Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Empati Yapıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Haziran 2023, Cuma

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 90%

Yeni bir insan ile tanışma ihtimalin çok yüksek bugün. Eğer bir süredir hayatında aşka yer vermiyorsan eğer, sürprizlere hazırlıklı olmalısın. Aşkta güzel gelişmeler yaşayarak kendini çok daha iyi hissedecekin bugün.

Kendinizi kontrol etme isteğinizin ön plana çıkacağı bir gündesiniz. Bazı önemli işleriniz bugün halledebileceksiniz. Bazı planlarınıza ilişkin sorunlar çıkacaktır bunlar sandığınız kadar büyük olmayacaktır ancak bugün çözemeye bilirsiniz.Karşınıza yeni fırsatlar çıkacaktır ancak bunları değerlendirme sorunları yaşayabilirsiniz. Bir kararınız konusunda şüpheye düşebilir ve yeniden değerlendirme ihtiyacı duyabilirsiniz. İş ortamınızda bazı tatsızlıklar olabilir.

Parasal konularda etrafındaki insanlarla aynı fikirde olmayı bekleme bugün. Kendi düşüncelerini ifade etmekte zorlanabilir ve maddi konularda kendini zora sokabilirsin. Bugün kendi işine odaklanmak ve sana ait olan kazancı korumak daha önemli olabilir.

Daha iyi egzersiz yapmalı ve egzersiz planlara genel olarak özen göstermelisin bugün. Eğer halihazırda takip ettiğin bir egzersiz programı yoksa bugün bunlara göz atmak için vakit ayırman gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün etrafında olan bitene yetişmek için kendini zorlaman gerekebilir. Bazı yeni gelişmeler ile başa çıkmak için kafanı toparlaman gerekecek. O yüzden adımlarını dikkatli atmalı ve acele kararlar vermemelisin bugün.

9 Haziran 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, son zamanlarda yaşadığınız tereddüt sizi aniden zor bir karar aşamasının ortasında bırakabilir. Seçeneklerinizin sınırlı olduğunu bilmek bazı durumlarda karar vermenizi zorlaştıracak. Şimdi harekete geçmeye çalışmak yerine ortalık yatışana kadar beklemeniz gerekebilir. Durumlar daha durgun hale geldiğinde bet bir şekilde tabloyu görebilirsiniz.

9 Haziran 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün yerine getirmediğin sorumluluklarının önüne bir engel olarak çıkabilir. Bu konuda yapılacak eleştirilere ve yardımlara kapalı olacaksın. Sorunun üstesinden kolayca gelebilmek adına yardımlara sırt çevirmemende fayda var. Empati yapmanın önemli olduğu bir gün olabilir. Başkalarının duygularını anlamak ve desteklemek için çaba sarf etmelisin.

9 Haziran 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hakkınızı savunduğunuzu düşünürken bunu yanlış bir üslupla yaptığınızda kaybedeceğinizi unutmayın. Fikrine ve bilgisine güvendiğiniz kişilerden destek ve bazı eleştiriler almak sizi geliştirebilir. Sahip olduklarınızı doğru bir şekilde kullanmayı öğrenmelisiniz.

9 Haziran 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün ortasına kadar kendinizi toplamanız gerek. Çok fazla kısıtlandığınız son günlerde biraz daha fazla düşünme şansı bulmuş olabilirsiniz. Bazı dersler ve kabullenmeler size çok şey kazandırmış olabilir. Tüm enerjinizle burcunuza geçecek Ay’ı karşılamalı, kişisel konularınıza göz atmalısınız. Birtakım belirsizliklere rağmen kendinizi kararlı hissedeceksiniz.

9 Haziran 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bereketinizin artacağı bugünlerde arkadaşlarınız arasında kalabilirsiniz. Sebep-sonuç ilişkilerine dikkat etmeniz ve harcamalarınızı kontrol etmeniz gerekli.

9 Haziran 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendini anlatmak için çok daha istekli olabilirsin. Nasıl hissettiğini, duygularını, düşüncelerini içinde tutmak istemeyeceksin adeta. Ailen ya da arkadaşlarınla bunları paylaşmak isteyebilir ya da hislerini yaratıcı şekilde anlatmayı deneyebilirsin.

9 Haziran 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, Bugün olağan rutinlerinizden bir adım geri çekilebilirsiniz. Mümkün olduğunca dengeyi hedeflemek en iyisidir. Kuşkusuz, günün enerjilerinden dolayı parçalanmış hissedebilirsiniz ancak gerçek ihtiyaçlar ve isteklerle temasa geçmek bir öncelik olmalıdır. Kendinize biraz nefes almaya ihtiyacınız olduğunu hatırlatın. Neyse ki, geçişler gün geçtikçe yeniliği ve tazeliği destekliyor. Şimdi size büyük zevk veren mükemmel projeyi veya arayışı bulabilirsiniz. İş ve görevler daha keyifli olabilir ve elinizden gelenin en iyisini yapma arzunuzu ortaya çıkarır. Günlük işlerinizin tadını çıkarmanın yeni yolları bugün keşfetmeniz mümkün.

9 Haziran 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Uzak çevrelerin aranılan kişisi haline geleceksiniz. Finans evinizin size vereceği kozmik destekle para konularında akıllıca davranacaksınız. Atılımlarınız ve sosyal çalışmalarınız için yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

9 Haziran 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedefiniz, değişen koşullar nedeniyle bir kez daha ellerinizden kayıp gidiyor. Bunun moralinizi bozmasına izin vermeyin ve oturup durumunuzu enine boyuna düşünün. Belki de her şey ilk bakışta göründüğü gibi değildir ve bazı tedbirler alarak hasarı azaltmanız mümkün olacaktır. Olmasa bile şöyle düşünün: varılacak yerden ziyade yolculuktur önemli olan.

9 Haziran 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün kendinizi rahat ifade edebilirsiniz. Seyahat, eğitim kararı alabilirsiniz. Yakın çevrenizle veya kardeşlerinizle iletişiminiz artabilir. Gününüz harika geçsin.

9 Haziran 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık Burcu, organizasyon, mantıklı düşünme, kuruluş ve disiplin var. İleride bir kutlama, düğün, mezuniyet veya doğum haberi olabilir. Daha çok eğleneceksin.

9 Haziran 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 40' 38" R
Ay
İkizler
11° 03' 52" R
Merkür
Başak
24° 15' 10" R
Venüs
Akrep
00° 08' 20" R
Mars
Yengeç
10° 39' 37" R
Jüpiter
İkizler
20° 54' 39"
Satürn
Balık
14° 53' 55"
Uranüs
Boğa
27° 03' 51"
Neptün
Balık
28° 27' 14"
Plüton
Oğlak
29° 43' 31"
Chiron
Koç
22° 10' 06"
Lilith
Terazi
09° 30' 24"
True Node
Koç
06° 39' 04"
Son Güncelleme : 23/09/2024 08:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>