09° 48' 42" R
Merkür
Başak
24° 05' 07" R
Venüs
Akrep
00° 01' 44" R
Mars
Yengeç
10° 36' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 54' 22"
Satürn
Balık
14° 54' 18"
Uranüs
Boğa
27° 03' 56"
Neptün
Balık
28° 27' 23"
Plüton
Oğlak
29° 43' 34"
Chiron
Koç
22° 10' 20"
Lilith
Terazi
09° 29' 48"
True Node
Koç
06° 39' 02"
Son Güncelleme : 23/09/2024 06:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>